HTML

Troll hitvallás

Addig még nem kell a papot hívni, amíg vannak olyan blogok, mint ez.

Friss topikok

2011.04.28. 15:10 troll ellenpólus

A gyöngyöspatai összeesküvés

Címkék: összeesküvés jobbik cigánykérdés gyöngyöspata lmp szdsz

Ismét szomorú feladat előtt állunk - de hát már csak ilyen ez a posztkommunista valóság, a győzelem, az önfeledt ünneplés napjainak az ellenzéki káoszbrigádok soros ármánya és aknamunkája vet véget. Ha valaki azt hitte, hogy az új Alaptörvény elfogadásával azonnal más élet kezdődik, az tévedett: a parlamentben még mindig aránytalan képviselettel rendelkező partizáncsapatok gondoskodnak arról, hogy egyetlen pillanatig se folyhasson nyugodt, békés építőmunka ebben az országban.

Kezdjük először a mostani történések hátterének áttekintésével - lássuk, hogyan sikerült a lelkiismeretlen bal- és jobboldali ellenzéknek egyesült erővel egy jelentéktelen konfliktust elmérgesítenie, hogyan igyekeznek a Nemzeti Együttműködés Rendszerének vesztére törő erők a cigányok helyzetének folyamatos javulását megtorpedózni, az eddigi eredményeket megkérdőjelezni, bemocskolni. A tények. Húsz éve egy kormány sem tett annyit a cigányság integrációja érdekében, mint az elmúlt egy évben a Fidesz. A nemzeti ügyek kormánya a családi pótlék iskolalátogatáshoz kötésétől kezdve az EU-s romastratégia kidolgozásán és az iskolakötelezettség korhatárának tervezett leszállításán keresztül a közmunka rendszerének átalakításáig számtalan bátor, hosszú távon ható intézkedést tett Magyarország e legsúlyosabb társadalmi problémájának rendezésére. Ugyanakkor a probléma rövid távú kezelése sem maradt el: Pintér Sándor a legszegényebb kistérségekben - közismert ígéretét betartva - jelentősen megerősítette a rendőrséget. Természetesen az elmúlt 20 év közbeszédét monopolizáló, a cigányság lecsúszásáért és a szélsőjobb felemelkedéséért egyaránt felelős liberálbolsevik véleményformáló körök, PC-lovagok és hivatásos antifasiszta bérrettegők nem nézhették tétlenül azt, hogy a Fidesz-kormány a válsággal bátran szembenézve, valódi és sikeres intézkedésekkel lásson neki a rendcsinálásnak. Látnunk kell, barátaim, hogy a hatalomba máig ezer csáppal kapaszkodó liberálkommunista konglomerátum semmiben sem érdekelt kevésbé, mint hogy a Fidesz hatékonyan kormányozza az országot, mert minden, a fentiekhez hasonlóan a problémák velejéig hatoló intézkedés csak az elmúlt 8 év látszatcselekvéseinek és katasztrófapolitikájának szédítő mélységét tárja fel a választók előtt.

Egy ilyen helyzetben a gyöngyöspatai helyzet elmérgesítését anyagilag is támogató Gyurcsány és köre, valamint a melléjük csapódott LMP-s régi-új elvtársak tehát kizárólag a válság elmélyítésében, a káosz elharapózásában érdekeltek. A sötétség erői, mint már annyiszor az elmúlt 100 év történelmében, ismét támadásba lendültek az ország ellen. A balliberális elit, ezúttal szentségtelen szövetségben a szélsőjobbal, ismét, már-már rutinszerűen, rárontott nemzetére. A magát demokratikusnak nevező ellenzék repertoárjába immár a terrorizmus is bekerült (lásd az antikommunista küzdelem egyik kevésbé ismert hősének, Máté T. Gyulának kiváló írását a témában!).

Saját politikai pecsenyéjük sütögetése érdekében sem a Jobbik, sem az SZDSZ-LMP nem riad vissza attól, hogy polgárháborús állapotokat szítsanak ebben a jobb sorsra érdemes kis községben, ahol régiós összehasonlításban a bűnözés amúgy rendkívül alacsony, és ahol cigányok és magyarok példás békességben éltek együtt egészen a közelmúltig. Az eredmény: 5 sebesült, megfélemlített emberek százai és felháborodott emberek milliói Magyarországon és a ballibbant médiagépezet által újfent félrevezetett Európában. Jól jegyezzük meg ezt a mostani esetet, és ne felejtsük el soha, kinek az üstjében rotyogott az a mérgező, bűzös főzet, amelyet most a 60 éves gyakorlattal rendelkező kommunista machinátorok az ország nyakába borítottak.

