HTML

Troll hitvallás

Addig még nem kell a papot hívni, amíg vannak olyan blogok, mint ez.

Friss topikok

2011.11.28. 03:37 troll ellenpólus

Az ország a kormány mellett áll

Címkék: választások szabadságharc

Csak egy rövid bejegyzés, hogy az elmúlt hetek egyik legfontosabb eseményének alapvető tanulságai ne sikkadjanak el a héten is nyilván tovább folytatódó, sőt az őrületig fokozódó magyarellenes, liberálbolsevik hisztériában.

A tegnap tartott időközi választásokon a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség jelöltje a szavazatok közel 60%-át szerezte meg, még tovább növelve két héttel ezelőtti, már akkor is elsöprő fölényét. A hétvégén valódi választásra került sor, ezek a számok nem manipulatív statisztikusok boszorkányüstjéből kerültek elő, hanem maga a Magyar Nép tette le őket az asztalunkra.

Mondhatnánk azt is, hogy a számok önmagukért beszélnek, de mivel ismerjük, hogyan képes a gyurcsányi propaganda még a kétszerkettőt is félremagyarázni, hadd álljanak itt csak röviden az egyértelmű tanulságok:

1. Ha most lennének az általános választások, a Fidesz a képviselői helyek közel 90%-át szerezné meg a parlamentben.

2. A kormánynak a nemzeti együttműködésen és unortodox gazdasági szemléleten alapuló politikája a magyarság elsöprő többségének támogatását élvezi.

3. A Fidesz támogatottsága az elmúlt két hétben még jelentősen nőtt is, látni tehát, hogy az ország elleni spekulációs roham és leértékelési mizéria hatására a kétkedők is nagy számban a kormány mellé állnak. A magyar nép a 48-as, 56-os hősökhöz méltó bátorsággal nem hátrál meg, hanem összefog a gyarmatosító törekvések ellen. A választás eredménye erős üzenet a kormány számára, hogy a szabadságunkért vívott harcot folytatni kell, és sajátos észjárásunkról az úgynevezett „piac” nyomására sem szabad lemondanunk.

Reméljük, hogy a kormány és Orbán Viktor Miniszterelnök Úr megérti ezt az egyértelmű üzenetet.

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://trollhitvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr353417297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doberdo 2011.11.28. 14:00:37

Végre valaki, aki kiáll Orbán (Rákosi) pajtás
mellett. Előre a további győzelmekért, éljen a legyőzhetetlen influenza. Gratula: kellesz, mint
egy falat kenyér, mert "vér vagy a vérünkből, és hús vagy a húsunkból"!

NYJetsTD 2011.11.28. 20:44:37

Hülye gyerek, bármennyit kapsz ezért a szar blogért, megéri... Jobb vagy mint a hírcsárda...

Azt elfelejtetted beleírni, hogy jövőre már 110%-os lesz a fidesz támogatottsága...

Fabius 2011.11.28. 20:46:16

Légy olyan jó és elemezd a többi hétvégi választási eredményt is:

index.hu/belfold/hirek/2011/11/28/ujravalasztottak_pilisszentkereszt_polgarmesteret/

"A szintén vasárnap megválasztott 6 tagú képviselő-testületbe is független jelöltek kerültek. A 15 induló között három volt testületi tag is megmérette magát, de csak egyiküknek, a volt alpolgármesternek sikerült az újrázás (az egyetlen nem független, a Fidesz-KDNP színeiben induló jelölt sem kapott elég szavazatot) - mondta Berecz Miklósné."

hvg.hu/itthon/20111127_polgarmester_nagyesztergar

"A győztes 216 szavazatot kapott, míg a második helyre került Janni Bélára, a Fidesz-KDNP jelöltjére 178-an, a harmadik helyezett, függetlenként indult Bittmann Máriára pedig 23-an voksoltak - mondta a körjegyző."

hvg.hu/itthon/20111127_tanakajd_kiss_zsanett_gorcz

"A választói névjegyzékben szereplő 602 szavazásra jogosult közül 358-an járultak az urnához, a leadott szavazatokból 355 volt érvényes és három érvénytelen. A leadott érvényes szavazatok közül 224-en voksoltak Kiss Zsanettre, míg ellenfele, Görcz Gyula Csaba, a Fidesz jelöltjeként 131 szavazatot kapott."

"Reméljük, hogy a kormány és Orbán Viktor Miniszterelnök Úr megérti ezt az egyértelmű üzenetet."

Igen, ezt nagyon nagyon reméljük mi is.

messi-asz 2011.11.28. 20:51:39

@Fabius: ??? ezek a pár fős falvak??? amikor a nemzet fővárosa megint Budapest... 8év elQrás után... ilyen demagógiákkal jössz??? hogy jösz te a rencer kritikájához.... libsi izé!

