HTML

Troll hitvallás

Addig még nem kell a papot hívni, amíg vannak olyan blogok, mint ez.

Friss topikok

2011.11.11. 12:29 troll ellenpólus

A szabadságharc állásáról

Címkék: gazdaság eu összeesküvés imf államadósság szabadságharc

Tekintsük picit át ezt a jelenlegi, drámainak mondott helyzetet, kedves olvasók. Nyolc év után a Fidesz-kormány emberfeletti erőfeszítéssel megállította az ország gazdasági mélyrepülését. Nőni kezdett a gazdaság, csökkenni a munkanélküliség, és sikerült megszabadulnunk államadósságunk egy nem jelentéktelen hányadától. Egy ideig úgy tetszett, végre szabad az út a nemzet felemelkedése előtt. Ahogy viszont várható volt, a szabadságot, a jólétet nem adják könnyen azok, akik eddig is megfosztottak minket tőle. Pár hete aktivizálták magukat azok, akik mindennél inkább érdekeltek országunk tönkretételében.

Olvasom az állítólagosan rettenetes gazdasági helyzetről szóló beszámolók sorát, figyelem, ahogy minden fórumon próbáljátok befeketíteni országunkat, a pusztító spekuláció céltáblájává tenni a nemzeti együttműködés rendszerét és a forintot, és nem tudom, a fejemhez kapjak-e inkább, vagy a pisztolyomhoz. Elvtársak, mielőtt nagyon elszalad veletek a ló... a hazaárulás még a legszebb gyurcsányista, bajnaista aranykorban is tényállás volt a btk.-ban, és szólok, hogy természetesen most is az. Ha esetleg sikerül Magyarországot tényleg komoly bajba keverni, az ügyészség és a bíróságok tudni fogják, mi a kötelességük. Addig pedig remélem, legalább néha rossz érzés lehet gátlástalan nemzetközi tőkemogulok, fináncoligarchák és főállású hazugsággyárosok beépített ügynökének lenni, kedves, államcsődről deliráló, állítólagos honfitársaim.

Amit látni kell: Magyarországon a nemzeti ügyek kormánya olyan strukturális reformokba kezdett bele, amelyek teljesen egyedülállóak a gyenge, teszetosza, szétesés szélén álló nyugati országokban. Hátat fordítottunk a spekulációnak és az értéknihilizmusnak, visszaemeltük őt megillető helyére a tisztességet, a családot és mindenekelőtt - botránykő ez sokak szemében - a munka becsületét. Egy új, erős világ alapjait fektettük le, és azt sem átallottuk kimondani, hogy a felemelkedőben lévő keleti nemzetekkel - Oroszországgal, Kínával, arab országokkal - is van értelme az együttműködésnek, nem kell mindig minden erőnkkel a halódó, önnön mocsarába fúló EU-ba kapaszkodnunk. Mindazok, akiknek ezek az intézkedések az érdekeit sértik - bankok, IMF, EU és egyéb liberálbolsevista, kozmopolita érdekkörök - most a cionista sajtóval az élen hazánk ellen fenekednek, mert rettegnek attól, hogy példánkat esetleg mások is követik.

Most az értelmesekhez szólok, az ötödik hadoszlop képviselői nyugodtan ugorják át, amit írok.

A negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után a magyar nép végre újra a saját kezébe vette sorsát. Szabadságharcunkat az egész világ szoros figyelemmel kíséri. Rajtunk áll vagy bukik, hogy példánkat sorban a többi ország is követi-e (ennek már vannak jelei), vagy a kontinensek sorban, velünk együtt, beletörődően visszahajtják a fejüket az internacionalista pénztőke igájába. Látnunk kell, hogy a fletóista érdekköröknek egyetlen cél lebeg a szeme előtt a mostani hazugsághadjárattal: visszaterelni hazánkat az IMF börtönébe.

Ez nem történhet meg. Nemcsak a gazdaságról, a szabadság szent ügyéről van szó.

Magyarország, mint egykor 1848-ban és 1956-ban, ma is példát mutat a rabságban sínylődő világnak. Mint régen, most is Magyarország veri az első szöget az elnyomás koporsójába; a harcot folytatni tehát közös kötelesség. Ha győzünk, mindenki tudni fogja, hogy a magyar nemzeti kormány és a kétharmados parlament itt Budapesten teremtették meg az új, szabad világ alapjait. Ha elbukunk, akkor újra a Haynauk és Bach Sándorok kora jön majd el.

Ebben a helyzetben egyetlen dolgot tehetünk. Mindnyájan, kicsik és nagyok egyszerű bloggertől egészen Orbán Viktorig, végezzük úgy a dolgunkat, hogy pár évtized múlva nyugodtan nézhessünk majd unokáink szemébe, amikor megkérdezik tőlünk, mit tettünk 2011-ben a magyar szabadságért.