A vezényszóra masírozós, az erőszak eszkalációjában kéjjel tapicskoló szélsőjobbosok a szokott formájukat hozták. Tudjuk régóta, hogy ők a szegény sorsú emberek problémáit kizárólag vasalt bakanccsal és pitbullokkal szeretnék megoldani. Ez a pornós cicababákat, egyenruhafétis-megszállottakat és a parlamentben üvöltöző, fenyegetőző kocsmai verekedőket felvonultató, a B-közép kebeléből kiszakadt társulat több szót nem is igen érdemel, a kormány által villámgyorsan benyújtott Btk.-módosítások majd gondoskodnak róluk, két pofonnal zavarjuk haza őket; a megfélemlített embereket pedig jövő januártól pajzsként védi az új Alaptörvény, amely többek között az állam erőszakmonopóliumát is kimondja végre.

A számtalan színeváltozáson átment SZDSZ-LMP módszerei úgyszintén változatlanok. Nem elég az elmúlt 8 (20) év, nem elég, hogy mostanáig iparszerűen súlyosbították a cigányság helyzetét a probléma eltagadásával, PC-mellébeszéléssel és fasisztázással, most a tétet duplájára emelve már nemcsak a Fideszt, az egész országot igyekeznek lejáratni. Daniel Cohn-Bendit vajon mikor bukkan fel, hogy elmondja, mit kell gondolnunk a gyöngyöspatai cigányokról, különös tekintettel a 8 éves kisfiúkra? Mikor nyilatkozik az ügyben a TASZ, a Helsinki Bizottság és a nagy levélíró Heller Ágnes? A nép ellenségei, kedves barátaim, ugyanazt az untig ismert forgatókönyvet követik most is, mint mindig. A csillebérci, hónapokkal előre megszervezett nyaralást a fehérterror előli menekülésnek beállítva a liberális-szabadkőműves hazugság- és propagandagépezet már-már gyurcsányi mélységekbe süllyedt. Évtizedes rutin, áporodott, régi módszerek és elvtársak a parlamenti patkó bal oldalán: bizony nincsen semmi új a nap alatt.

A kormány, mint már annyiszor, nem tehet mást: az ellenzék ámokfutása után megkezdi a kármentést és az összeesküvés szálainak felgöngyölítését. A történtekben tisztázatlan az LMP kampányát pénzzel is támogató amerikai "üzletember", valamint a minden mocskos ügybe magát - pénzzel és hazugságokkal - beleártó Gyurcsány Ferenc szerepe, de a szélsőjobbos masírozók anyagi hátterét is homály fedi. Reméljük, az elkövetők egy cellában oszthatják majd meg egymással tapasztalataikat - de ha netán kiderülne, hogy egyetlen érdekkör vagy személy áll a ballib és szélsőjobbos uszítók mögött, legfeljebb beszélgetnek majd azokkal, akiket a Kopaszi-gátHunvald vagy a HM-es lakások ügyében ítélnek el.

135 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://trollhitvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr542861914

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Cigánybűnözők és a fasiszta hordák 2011.04.29. 10:06:54

 Az egész média a gyöngyöspatai események lázában ég. Lesz-e polgárháború, vajon meddig tűri a kormány a fasiszta csőcselék/cigánybűnözők (pártállás szerint választható) terrorját? Persze tudom én, hogy ezek nagyon fontos kérdések, mint ahogy az i...

Trackback: Rendkívüli állapot - cui prodest? 2011.04.29. 05:00:19

Miért nem cselekszik időben egy titkosszolgálatokat is irányító belügyminisztérium, amikor etnikai zavargások közelébe kerül egy település vagy egy régió? Pedig ujjgyakorlat volna Pintérnek a gyöngyöspatai ügy elintézése.Az mondjuk igaz, hogy az apadó ...

Trackback: Nácizni vagy cigányozni az igazi? Egy biztos: mindig a másik a hülye 2011.04.28. 23:33:54

Nincs mit tagadni, januárban nagyon megdöbbentett az a rengeteg, tartalmát és hangnemét tekintve meglehetősen durva hozzászólás, ami a West Balkános tragédiát követő cigányozással kapcsolatban írt szövegemre érkezett. Akkor 95:5 arányában a cigányokkal...

Trackback: Gyöngyöspatán a romáknak volt igazuk 2011.04.28. 23:18:08

Nyilvánosságra hozta a rendőrség a gyöngyöspatai cigánysoron lévő térfigyelő kamera felvételeit. Érdekes dolog ez, mert elsőre azt mondtam, hogy nem is volt semmi. Most egy kis pisilésért, meg néhány keresetlen szóért nem kell valakit így elagyabulál...

Trackback: Akármilyen Gárda: Csak megy és megy és megy 2011.04.28. 22:34:48

A magyar törvények jelentős részéről közismert, hogy csak annyira érvényesek, amennyire a népesség jámborabb hányada betartani hajlandó őket. Bár lértejöttéért, és sikeréért szurkolunk, ezért is fejeztük ki korábban kételyeinket, hogy egy szigorú dohán...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2011.04.28. 22:18:59

Kimaradt a Kedves Vezér méltó említése, nem ér így ez semmit.

véelbé 2011.04.28. 22:28:29

A 80 helyi hajdúhadházi és gyöngyöspatai lakos, akik az utcájukat védik meg, azok is az erőszak eszkalációjában taposnak kéjjel? A több ezer a petíciót aláíró helyi lakos is náci? Cigányok is aláírták, szép számmal. Tiszavasváriban is a cigányok szavaztak a csendőrséget létrehozó Fülöp Erikre. Akkor ők is nácik?