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2011.11.28. 20:54:50

Nagy Testvéred figyel téged A hangja rád szól a falakból Mindenütt ott van, érzed Mégsem látható sehol, ezt pedig jól nyomja a vezényló tábornok és zrt-jeeee

Cuu Zeipi 2011.11.28. 21:28:41

Jól nyomod, személyesen a szíjj-ártó fosik a szádon keresztül?

Interlock (törölt) 2011.11.29. 00:07:21

Felhívnám a posztoló szíves figyelmét egy apró, tájjellegű sajátosságra: a "soha, semmi kritika" fajtájú hozzáállást mifelénk seggnyalásnak hívják. Tudjuk, hogy meg lehet belőle élni, de annyiba is nézzük.
Az ország - szerencsére - valóban áll. Amikor a kormány bejelenti, hogy megszopatja a piacokat, akkor mögötte; amikor emiatt lecsuláznak minket "kintről", akkor pajzsként előtte, mindezek közben viszont helyt, mégpedig helyette. És "odafent" el sem tudják képzelni (vagy, ami a rosszabb: leszarják), hogy mibe kerül ez nekünk.
Tudod, kedves vakhitű, bármelyik párt sikeréről majd akkor beszélhetünk, ha a magamfajta felemeli a seggét, és elmegy, hogy rászavazzon. Ellene nem fogok, mert szar mellett a fos csak látszólagos alternatíva; valakiRE szeretnék majd egyszer szavazni, de az per pillanat nem a Fidesz, és nem is egy másik, most meglévő formáció.
Talán újdonságként hathat, de - mivel a fele sem menne el szavazni - a magyarság elsöprő többsége jelenleg ugyanezen a véleményen van. Kozmetikázhatod, tiltakozhatsz kedvedre, de mielőtt nagyon belelendülnél, jusson eszedbe a főnököd szava: "Egy a nemzet".
Tessék eszerint viselkedni - "odafent" is.

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.11.29. 01:35:30

@Fabius: Mi értelme ennek a folyamatos bolsevik demagógiának, Fabius? Mindenki tudja, hogy a kistelepüléseken a pártok beágyazottsága csekély, többnyire mindent visznek a független jelöltek... Ezekből az adatokból tehát inkább azt érdemes kiemelni, hogy ehhez képest megdöbbentően, példátlanul magas volt a nemzeti oldal támogatottsága.

@Interlock: Maradjunk abban, hogy kevés kérlelhetetlenebb kritikusa van a kormánynak, mint én, már ha a "soha semmit, ami a Fidesztől jön"-típusú őskommunista bloggereket nem számítjuk, persze. Ha nem haragszol, őket viszont nem szeretném túlszárnyalni, már csak azért sem, mert konzervatív gondolkodóként a köreikben elterjedten alkalmazott lobotómiától elzárkózom.

szerénységem 2011.11.29. 12:53:29

@troll ellenpólus: Jól nyomod. Nem akarod pénzért csinálni a kormánynál? Még ha nem is őszinte és viccet is csinálsz belőle, lényegesen jobb, mint szijjártópetya és selmeczigabi együttvéve, sőt, lehet habként rajtuk girosz, a fideszvég elemzője... :-DDD

messi-asz 2011.12.05. 08:15:54

@troll ellenpólus: így van: államcsődöt CSAK A A FIDES...

messi-asz 2011.12.11. 23:53:17

@Doberdo: pontosítanék... Zorbán pa(j)tás, Vicctor a pánk...

a gyorsnaszád elrugaszkodik...

Doberdo 2011.12.12. 07:16:20

@messi-asz: És mi van akkor, ha a gyorsnaszád
10 méterre a tenger fenekén pihen ? Hát a
"zorbán-kaméleon" kopoltyút növeszt és tovább
viszi a kapitányságot! Ez a következő felvonása
a drámának ?

Aszpartám 2012.01.03. 08:44:29

@troll ellenpólus

Bár gondolom ezzel teljesen tisztában vagy, de azért megjegyzem, ijesztő, hogy ironikus-cinikus megfogalmazásod és a kormányzati kommunikáció stílusa között mára gyakorlatilag minden különbség eltűnt...
Amikor pár hete az mr2 hírekből kifelejtették a Moody's leminősítését, az esztergomi eseményekből meg csak annyit említettek, hogy a fideszes képviselők megszavazták az iskolai étkeztetést (miközben a fél város meg akarta őket lincselni a közgyűlés után).. hát, mondhatni kezdik felvenni a stílusodat.
Szerintem pl. Szíjjártó Peti büszkén olvasná ezt a posztot :D
süti beállítások módosítása