133 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://trollhitvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr23370477

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egyre közelebb az államcsődhöz 2011.11.11. 18:05:26

Mindössze három hete írtunk arról, hogy ha tovább romlik az állampapír aukciók lefedettsége, hamar bajba kerülhetünk. Nem akartunk farkast kiáltani, de most már látjuk, hónapokra lehetünk a csődtől. Az államcsődhöz ugyanis nem kell más, mint néhán...

Trackback: Húszmilliós gumicsont Kerényitől 2011.11.11. 17:42:51

Miért törvényszerű, hogy egyébként értelmes emberek azonmód megbolondulnak, mihelyst a politika szolgálatába állnak? Kerényi Imre kiváló színházi rendező volt egykoron, most pedig rajta röhög a fél ország, és talán nem véletlenül. Ámbátor meglehet, ez ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borovi 2011.11.11. 14:36:27

Nekem tetszett.
Jól összeszedted a lózungokat, szópaneleket és -virágokat, amik ma a közbeszédet uralják.

Betelgeuse-2 2011.11.11. 14:37:14

De annyira szíjjártós, hogy ha nincs benne a fináncoligarchák meg a liberálbosevista, kozmopolita érdekkörök, hát akkor egy az egyben egy Szíjjártó klón lett volna...

Szerintem a poszt zseniális iróniának, de az igaz, hogy egy kicsivel több kikacsintás kellett volna, mert így lehetnek olyanok, akik azt hiszik, komoly...

És ez nem a poszt hibája, hanem a mai magyar abszurd valóság szörnyűsége...

Kozi73 2011.11.11. 14:41:44

Az az igazán szomorú, hogy van aki ezt komolyan így is gondolja.

altimus 2011.11.11. 14:41:51

azt hiszem uj betegseggel van dolgunk. a betegseget az un. fidesz agyrago bogar okozza. az agyrago bogar eloszor az agy objektivitas centrumat tamadja meg, majd ateszi magat a realitaserzek centrumba, utana a gyuloletcentrumba jut, es rovid ido alatt letrehozza az un. fideszzombi allapotot. a fideszzombi csak es kizarolag a szeretett vezert fogadja el uranak, akit aztan utolso leheleteig szolgal.

jelen allapot szerint a tudomany nem ismeri a fidesz agyrago bogar elleni gyogyirt, viszont szerencsere ugy nez ki, hogy a karokozot sikerult lokalizalni es nem terjed tovabb az eddig meg nem fetrozott lakossag koreben.

Hóhányó 2011.11.11. 14:43:02

Ez komolyan gondolt hozzászólás amelyet nem lehet komolyan venni, de komolyan kell venni azt a tényt, hogy ezek az emberek biztosan csodbe viszik az országot. Ha harcolunk a világgazdaság ellen ellen, akkor nem kellett volna bevinni a nemzeti vagyonunkat a világgazdaság korforgásába, ahol ígymód hamarosan elveszik.

fidesz = házmesterek pártja 2011.11.11. 14:44:39

Ez valami iróniaféleség akart lenni vagy a kedves szerző komolyan gondolja a sok, általa összehordott fasságot?

kissiú 2011.11.11. 14:48:40

Nekem is teszik ez az irónia. Lehtett volna valóban több kikacsintás, de így még jobb: a hiperjobberek se igazán lehetnek biztosak benne, hogy most ajnározzák, vagy kifigurázzák a jelkép-világukat.

rozsdamentes arcél 2011.11.11. 14:49:30

Valaki az indexnél szépen egymás mellé szerkesztette ezt a bejegyzést, meg a ténytár blognak a legújabb bejegyzését.
Szijjártó vs. tények mérkőzés, ahol az ország 2/3-a (mostanra már csak fele) Szijjártónak hisz.

kennimekkormikk 2011.11.11. 14:50:28

Az a baj, hogy a kormány ugyanilyen hülyékből áll, mint ez a faszi...

kissiú 2011.11.11. 14:56:15

Vannak ilyen hozzászólók is (pl nagymagyarmagyar), akik kb 10 hozzászóláson át nyomják a hasonló kormány-lózunggyüjteményeket, aztán a 11-ediknél annyira túlzásba viszik, hogy kiderüljön, irónia. Lehet röhögni.

biohazard 2011.11.11. 14:56:40

Ez a sok retardált gondolom a Hírcsárdát is komolyan veszi...