Vasalt bakancsuk valóban van a polgárőröknek, pont mint nekem is, ha télen túrázom. Pitbulljuk nem volt a polgárőröknek, sem a Jobbiknak. Viszont vannak valódi javaslataik, hiába is akarod elhallgatni: hogy a lecsúszott cigányság elzüllött csemetéit bentlakásos iskolákban tanítanák meg mosdani, hogy rendezett portához kötnék a segélyt, amit csak ételre és ruhára lehetne elkölteni, hogy felállítják a (nem feltétlenül Jobbikos) helyi rendvédő szerveket (lásd SZJPE, csendőrség).

Az SZJPE hónapok óta jelen volt Hajdúhadházon, Hejőszalontán, és Gyöngyöspatán is, mert a közbiztonság évek óta nem létező fogalom ezekben a térségekben. Hiába lobogtatod meg a statisztikáidat, hogy itt nem kiemelkedő a bűnözés, ez egy hazugság. Illetve a statisztika nem hazudik, az a bejelentett bűncselekményekről szól. Csakhogy az idős magyarok már be sem merik jelenteni a kisebb lopásokat (amik a nagy számuk miatt ténylegesen élhetetlenné teszik a nyugdíjasok számára a vidéket), ill. már nem látják értelmét, mivel a rendőr be sem mer menni a cigánysorra.
Nem igaz, hogy békés együttélés volt. A belpesti értelmiség és az elempé szerint volt csak az, a helyiek szerint nagyon nem (különben nem hívtak volna le az SZJPE-t, nem szállásolták volna el őket a saját otthonaikban, és nem írta volna alá a döntő többség a petíciót, hogy maradjanak)

Mellesleg garantálom neked, hogy ha nem lenne egyenruhájuk, ezek a helyi lakosok akkor is védenék a falvaikat. Tök mindegy, hogy milyen néven, és milyen színben, csak valaki végre állítsa meg a cigányság bűnöző részét (akik mellesleg már a többi cigányt is félelemben tartják - lásd miért szavaztak a Tiszavasvári környék romái is a Jobbikra).

A pornós cicababa a gárdában volt, és ki is penderítették, épp mint Király Andrást. Parlamenti közvetítéseket nézel? Mindenki üvölt. Értem én, hogy a foteledből jól esik szidni a mozgalmat, ami tenni is akar, de a saját országod alatt vágod a fát. Inkább menj ki az utcára, és nézz körül (de ne a Dohány utca környékén, hanem mondjuk a cigánysoron!).

A SZJPE segítő csoportjait hazazavarhatják, de hogyan akarják a helyi lakosokat hazaküldeni? Az erőszakmonopólium (nem véletlenül húzza alá a helyesírás-ellenőrző is) úgy értelmetlen ahogy van. Neked jogod van az önvédelemhez, a polgárőrség alapításához, a saját tulajdonod védelméhez, az életed védelméhez, innentől fogva nem csak az államnak van joga az erőszakhoz (amit mellesleg az SZJPE sosem alkalmazott).

A rettegő romák meg nem maguktól rettegnek, hanem beléjük nevelik, hogy tessék ezektől kell félni, és hogy igen, az LMP meg az MSZP mellé kell behúzni az X-et. A cigányok apartheidet, meg Ku-Klux-Klánt kiabáltak az SZJPE-seknek. Honnan tudják ők, hogy mik ezek? Honnan hallottak ők a keresztégetésekről? Hát persze, hogy a szájukba adták.

A szegénység pedig egészen mellesleg nem ok arra, hogy vidéken lopjanak. Rengeteg a szegény magyar, mégsem lopnak. A kapát mindenki tudja kezelni, ott a föld, ki kell őket küldeni földet művelni (lásd Tiszavasvári).

Adjon az Isten szebb jövőt!

Squid 2011.04.28. 22:55:44

Ez Bede új agybombája a villáminterjú helyett...

Más nem lehet!!!!!!

Könyörgöm..

Nephro 2011.04.28. 22:57:56

Troll hitvallás. A blogod címe találó. Egy kibaszott nagy (és elvakult) troll vagy...

Thug 2011.04.28. 23:04:04

hetivalasz.hu/itthon/megdobbento-level-a-gyongyospatan-evek-ota-fennallo-valodi-allapotokrol-36563/

Tessék bazd meg! Gondolkodj el rajta, te barom!

Bár, onnan könnyű ugatni, meg pénzért ilyen posztokat megírni. Közöd nincs a valósághoz, te seggfej!

