HTML

Troll hitvallás

Addig még nem kell a papot hívni, amíg vannak olyan blogok, mint ez.

Friss topikok

2011.03.21. 00:30 troll ellenpólus

Még egyszer Lázár Jánosról

Elolvastam a legújabb cikket a Mandineren, és most egyszerűen csak örülök, hogy vannak még emberek ebben az országban, akiknek helyén van az eszük.

Összevágott felvétel, félremagyarázások, hazudozás, összefogás a fasiszták és a magát a haladás egyedüli letéteményesének tekintő baloldal között: volt itt minden az elmúlt két napban. Csak a józan ész hiányzott.

A teljes szöveget elolvasva bizony egyértelművé válik, hogy Lázár János soha nem szólt senkiről sértően, lenézően vagy arrogánsan. Sőt: a megélhetési politikusokat, a soha semmi hasznos munkát nem végző heréket ostorozza, az emberekről, még az egyszerű emberekről is a legnagyobb megértés, szeretet hangján beszél. Kevés szerényebb, alázatosabb politikus van ma a magyar közéletben, mint Lázár János. A szövegkörnyezet ismeretében semmi okunk feltételezni, hogy a Fidesz frakcióvezetője és Hódmezővásárhely polgármestere nem tiszteli a választóit, akik között nyilván sok szegény ember is akad, és ezek a mai Magyarországon bizony a Fidesztől és a keményen dolgozó, egy emberként több pozíciót is példásan ellátó Lázár Jánostól és társaitól várják sorsuk jobbra fordulását. Nem pedig a levitézlett, fosztogató, rongyos, éhező haddá züllött elvtársaktól, akik most ismét, mint mindig, lyukra futottak.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://trollhitvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr372757535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.04.07. 12:30:15

Csak tájékoztatásul: volt itt néhány, a nemzeti együttműködés rendszerét megcsúfoló, mélykádárista szellemiségű házmesterkomment, azokat eltávolítottam. Így is zeng az ország a nemzetellenes, hazaáruló, népünket és országunkat a még mélyebb sötétség felé taszajtó baloldali propagandától, nem kell nekik még itt is túlcsordulni. A kifejezetten színvonalas, érdemi jellegű baloldali hozzászólásokat hagytam meg.

viliv 2011.04.10. 19:56:23

Kedves Troll! Két bejegyzésedet olvastam, és határozottan szórakoztatóak voltak. :-) Viszont meglepett a kommentek színvonala. Ha nem lennék tekintettel magamra, akkor megkérdezném Tőled, hogy téged csak az ostobák olvasnak, vagy normális ember kizárólag olvas, és nem kommentel. Üdv

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.04.11. 21:27:02

@viliv: Kevés az értelmes ember az országban, munkásságom tulajdonképpen (bár nem ez volt a fő célja) erre is rámutat. Mindenesetre köszönöm az elismerést, jólesik, hogy van, aki értékeli áldozatos munkámat.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.04.19. 18:58:07

@troll ellenpólus: értékeljük, értékeljük, csak a mai világban nehéz ezt értésedre adni... hisz annyira össze vagyunk zavarodva - azt sem tudjuk mit hallunk? mit látunk? Mi van?
Tudod, már a tükör is hazudik :).

messi-asz 2011.11.11. 19:13:48

nekem voltak fenntartásaim lázárral de mostmár eloszlattad...
a lézerblokkolót is a gaz ellenfülkeforradalmi erők fotosopolták rá?
vagy a libsi zsidó bótosok azt hazudták neki, hogy tolatóradar?
mi a hiteles sztori?

laci0011 2011.11.13. 19:39:50

@messi-asz: Vaknak a szineket elmagyarázni nehéz lesz polgártárs.Majd talán ellenzékben visszatér az agyuk,addig nem reménykedem,csak abban,hogy nem töltik ki a 4-évet,és a sütőben gondolkozhatnak arról,minek számít a közpénzek hazatalicskázása,az elvtársaik tanácsadói szerződtetése...

laci0011 2011.11.13. 19:46:57

@troll ellenpólus: Ha nem töltitek ki világ csúfjára a 4-évet,vajon lesz e annyi önkritikátok hogy elhiszitek nem máshol van a hiba hanem először a saját portátokon tesztek rendet vagy még most elmentek közmunkásnak hátha, ugyan későn,lesz valami képetek a valóságról és nem a nagy álmokat fogjátok kergetni.

laci0011 2011.11.13. 19:51:03

@Májking: Ennyivel nem tudod átlépni az ingerküszöbét úgy látom,ezt még arra sem méltatta,hogy törölje,hehe.
süti beállítások módosítása