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2011.11.11. 14:57:59

A blog címéből én arra gondolok, ez csak irónia.

seahawks 2011.11.11. 15:00:45

lehet, hogy a szocik lefelé süllyesztették az országot, de Orbánék még lejebb viszik.

its a fact.

bájos az ilyen naív bloggereket olvasni, akik még hisznek a becsületes, jóakaratú politikusokról szóló mesékben.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2011.11.11. 15:01:32

De megnéztem a Meggyes cikket is, és egyértelmű, hogy irónia. Ne vegyétek komolyan, röhögjetek!

pszychoboost · Http://pszychoboost.blog.hu 2011.11.11. 15:02:22

Melyik minisztériumban ülsz kicsikém? Jó a humorod, a probléma csak az, hogy nincs kormánypárti humor, majd párhónap múlva ellenzékből lehet ironizálni...

kódex 2011.11.11. 15:04:47

Írástudó gyáva féltehetség: sem ironizálni, sem komolyan odabaszni nem elég tökös.
Nyegle fasz.
Nem az a baj ha valaki balos, nem az a baj, ha valaki jobbos - hanem az, ha eleve here nélkül született, és nem bírja elviselni, hogy még eunuchnak sem jó...
Tele van az Index ilyen reszketőlelkűen képmutató faszságokkal.

kódex 2011.11.11. 15:07:21

@kódex:

Most csak ül a seggin a moncsi előtt, és röhög a markába a sok idióta mindenoldali hozzászóláson.
Soha ne legyen nagyobb öröme.

Peetee 2011.11.11. 15:07:38

Ironizálásnak kicsit gyenge, ha nem az, akkor az ország egyik legnagyobb fideszbirkájának' tollából született agymenés!

Aranyapám: 15éve fizeted adót, rendesen, minden kurv@ fillér után.
Soha még nem vontak el tőlem annyit, mint most.
Soha nem volt még olyan, hogy 3 egymást követő évben csökkenjen a nettó fizetésem, miközben a bruttó változatlan....olyan indokokkal: mert nincs kölköd, mert nem keresel min 400e-et....mert tőlem ezek miatt vettek el.
A rendszerváltás óta nem láttam még ekkora különbséget a közszolgálati híradó tartalma és a valóságban lezajló események között!
Had ne folytassam....

Melchi Zadok 2011.11.11. 15:10:36

@leaping cat: olvasd már el a többi hozzászólását is a radaron. aztán döbbenj. igen léteznek ilyen emberek...

Patreides · patreides.blog.hu 2011.11.11. 15:16:03

Az abszurd egy abszurdba fordított világban már megkülönböztethetelen a valóságtól, nem rámutat az abszurditásra, hanem belesimul a mindennapok gyakorlatába, így irodalmi eszközként a használata értelmetlenné válhat.

neszójjábe 2011.11.11. 15:17:35

Először azt hittem csak viccel.
De nem. Komolyan gondolja. És ez félelmetes.
Értelmetlen vitatkozni vele.

Trejo 2011.11.11. 15:17:38

Ami itt le van írva az szóról szóra igaz!
Magyarország ellenségei olyan pofonáradatban részesültek, hogy azt se tudják hova bújjanak, pedig az öklösök és a rugdosás még hátravan, a fejelésekről nem is beszélve!
Éljen Soká a Kedves Vezető, Szeretett Hazánk Első számú Géniusza!

orient 2011.11.11. 15:19:25

ez komoly? Viccnek rossz...

Squid 2011.11.11. 15:24:23

"Troll hitvallás"

Ki van írva a blog tetejére!!! Jézusom mi kell ahhoz, hogy felfogja mindenki, hogy ez egy médiahack és rofltrollkodják az arcát....

Dr Kangörény 2011.11.11. 15:27:52

Az a baj, hogy hasonló tartalmú kommenteket simán olvasni különböző blogokon, így pedig nehéz észrevenni a szándékot.

Túl hiteles. :-)

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2011.11.11. 15:28:52

Poe törvénye: az őszinte szélsőségesség és a szélsőségesség paródiája megkülönböztethetetlen.

Patreides · patreides.blog.hu 2011.11.11. 15:29:05

"Elragadó ékesszólással, kíméletlen hangon kezdte meg tehát munkáját, bevonva beszédeibe a politikát is, s ennek alapján egy új, teokratikus köztársasági államformát ajánlott, hallgatósága azonban két pártra szakadva, meddő harcba keveredett egymással. Annál nagyobb eredményt ért el erkölcsi tekintetben, mert a firenzei hatóságok az ő befolyásától indíttatva, még a mulatságokat is, és mindent, ami azokkal kapcsolatban van, beltiltották. A várostanácsnak, a Signorianak végül elege lett a forrongásokból, és Savonarolát a szónoklástól eltiltotta, VI. Sándor pápa pedig, akit méltó felháborodással ostorozott, Rómába idézte. Erre Savonarola még nagyobb elszántsággal és kíméletlenséggel kezdett prédikálni az állam és az egyház ellen, irataiban pedig felhívta az uralkodókat, hogy a bajok megszüntetésére hívjanak össze zsinatot. 1498-ban túlbuzgó hívei az időközben elszaporodott ellenség meggyőzésére istenítéletet ajánlottak, de a feltételekben nem jött létre az egyezség. A nép elfordult Savonarolától, és elfogták őt. Miután ellenségei eretnek tanok hirdetésével vádolták meg Rómában, a pápa őt egyházi törvényszék elé állíttatta, amely két társával, Da Pescia Domonkos és Maruffi Szilveszterrel együtt felakasztatta, és holttesteiket elégettette."