Ellensúly 2011.04.28. 23:06:17

@Herr SturmLikudnik: Szerepel benne, mégpedig hogy pénzzel támogatja a cirkuszt!

fedkvas 2011.04.28. 23:08:44

háhá, komoly trollteljesítmény, gratuláció innen a gaz konglomerátum feneketlen mélységből ásító szörnylyukából, a retkes-köves, hideg barlangból, hova csak hálni jár a lélek, és győzni az igaz NER.

Átvitel honvéd 2011.04.28. 23:11:42

A baj az, hogy még a teljesen elvhű liberálisok, alkalomadtán SZDSZ/LMP törzsszavazók is érzik, hogy ez a cinikus relativizálás és terelés, a konkrét események tükrében, mekkora egy fos. És ez valahol nagyon "jó". Van remény, hogy valaha ez egy működő, nem megosztott ország legyen, ahol az emberek legalább a kőkemény valóság legnyilvánvalóbb részleteit tiszteletben tartják.

Asszem 2011.04.28. 23:20:15

A legjobb írás ebben a témában, eddig. A blog bekerült az RSS olvasómba, a Hírcsárda mellé. A komoly kommentelők külön emelik az élvezeti értéket.

Garison 2011.04.28. 23:35:44

@Thug: Inkább Te gondolkodj! Kik írták azt a levelet? Azok a vezetők, akik miatt évek óta rossz az együttélés a faluban.

Ki emlékszik arra, hogy öt éve lövéseket intéztek egy roma család hazára. Olyan tisztességes családot támadtak meg, akik ki akartak költözni a cigánytelepről, de ez volt, akinek nem tetszett... A tettes nincs meg azóta sem...

Gyöngyöspatán nem a közbiztonsággal volt baj, hanem az együttéléssel. A közösség meghalt arrafelé. Ezt kéne kideríteni, hogy miért, nem pedig a felszínt kaparni...

Garison 2011.04.28. 23:39:38

Gyöngyöspata valahol igenis egyedi eset, nem véletlenül ott kezdték a masírozást, nem véletlen nem mennek Szikszóra, csak akarnak. Nem véletlen, hogy nem Hajdúhadházon akartak kiképzőtábort és nem véletlen, hogy nem Hejőszalontán volt verekedés.

Én nem hiszem, hogy Magyarországon cigányügy van, meg szegénységből eredő gondok. Nemzeti ügyként kell ezt kezelni, amíg ez nem történik meg, marad a feszültség az országban.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2011.04.28. 23:39:51

Mindig felteszem magamban a kérdést, hogy tényleg akad-e valaki, aki önszántából képes ennyi sületlenséget és ilyen nevetségesen patetikus stílusban összehordani, mármint hogy komolyan is gondolja?
Nehéz elhinni, hogy ez nem paródiának szánja a blog írója, mert annak nagyszerű, az összes érvelési hibát, az összes tipikus vakhitű fideszes bálványimádó fordulatot, mindent, amitől egy gondolkodó és objektív embernek végigfut a hideg a hátán, ezek az írások karakterisztikusan megjelenítenek.
Tehát vagy fizetik érte (akkor sajnos elég silány munkát végez), vagy tényleg ilyen vakhitű fanatikus, ami bizonyos szempontból kiválthat valami borzongással vegyes csodálatot, mint amikor az ember valami különösen bizarr állatot pillant meg az állatkertben...

okuliar 2011.04.28. 23:41:14

Vicces, hogy néhány meglepően pontos rész csöppent ebbe a szórengetegbe.

"A számtalan színeváltozáson átment SZDSZ-LMP módszerei úgyszintén változatlanok. Nem elég az elmúlt 8 (20) év, nem elég, hogy mostanáig iparszerűen súlyosbították a cigányság helyzetét a probléma eltagadásával, PC-mellébeszéléssel és fasisztázással, most a tétet duplájára emelve már nemcsak a Fideszt, az egész országot igyekeznek lejáratni. Daniel Cohn-Bendit vajon mikor bukkan fel, hogy elmondja, mit kell gondolnunk a gyöngyöspatai cigányokról, különös tekintettel a 8 éves kisfiúkra? Mikor nyilatkozik az ügyben a TASZ, a Helsinki Bizottság és a nagy levélíró Heller Ágnes?"

Heller mikor ír végre ismét egy levelet így kezdve, "Kommunistaként kötelességemnek érzem tudatni..." Összeaszott kommunista vén szatyor, kriptaszökevény...

tcom 2011.04.28. 23:45:20

Uram isten! Isten áldja a Kedves Vezetőt békés munkájában!

Abban, hogy a Jobbik ide jutott, ilyen erős a Fidesznek is nagy szerepe van. Ellenzékben együtt lengett a csíkos nyilas zászló a Fidesz rendezvényein. Orbán többször kiállt mellettük, védte a szélsőjobbot. A Fidesz korábban választási szövetségeket kötött az önkormányzati választásokon a Jobbikkal. A Fidesz kulcsemberei közül többen is erősen szélsőjobbos, Jobbik-barát nézeteket vallanak, mint Simicskó, Kövér, Wittner Mária.
Ha a ballib kormányok brutálisan léptek fel a szélsőjobb kedves, jóravaló, zúzó, romboló embereivel, akkor a Fidesz volt, aki elsőnek felháborodott. Kíváncsian várom, mit fognak tenni a korábban még derék hazafiakkal.

A Jobbik a Fidesz zabigyereke, ellenzékben kellettek a műsort csinálni, leégetni Gyurcsányt, kormányon meg nem hallgat a szemtelen "gyerek".

Idézlek:

"Saját politikai pecsenyéjük sütögetése érdekében sem a Jobbik, sem az SZDSZ-LMP nem riad vissza attól, hogy polgárháborús állapotokat szítsanak ebben a jobb sorsra érdemes kis községben..."

Az SZDSZ-LMP nyugodtan helyettesíthetjük múlt időben a Fidesszel is.
Az ellenzéki 8 év nem szólt másról, mint a totális hatalom megszerzése érdekében folyó hazudozásról. Még ha volt is alapja kritizálni a bal kormányt, gyakorlatilag minden a lakosságot negatívan érintő intézkedést, megszorítást reptében elítéltek, megemlítve, hogy a Fidesz megoldja majd. Most viszont minden napra jut egy megszorítás. Ellenzékben Orbán még úgy gondolta:
"Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye."

Kormányon mégis van kibúvó a demokrácia vastörvénye alól.

2011.04.28. 23:46:19

Néhány helyen téved a poszt, de a cigányokat uszító szélsőliberális söpredék jellemzése kiváló.

okuliar 2011.04.28. 23:49:34

@tcom: A retkes kurva anyádat te magyargyűlölő kommunista féreg. Hogy rothadna le a rühös tetves beled te szarcsimbók. A magyar címert életedben láttad már te szerencsétlen balfasz? láttad benne az árpád sávokat? Elmész te a nyilas kurva anyádba.

gansol 2011.04.28. 23:59:34

Az a legélvezetesebb hogy még itt is vannak akik komolyan kommentelnek meg trollkodnak :-) Vááá, nemhogy alacsony a kerítés de egyenesen kinyitották a kapukat :-)))))

canissa · http://www.canissa.com 2011.04.29. 00:03:09

"lássuk, hogyan sikerült az ellenzéknek egy jelentéktelen konfliktust elmérgesítenie"

Jelentéktelen? Te agyamputált idióta...
Kibaszott pesti fotelből megmondóemberek.

gansol 2011.04.29. 00:08:04

Nem gondoltatok arra, hogy filmhíradó részleteket alávágva, az '50-es évek stílusában valaki felolvassa a szöveget ilyen kicsit recsegős háttérzajjal?

Az alkotmányos posztnál az Orbán nézegethetne a filmen búzakalászokat... vagy traktorokat, mindegy, valamit:-) Kurva vicces lenne:-)

Ezt a posztot meg egy kis dramatikus felhanggal, és börtönökről meg elkapott összeesküvőkről kellene képeket bevágni. Nagyon hatásos lenne :-)

tcom 2011.04.29. 00:11:07

"Húsz éve egy kormány sem tett annyit a cigányság integrációja érdekében, mint az elmúlt egy évben a Fidesz. A nemzeti ügyek kormánya a családi pótlék iskolalátogatáshoz kötésétől kezdve az EU-s romastratégia kidolgozásán és az iskolakötelezettség korhatárának tervezett leszállításán keresztül a közmunka rendszerének átalakításáig számtalan bátor, hosszú távon ható intézkedést tett Magyarország e legsúlyosabb társadalmi problémájának rendezésére. Ugyanakkor a probléma rövid távú kezelése sem maradt el: Pintér Sándor a legszegényebb kistérségekben - közismert ígéretét betartva - jelentősen megerősítette a rendőrséget."

1. Orbán hol volt 1998-2002 között? A holdon? Az egy dolog, hogy te nem emlékszel rá, mert gyerek voltál, vagy a lányok kitöltötték az összes szabad kapacitásod, de én pl. emlékszem, hogy volt már egy Orbán kormány.

2. EU-s romastratégia? Majd ha látjuk! Hiába ide bármi féle stratégia, ha a társadalom vészesen cigány-ellenes. Hiába ide mesterséges munkahelyek ezreit létrehozni, ha az első válság elsöpri a munkahelyeket.

3. "iskolakötelezettség korhatárának tervezett leszállításán keresztül"??????????
Ember! Mielőtt betanulod a szöveget gondolkodj!!! A nemzeti ügyek kormánya azért tervezi ezt a lépést, hogy a kilépők oktatásán spóroljon. A 15-16 évesen az utcára kerülő, szakma nélküli fiatalok esélytelenek. Még több bűnöző ember? Ez is a cigányokról szól. Minél hamarabb megszabadulni az oktatásban tőlük, hogy mehessenek az aljamunkát, a segédmunkát elvégezni.