hu.wikipedia.org/wiki/Girolamo_Savonarola

Mohican 2011.11.11. 15:32:42

az első megdöbbenés után ... hogy waze ilyen van ?
elolvastam a régi posztokat ... világbajnok!
nehogy állást kapj Girosz mellé és komolyan csináld ... mester!

kisvivi89 2011.11.11. 15:36:09

Nagyon vicces, pont ez volt a célja a szerzőnek, hogy ne lehessen eldönteni elsőre, de egy régebbi poszt azért már árulkodó

"Ha van ma az országban olyan, talán Lázár János mellett, akit a fáradságot nem ismerő szorgalom, a becsület és a szerénység példaképéül állíthatnánk a fiatalok, és természetesen a baloldalnak nevezett intervenciósok bűnbarlangokban tivornyázó, lezüllött, évtizedek óta morális fekete lyuk kellős közepén tanyázó képviselői elé, akkor Meggyes Tamás lehetne az." :)

Kerek négyszög 2011.11.11. 15:37:37

Azért bizonytalanodnak el sokan, hogy ez egy valóságos, komoly írás e vagy sem, mert akármilyen hihetetlen, még tömegesen hisznek a fideszes pártpropagandában, ezek az emberek szinte burokban élnek.

Nem sokáig.

Adofizeto 2011.11.11. 15:38:36

Szemét állat kommunista Fidesz, idióta posztíró.
Röviden.

(Remélem, te kötsög posztíró, te is tudod, mi a dolgod, és azonnal feljelentesz a Nemzeti Feljelentővonalon.)

Adofizeto 2011.11.11. 15:45:12

Akik szerint ez vicc, azok nyilván azt is várják, hogy Szíjjártó egyszer végre elneveti magát és közli, az elmúlt másfél év csak egy jó vicc volt...

fetyisob 2011.11.11. 15:48:26

na most mondjátok el a buta paraszt fejemnek hogy most ez mi?
mert ha vicc akkor nagyszerű már már Hofis:))
csak nehogy egy két ...istás komolyan vegye..

blah 2011.11.11. 15:48:28

@Trejo: ezt én is hiányoltam az írásból :)

blah 2011.11.11. 15:49:38

@Adofizeto: nézd már meg mi a blog címe

IntelCorei5 2011.11.11. 15:53:43

Az olvasók azon felének melynek trollsága túlnyomónak mondható ez legalább olyan komoly mint az alaptörvény asztala, a másik részének van annyi esze h helyi értékén kezelje... tehát is-is.

Friedman 2011.11.11. 15:55:43

Úúú öcsém, Te aztán annyira távol állsz a valóságtól, hogy kár is ezt túl kommentálni. De segítek. Egyszer-egyszer elővehetnél egy közgazdasági témájú könyvet, és lapozgathatnád. Vagy a közgazdaságtan maga is liberálbolsevik tudomány? :)

fg56 2011.11.11. 15:57:05

Akár komolyan gondolja a cikk írója, akár viccnek szánta - elképesztően nagy badarságok tömegét írta le - amit a Fidesz és Orbán még mindig így is gondol. Márpedig, aki így gondolkodik, az elmebeteg és fingja nincs a jelenlegi helyzetünk súlyosságáról. Ezt a cikket - bármilyen céllal is íródott - oltári nagy baromság volt leírni - mert sok agyatlan még mindig elhiszi !

komplikato 2011.11.11. 16:02:25

@Szakértői kormányt azonnal!!!: Nem kéne telefloodolni össze blogot ezzel. Kit érdekel az a pár rongyos millió, amikor a "költséghatékonyság kormánya" 1000 milliárdokat dob ki és el hülyeségekre?

Aki meg értetlenkedik a poszton és annak íróján, javaslom olvassa már mi a neve a blognak! :)

Adofizeto 2011.11.11. 16:06:57

@kisvivi89:
És ha ezt elolvasod?

trollhitvallas.blog.hu/2011/04/15/a_matolcsy_fele_forradalmi_gazdasagpolitikarol

Akkor minimum skizofrén a csávó. És nagy-nagy szerencsétlenségére más-más oldalon áll a két éne.

stf! 2011.11.11. 16:08:22

Istenem, megtértem, mert megértettem.
Erről jut eszembe.
Viktor megvágja magát az arcán.
Anikó felkiált:
-Istenem, megvágtad magad!
-Mondtam, itthon csak Viktor...

kela-bá 2011.11.11. 16:08:38

Nyugi Emberek ! "Kaszinó kapitalizmus" van.Ezt hozzáértő emberek fogalmazták meg.Azt mondják, hogy egy szűk csoport nagyon sok pénzel játszadozik, a nagy többség meg enyhén szólva "gondban" van. Úgy-hogy mindegy ki vezeti az országot. De legalább összefognának...

Addig is még ez netán sikerülne, mindenkinek azt ajánlom, hogy vigyázzon az egészségére, mert az a legfontosabb !Nem igaz ?
További szép estét !

fetyisob 2011.11.11. 16:08:39

ha már Hofi szintjén vagyunk egy klasszikus:

mi az? 30kilo és legel?
januártol Te!

hoseman 2011.11.11. 16:11:05

Őrültek!! ez komoly ,de csak játszásiból...amúgy nem komoly!

tomwar 2011.11.11. 16:20:18

Viccnek kurvajo!
Hitvallasnak tokeletes!
Helyzetertekelesnek siralmas...

Annyira tokeletesen szijjartoi, hogy beleborzong az ember...

tomwar 2011.11.11. 16:21:14

ES INDEXCIMLAP!! YESSSSS!!!!:-)))

stf! 2011.11.11. 16:23:22

Süllyed a csónak, rajta Orbán, Matolcsy, Kósa.
Ki menekül meg?
Az ország...

messi-asz 2011.11.11. 16:25:01

igenám de hol vannak az igazi fides trollok ?????

regress 2011.11.11. 16:36:08

ez a hírcsárda álnéven

Húsleves 2011.11.11. 16:37:01

A blog címe troll hitvallás, de azért sokan megkérdezik, hogy komoly-e.

messi-asz 2011.11.11. 16:38:36

na itt egy troll. Kötél et.

mindenki drukkoljon a ormánynak!

nol.hu/belfold/kover__

igenis! elvtárs...
éljen a párt! hajrá magyarok! hajrá fides! éljen a párt! hajrá magyarok! hajrá fides! éljen a párt! hajrá magyarok! hajrá fides! éljen rákosi! éljen a párt! hajrá magyarok! hajrá fides!

Húsleves 2011.11.11. 16:57:22

@messi-asz:
Persze hogy neked itt van "a troll", hiszen a definíció nálatok az, hogy aki nem ért egyet veletek és ezt le is írja, az troll. Ennek a blognak is pontosan az a lényege, hogy belemossa a fejekbe, hogy nem kell érvelni "trollokkal", csak eltúlozni a baloldali blogok érveire adott válaszokat, és rásütni minden jobboldalira, hogy troll.
Tényleg zseniális, felér egy nyelvnyújtogató gyerek szintjével.

Aláírás:
A troll

messi-asz 2011.11.11. 16:59:43

@Húsleves: mész a levesbe husikám... szégyellni fogod nemsoká... sőt le istagadod majd hogy fides szekértoló voltál... szégyelld magad Majomország kék páviánja!

de hagyd csak. mások majd gondolkodnak helyetted...

NA YA! 2011.11.11. 17:03:03

@poszt: a végéről csak egy mondat hiányzik:

BOCSÁNAT ZEMBEREK, EZ CSAK EGY HOSSZÚ VICC VOLT!

Húsleves 2011.11.11. 17:04:43

@messi-asz:
A felsőbbrendőségi tudat "átjött", de nem láttam az érveidet. Ehhez kellene felzárkózni az általatok trolloknak nevezett kommentelőknek?

kódex 2011.11.11. 17:07:41

@kisvivi89:
Mókuskám, kit érdekelnek a régi hozzászólások, nem József Attila a szerző, hogy a motívumrendszerét kutassuk.
Ez így, ebben a formában, egyszerűen impotens faszság, amit mindenki szerethet és mindenki gyűlölhet, mindenki megtalálhatja a maga igazságát és annak gyönyörű cáfolatát - tehát tökéletesen értelmetlen.
Ha erre az írásra valaki képes őszinte indulattal pro vagy kontra reagálni, az jobb, ha nem megy valódi emberek közé.
Mert megeszik a disznók.
És még csak kár sem lesz érte.

mement 2011.11.11. 17:10:56

Ez a posztolo klinikai eset:/

Frankofil 2011.11.11. 17:13:50

Modor Tibi,elraboltak?:)

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.11.11. 17:21:39

Hajrá Fidesz, hajrá magyarok, hajrá Orbán Viktor!

heppy64 2011.11.11. 17:36:50

A posztoló nagyon is komolyan gondolja a leírtakat.
Ezek a netes trollok már nem lepnek meg.
Egy tegnap megélt tapasztalatom viszont annál
jobban.
Régóta ismer, barátnak tekintett ismerősöm adta elő szinte ugyanezeket az eszement marhaságokat egy véletlenül a politikára terelődött beszélgetésben.
Először jókat derültem előadása közben, gondolván milyen jó a humora. Csak akkor döbbentem rá, hogy komolyan beszél, amikor szinte fröcsögve rám ordított, majd le liberálbolsiellenzékizett, sőt hangot adott az "igazságszolgáltatás" -ba vetett reményének is.
Egyébként rendszeresen találkozunk, (mondjuk ezek után már inkább múlt időben mondom..)és egy teljesen apolitikus embernek hittem.
Ismerek még néhány hívőt. Ők is védik a narancsot teljes mellszélességgel, de a cikkben és a minap tapasztalt bornírtság távol áll tőlük.
Velük, mivel ismerjük egymás álláspontját, beszélgetéseinkben kerüljük a közvetlen politizálást.
Ez az olvasmány nem, de a(z) (félre ismert)ismerősöm egyszerre nevetséges, ugyanakkor félelemkeltő is, mivel akaratlanul a 2006 -os "békés" randalírozókat juttatja eszembe...