4 A közmunkarendszer? Olyan most jelenleg nincs. De remélhetőleg ebben tényleg előrébb jutnak. Az már vitatott, hogy drága állami pénzen létrehozott munkahelyek mennyire érik meg. Annál mindenképp jobb ha otthon ülnek, annál meg rosszabb, ha a magánszektorban, adót fizetve éppen a közmunkával ellentétesen tevékenykednek.

5. "számtalan bátor, hosszú távon ható intézkedést tett..." Egyet azért sorolj! Én emlékszem egyre: a gyes visszaállítására, hogy a cigányok a Fideszre szavazzanak. Egyébként másra nem jó, mint hogy újra csak a gyerek-csinálás felé terelje a kisebbséget. Tavaly volt hogy a balfék Hollandok 16 hónapra csökkentették a helyi gyes idejét. Ha másért nem elgondolkodtató, hogy a föld egyik leggazdagabb országa ilyet tesz sok más hasonló országgal együtt, akkor a putri, adósság hegyekben úszó, elavult, beteg, szegény Magyarországon éppen növelik a munkából kiesett időt. 2011-ben amikor 3 év munkából kiesés egyenlő a kirúgással. Hogy te is tudd a nyugati országokban azért jár kevés idő a gyermek születése után az anyának, mert a NEMZETEK érdeke, hogy egyrészt minden munkakorú dolgozzon, másrészt minél kevesebbet essen ki az anya a munka világából és minél több esélye legyen ott folytatni ahol abbahagyta.

6. Pintér Sándor a legszegényebb kistérségekben - közismert ígéretét betartva - jelentősen megerősítette a rendőrséget." Hahaha! 30 szélsőséges gyűlölködővel nem tudnak elbánni. Másrészt pont a rendőrök akik nagyon elégedetlenek, mert nem hogy a beígért béremelésük nem jött meg, még a korkedvezményüket is el akarják venni. Ami lehet, hogy helyes, de nem ártott volna szólni a kampányban!

Ja hogy "egy dolog a kampány és más a kormányzás"? Copyright Orbán Viktor

tcom 2011.04.29. 00:21:48

@okuliar:

Bocsánat! Meg szebb jövőt! De vannak emberek, akik tudják miért épp a csíkos zászlót választották a szélsőjobbon. Mert a nyilasok is azt használták. Az összes többi körítés, védekezés, hazudozás a szélsőjobb gerinctelen mivoltára utal. Csurka Pista volt az utolsó, aki nem kertelt a nyilas zászló alatt. A mai szélsőjobb még Szálasi utódjának sem érdemes. Szálasi egy nagyon okos ember volt, elképzelésekkel, tervekkel. Politikája nem fulladt ki abban, hogy cigányok, zsidók, kommunisták, liberálisok és a velük egyet nem értők pusztuljanak. Az más kérdés, hogy elvakultságában mégis szorgalmas kiszolgálója volt a náci rezsimnek.

okuliar 2011.04.29. 00:52:10

@tcom: "Szálasi egy nagyon okos ember volt, elképzelésekkel, tervekkel."

Bújj Szálasi seggébe ha akarsz te műveletlen tirpák paraszt. Csak Magyarországról húznál el te magyargyűlölő toprongy szenny.

Vajon rádjönnek az idegrángások amikor meglátod a magyar címert? Benne az árpád-sávval, összehányod magad, lefosod a bokád? Iskolába jártál? Remélem a bizonyítványaidat összetépted, remélem középületekben sosem jársz (ott van rajtuk az árpád sáv). Nyugodtan költözz Észak-koreába te ostoba bolsevik fasz, ott találsz elég vörös csillagot az való neked. A magadfajták kártékonyabbak az ország számára mint egy millió cigány valaha is lesz.

ver@s kan-tár 2011.04.29. 01:02:01

Érdekes szemléletmódot föst fel elibénk a poszt, szerzőjének világlátása ugyancsak célzatos, hogy azt ne mondjam már: egy pontra szűkülő. Írása komoly munka, logikailag (már a tulajdon logikáját értve alatta) jól felépített, tagolt és szabatos, habár szinte egyetlen megállapításával vagy tényként tálalt véleményközlésével sem tudok egy az egyben azonosulni. Mindenesetre érdekes volt elolvasni és szembesülni azzal, hogy létezik mifelénk ilyesféle gondolkodás is. Szerintem téved. Annyi baj legyen, hisz' tévednek mások s nem egyszer magam is.