messi-asz 2011.11.11. 17:37:15

@Schindler Pistája: nem úgy az egysejtűek... a papucsállatkák, akik ezt is egyszerűnek látták... (@Kara kán: @Húsleves: )

Tomycat 2011.11.11. 17:37:19

Eltekintve nehany rovid kivetelt, Matyas ota magyar ember nem allt a kormanya moge, nem tamogatta azt. Meg is latszik az orszagon. A huszadik szazadban is csak igen rovid ideig elveztek tamogatast kormanyok, lasd Kadart a legvidamabb barakk idejen (jol is eltek akkor az emberek). Rendszervaltas utan senkinek nem volt ilyenban resze. Sullyedunk is folyamatosan.
Orban elenjart a gyulolkodesben. Ahol tudott gancsolt. En megis azt mondom, legyenek mar a magyarok egyszer felnottek es tegyenek le a kicsinyes bosszuvagyukon. Alljanak mar ki vegre egy kormany moge, hadd valositsa meg amit kituzott. Az meg mindig jobb lesz, mint ami most van! Mert ahogyan nem igaz, hogy Gyurcsany a magyarok romlasat akarta, ugy az is tuti, Orban a magyarok javat akarja most.

messi-asz 2011.11.11. 17:41:03

@Tomycat: nagyszerű ötlet...

hol az a kormány amelyben nem hemzsegnek (komcsi kiszes tszelnök gyárprivatizatőr stb" "politikusok", amiben tisztességes emberek nem zsákmányszerzési céllal a KÖZ ért tevékenykednek...

várom a konstruktív javaslatodat...

ob.szerver 2011.11.11. 17:42:41

"a magyarok ...álljanak mar ki vegre egy kormany moge, hadd valositsa meg amit kituzott."

A katasztrófa szélén állunk. Csak előre, édes fiam!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2011.11.11. 17:43:19

Ez a blogbejegyzés irónia által vezérelt, vagy a postíró komolynak szánta vajon? Azt elérte, hogy többször is elolvastam, de nem jövök rá.

messi-asz 2011.11.11. 17:44:43

@Tomycat: @ob.szerver: "álljanak mar ki vegre egy kormany moge, hadd valositsa meg amit kituzott"

ehhez kéne egyszer egy kormány PROGRAM (vagy mit értesz kitűzött alatt? a kokárdát?)

naugye! 2011.11.11. 17:48:27

Tök mindegy, hogy komolyan írta-e a posztoló vagy nem. A lényeg, hogy kihozza az emberből az állatot, és ahogy olvasom a kommenteket, ez sikerült is neki. Tehát ez egy hasznos blog.

Húsleves 2011.11.11. 17:48:51

@messi-asz:
Még mindig nem láttam tőled érveket, csak fröcsögést. Idézem a magvas gondolataidat:

"genis! elvtárs...
éljen a párt! hajrá magyarok! hajrá fides! éljen a párt! hajrá magyarok! hajrá fides! éljen a párt! hajrá magyarok! hajrá fides! éljen rákosi! éljen a párt! hajrá magyarok! hajrá fides!"

"nem úgy az egysejtűek... a papucsállatkák, akik ezt is egyszerűnek látták..."

Tehát ez az a magasabb entellektüel, amelynek birtokában büszkén trollozzátok azokat, akik leírják az ellenérveiket?

messi-asz 2011.11.11. 17:56:57

@Húsleves: bogaram! mihez kérsz érveket?

hogy a kormányod, a fényes csillagod CSŐDbe viszi e az országot?
hogy épül-e a diktatúra?
hogy gerinctelenek-e?
hogy alkalmatlanok-e?
hogy az ígéreteiket valósítják-e meg?
hogy a jogszabály alkotást profikra bízzák-e?
hogy a szakmákat hagyják-e dolgozni?
hogy protekcionista-e a gazdasági verseny?
hogy jó ötlet-e az állam felpuffasztása?
hogy van-e tisztességes verseny?
hogy a bürokráciát csökkentették-e?
hogy megmentették a nyugdíjkasszát?
hogy az államapparátus kisebb lett-e?
hogy az adórendszer söralátét?
hogy az adók drasztikusan csökkennek?
hogy az oligarchák offsór lovagok világa megszűnt?
hogy az állami korrupciót megtorolták-e?
stb stb

miről győzzelek meg? mert ezeket a vak is látja... de ha segíthetek szívesen állok rendelkezésedre...

nickita 2011.11.11. 18:03:11

EZ FAKE!!!!!

olvassátok el a többi bejegyzést is, kurva jó :)

parandroid 2011.11.11. 18:12:13

unatkozik a hírcsárda? nem rossz.

heppy64 2011.11.11. 18:14:11

@nickita:
Lehet, hogy igazad van?
Amennyiben igen, nem semmi a fickó..