Öreg Sam 2011.04.29. 01:03:07

Már majdnem komolyan vettem!
Legközelebb tegyél egy rohadt szmájlit a végére.

ap · http://premiumlivesets.hu 2011.04.29. 01:12:31

idáig tudtam komolyan olvasni: "Pintér Sándor a legszegényebb kistérségekben - közismert ígéretét betartva - jelentősen megerősítette a rendőrséget"

amennyiben a rendőrök demoralizálását (juttatáselvét, korkedvezmény törlését) és a saját TEK létrehozását valamint milliók belepumpálását ebbe az egy szervbe a vidéki rendőrök megerősítésének nevezhetjük akkor valóban.

tetszetős sorok hangzatos szavak, de mindezt leírni egy irodából egy fentről kapott vázlat alapján... nos az köszönőviszonyban sincs a kinti világgal.

ap · http://premiumlivesets.hu 2011.04.29. 01:14:15

a többit csak átfutottam... üldözési mánia jelentése megvan? aki nem a fidesszel az MIND ellene?? jajjnemá... ez nem gondolhatja senki komolyan..

tcom 2011.04.29. 01:19:18

@okuliar:

Nem kell szépíteni. A horogkereszt is hindu ősi jelkép? Vagy inkább a nácizmus jelképe?
Pláne nem hülyének nézni az embert!

tcom 2011.04.29. 01:22:21

@okuliar:

És tényleg van idegrángásom, amikor meglátom a derék szélsőséges csürhét. És leginkább szégyenemben rángatózom, mert szégyen, hogy 2011-ben még vonulhatnak náci-nyilasok az utcán.

Zord 2011.04.29. 01:45:17

A blog címe... Troll hitvallás.
A kommentelők... komolyan vérhabot köpnek.
/popcorn

annyi amennyi · http://gadgetshop.blog.hu/ 2011.04.29. 01:47:12

Jó troll vagy! (buksi simogatás) :D

dark future · http://www.andocsek.hu 2011.04.29. 02:06:13

"Látnunk kell, barátaim,"

lebuktál troll, ez Gyurcsány fordulata... :-)

okosallah 2011.04.29. 02:23:52

A cigánysággal kapcsolatos kérdések túlmennek M.o. határain mert az egy általános európai probléma amit mi megoldani nem tudunk.

Üdvözölni lehet a téma íróját mert ő azon kevés magyarok egyike akik világosan látják a nácik és bolsevikok közötti történelmi szimpátiát és félhivatalos kapcsolatot.

A Ribbentrop-Molotov paktum a leglátványosabb axiómája ennek a szentségtelen szövetségnek és a nyilasoknak a háború utáni kommunista párti átvedlése is közismert.

A Jobbikot 17%-os választási eredményük és pompás egyenruhájuk ellenére nem lehet európai szinten komolyan venni.
Nincs is semmiféle gazdaságpolitikai elképzelésük csak hőbörgés az egész.

(Még az angol jobboldali nacionalista BNP párt is elhatárolta magát az őrült Morvai Krisztinától.

"BNP's European ally Krisztina Morvai axed from London conference after protests.
******************************************
Hungarian neo-fascist MEP Krisztina Morvai blocked from speaking at pro-Palestinian event."- Guardian)

Az igazán veszélyesek a Ny.Európát és az USA-t uraló neo-Marxisták és különösen ez a M.o.-on élő amerikai Reid nevű ingatlanos fedőfoglalkozású Soros-CIA ügynök aki elindította a rágalomhadjáratot a nyugati sajtóban.
Amikor már egész világ sajtója tele van azzal, hogy egy csomó cigány elment Csillebércre ahol nem történt velük semmi akkor világos, hogy a Cohn Bendit - Soros (Schwartz) és társai húzzák a madzagokat.

Nem véletlen, hogy ez Mr. Reid nagyobb összeget (8 millió) adományozott az LMP-nek és a görög származású amerikai követ asszony (Obama-klikk) is az LMP-t látogatta meg először.
Az Obama-klikk főleg radikális Marxista isten-kiválasztott-népéből áll: minden nap látom őket a TV-ben. (Az USA-ból írok)
Forrás: google.hu

okosallah 2011.04.29. 03:10:22

Aki tud angolul az olvashajta a német kommunista irányzatú "Der Spiegel" Ápr. 28. cikkét amiben vadul támadja M.o.-t és ahogy én is kiszúrtam az amerikai Soros-CIA ügynök szerepét, a német lap is megemliti ezt a személyt:
"The exodus was organized by a foundation run by an American businessman in Hungary together with the Red Cross."

www.spiegel.de/international/europe/0,1518,759586,00.html

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2011.04.29. 03:16:13

Esetleg a fityesz felelősségét is kivesézni??? Ja! Ők fizetnek!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.04.29. 04:01:12

feri segiteni kell, gyere vissza
/aggy egy millert/
ne csinald mar, szorakozzal massal, ne velunk
feri segiteni kell, gyere vissza
/aggy egy millert/
ne csinald mar
ne hagyd abba tancolj ujra, megint nekunk
feri segiteni kell
adj egy millert nekunk, de komolyan
ne hagyd abba
feri segiteni kell
gondold ujra