Tomycat 2011.11.11. 18:15:47

@messi-asz: @ob.szerver: Sajnalom, de pontosan ez a kiallas hianyzik a magyarsagbol. Ettol rohad az orszag. Mindig a rosszat latjuk a masikban.
Konstruktivabban? Megprobalom:
Magukat okosnak tarto emberek agyi kapacitasuk nagyreszet arra hasznaljak, hogy bebizonyitsak a masikrol, milyen hulye! Es akkor mi van ha sikerul? SEMMI! Akkor ki a hulye? Az akirol bebizonyitottak, vagy az aki adott a sz*rnak egy pofont es ezentul semmit nem haladt senki? Na ez a szethuzas eredmenye -> a nagy semmi.
Vegyuk mar eszre! A blog iroja ha ironizalt, ha nem, barmelyik oldalon is van, egy celjaban kozos mindannyiunkkal: az orszag javat akarja. Tesz is erte, megszolalt. Csak egy kis pozitiv szemlelet es azonnal van kozos pont. Szoval szovetseges. Igy, ha innen indulunk ki, mar lehet konstrutivan is beszelni a hogyan tovabbrol.

messi-asz 2011.11.11. 18:19:24

@Tomycat: akkor csinálunk egy pártot? lehecc az elnök én meg vigyázok a kasszára... a programot megírom egy nap alatt majd igérünk füvet kerítéskolbászt, meg inygen sört...

regress 2011.11.11. 18:29:25

@Kara kán: húzzál vissza mongóliába,ferdeszemű

Tomycat 2011.11.11. 18:30:55

@messi-asz: Csinlhatnank partot, de miert? Ott Fidesz a kormanyon. Bar inkabb azon kellene agyalni, hoyan segithetunk.
Ja, abbol amit leirsz, valoszinuleg orizhetned a kasszat, valoszinuleg nem lopnal. Azt sem hiszem, hogy olcso igeretekkel teli programot irnal, ha egyszer megtenned.

Húsleves 2011.11.11. 18:37:50

@messi-asz:
Nagyon kedves vagy, hogy bogaradnak szólítottál, így sokkal személyesebb az egész.
A felsorolásoddal az a baj, hogy egy része nem csak erre a kormányra illeszkedik ("az ígéreteiket valósítják-e meg?"), egy része még mindig inkább indulatot takar ("a kormányod, a fényes csillagod CSŐDbe viszi e az országot?"), egy része vélemény ("jó ötlet-e az állam felpuffasztása?"), egy része nézőpont- és érdekfüggő ("megmentették a nyugdíjkasszát?"), más része jogos elégedetlenség, amit én éppúgy hiányolok ("az állami korrupciót megtorolták-e?").
Nyitva maradt viszont az a kérdés, hogy miért troll számodra az, akinek nem egyezik meg a véleménye a tiéddel.

messi-asz 2011.11.11. 18:47:26

@Húsleves: nekem mindegy minek hívlak... mond bogaram mit szeretnél?
fidesznyik? egysejtű? zombi? agyhalott? kék pávián? van választék...
vagy csak szerencsétlen államfüggő? vagy átb@szott szavazó?

Húsleves 2011.11.11. 18:52:55

@messi-asz:
Engem nem basztak át, mert nem rájuk szavaztam. Szólíthatsz bárminek, ez csak egy virtuális tér, itt nyugodtan pöröghetsz, nem kell attól félned, hogy agyonüt egy macska vagy egy utcagyerek.

messi-asz 2011.11.11. 18:53:44

én a kormány nyal tartok...

azt gondolom a nemortodox gazdaságpolitika,
az nem ortodox adózókat, adófegyelmet is kíván...

a fides ígért a kampányban adócsökkentést,
én hálás vagyok, ígérek cserébe adóbefizetést...

messi-asz 2011.11.11. 18:54:31

@Húsleves: "nem rájuk szavaztam"

na ne hadoválj. csak nem azt akarod mondani hogy a kormányzásuk miatt szeretted meg öket?????

messi-asz 2011.11.11. 18:55:37

@Tomycat: "Csinlhatnank partot, de miert? Ott Fidesz a kormanyon."

sajnos még mindig nem tudjuk mit akarnak, még mindig nincs programjuk... félnek hogy ellopják az eu országok...

Húsleves 2011.11.11. 19:01:12

@messi-asz:
Nem szerettem meg őket, csak számomra az értékelés nem azt jelenti, amit neked, hogy valami csak fekete vagy fehér lehet. A pártpreferenciákat inkább azokhoz a tévécsomag portfóliókhoz hasonlítanám, amelyekben nem biztos, hogy minden egyes csatorna megfelel neked, csak összeségében valamelyik jobb. Ismerve a korábbi kormányok teljesítményét (a korábbi FIDESZ-t is beleértve), a hazugságaikkal együtt még mindig nem látom azt, hogy bármelyik ennél jobb lehetne. A Bajnai kormány ebből a szempontból kérdőjeles maradt, egyrészt, mert túl kevés ideig tartott ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket lehessen levonni vele kapcsolatban, másrészt, mert nem is indult a választáson.

JohnHenry 2011.11.11. 19:02:25

szórakoztatóbb, mint a hírcsárda :-D

lariflari 2011.11.11. 19:12:52

Pár hete aktivizálták magukat azok, akik mindennél inkább érdekeltek országunk tönkretételében.

Ez sajnos tényleg így van.A nyugdíjpénzek ellopása után jelenleg a vállalkozók számláit lopkodják előszeretettel,mindenféle általuk kitalált koholt vádakkal rommá inkaszálnak szinte mindenkit és küldözgeti az összes hivatal a baromnál baromabb leveleit az állításuk szerint be nem vallott iparűzési és egyéb adókról,ami be lett vallva.Az inkasszók folyamatosak,maximálisan arra játszanak hogy kinyírják az összes létező vállalkozót!
Kinek jó ez és mire jó ez?

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.11.11. 19:28:35

@lariflari:

Na, és kinek és minek jó az, hogy a maszoposok és a demokoalák megint beizzították számlagyáraikat????
Amikor ellenzékbe szorultak a gaz szocik és libsik, mindig ezt csinálták: számlagyárakkal lopnak, ahol tudnak, ha épp bankot nem rabolnak (Kecskeméten).

Ne hazudj, mert látlak!

wiseguy 2011.11.11. 19:29:14

a hozzászólásokat olvasva, az a véleményem, hogy trollkodásnak tökéletes íromány!

Azonban az elég baj, hogy volt honnan meríteni, valóban ezek az ostobaságok uralják a mindennapokat...

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.11.11. 21:05:58

Olvasom az állítólagosan rettenetes gazdasági helyzetről szóló beszámolók sorát,

A gazdasági helyzet TÉNYLEGESEN SZAR.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.11.17. 21:07:05

baszki, minta lett a kommented :D

" "troll ellenpólus · trollhitvallas.blog.hu/ 2011.11.17. 18:15:02
Senki nem mondta, hogy hitelt veszünk fel az IMF-től, ti ballibbantak, álljatok már le. A konszolidáció sikerült, most ki kell mozdulni a holtpontról, úgyhogy elkezdődtek a tárgyalások arról - egyelőre semmilyen megállapodás nincsen - hogy milyen garanciával tudná segíteni az IMF a magyar gazdaság növekedését. Természetesen minden megállapodásba csak azzal a feltétellel fog belemenni a kormány, hogy a magyar szuverenitás nem csorbulhat. Nem pénzért könyörgünk, hanem előnyös üzleteket kötünk, ugyanis most nem a csőd elkerülése a cél, mint az idegbajos Gyurcsányi Fletó idején volt, hanem a magyar gazdaság felpörgetése. Talán e között a kettő között még ti is kapisgáljátok a különbséget.

Szóval hiába örültök, ezt az ütközetet a kormány nyerte. Magyarország nem lett a nemzetközi bankármaffia gyarmata, és nem is lesz, akinek nem tetszik, lehet csomagolni. "

Na ilyesmit kell holnapra a mandiner címlapra megfogalmazni. Menni fog? :D:D:D:D"

:D

laci0011 2011.11.26. 18:07:10

@tesz-vesz: Sajna még azzal az alapvetéssel sem vagy tisztában,hogy nem a farok csóváli a kutyát.Így aztán vár rátok azelmultnyocév ellenzékben ujra.Nem azért szakadt rátok a kormányzási lehetőség mert okosak vagytok,hanem az emberek emlékezete túl rövid.A holtpont említése érdekes azt feltételezi nincs lejjeb,de van még lejjeb!Nyertesnek nevezni a kormányt,mai nap kicsit furcsa,reméljük nem nyerik túl magukat.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.11.27. 22:42:32

@laci0011: sajna asszem összekeversz vkivel, mert nem tudom ki az a "ti", nem tudom mi a kutya, és mi a farok.
legközelebb igyekezz közérthetően, hasznosan kommentelni

de már látom, hogy a ti, az ti fideszesek
mondom, hogy összekevrsz vkiel, és nem értetted miért másoltam be a kommentet

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.11.28. 21:49:03

@laci0011: semmi baj, mindenkivel előfordul néha
süti beállítások módosítása