BKV reszelő 2011.04.29. 05:16:42

@Almmma: Adjon! De a jobbik nélkül lehet csak szebb jövő. Avagy kinek kell olyan rendfenntartó, aki részegen járőrözik és a nyílt utcán hugyozik?! Éjjel sem kell ilyen. Nem kell, hogy a villanykörte fejű zagyva gyula zagyvaságai ömöljenek a tévéből, nem kell, hogy mindenféle kétes egyén egyenruhába bújtatva vegzáljon bárkit. Na, ez az ami nem kell! A jobbik közössége, tömegbázisa meglehetősen egyszerű, gondolkodásra képtelen emberből áll. Nem kell, hogy az ő moráljuk - én hugyozhatok részegen bárhol, de te élj mintaszerűen, mert elverünk - legyen a mérvadó. Ami kell, az az, hogy végre olyan erő kerüljön egyszer hatalomra, ahol magyarságtudat nem üldözendő, ahol a párt nem munkahely, aminek a bevételéről mindenáron gondoskodni kell - MSZP, FIDESZ, LMP és az eddigiek - aki nem fél kimondani azt, hogy az erőszakszervezetek dolga a rend fenntartása akár erőszakkal is, de a törvényes keretek között, azaz nem ordibálva az utcán a vélt bűnösök felé, hanem csendben leteperve a ténylegesen bűnöst, aki végre elszámoltat az elmúlt húsz évről minden illetékest, aki nem fél az unióval közölni, hogy mi nem mindenáron akarunk csatlakozni, ha megtesszük, akkor azt úgy, hogy nyerjünk vele, ellen esetben nem csatlakozunk. Szóval olyan igazi magyar kormány kéne. Ez a mostani is olyan, mint a többi és amilyen a jobbik is lenne. Igen, lehet látni, hogy a jobbik is megélhetési! A sok lózung mellett az első szavazásuk a saját fizetésükről igen szép egyetértésben zajlott a többi tolvajjal.

Benzoate Ostylezene Bicarbonate · http://fbi.gov 2011.04.29. 06:01:15

bakker, tudom, hogy korán reggel van és kevésbé figyelek oda, és így majdnem komolyan vettem... legalább írtad le volna valahol már az elején a "görbe tükör" vagy "irónia" kifejezéseket, akkor nem úgy olvasom a közepéig, mintha valódi vélemény lett volna....

gipsz jakab23 2011.04.29. 06:02:19

Esküszöm, szentül meg voltam győződve róla, mikor ezt a postot elolvastam, hogy poén akar lenni, néztem is, milyen jól megírták.

"Húsz éve egy kormány sem tett annyit a cigányság integrációja érdekében, mint az elmúlt egy évben a Fidesz" - ez poénnak hatalmas, aki komolyan írja, meg nem normális.

harmincas 2011.04.29. 06:18:51

Ha a normális ember ezt a blogot olvassa, és állandóan ilyen kifejezésekbe botlik, mint "az ellenzéki káoszbrigádok soros ármánya", először biztos benne, hogy az egész csak egy karikatúra, az elvakult pártkatona kifigurázása. De nem. Bakker, te tényleg ilyen vagy, és még büszkén hirdeted is. És közben nem veszed észre, hogy - mint többen írták - TELJESEN egyenlő vagy az ötvenes évek legdurvább kommunistáival. Elképesztő.

fakopács 2011.04.29. 06:49:46

Aki ezt komolyan vette, azt csak sajnálni tudom hogy annyira ostoba.

Nagyon jó, remek karikatúra. :-))

fakopács 2011.04.29. 06:52:10

@harmincas: Olvasd el a Maggyesről szóló írását! :-))

fakopács 2011.04.29. 07:01:07

@ap: Hú bazzz... neked mennyi eszed van! :-((

MACISAJT 2011.04.29. 07:01:22

Egy kis múltidézés.
( Figyelem! Minden hasonlóság mai eseményekkel,személyekkel NEM a véletlen műve!).

A Helsinki Bizottság levelét és aláíróinak névsorát olvashatják, amelyet 2001-ben írtak Lionel Jospin francia miniszterelnöknek köszönetképpen, amiért a francia nép a menedékjogi hatóság tárgyilagos tényfeltárása után befogadta a hazájukban fajilag üldözött(!) zámolyi cigányokat.

Emlékeztetőül: 2000 nyarán azért távozott mintegy ötven cigány Zámolyról, mert az önkényes lakásfoglalás után lepusztított ingatlanjaik életveszélyessé váltak, s az önkormányzat kilakoltatta őket. Ideiglenesen a zámolyi művelődési házban helyezték biztosított nekik otthont a zámolyi képviselő-testület, de másfél év után a polgármesteri hivatal átköltöztette a családokat faházakba. Ez a megoldás nem felelt meg a cigányok igényeinek, s fajüldözésre, életveszélyes fenyegetettségükre hivatkozva telesírták a nemzetközi sajtót. A balliberális értelmiség keblére ölelte az "üldözötteket".

Lionel Jospin Úr a Francia Köztársaság kormányának elnöke részére

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Március 8-án értesültünk arról, hogy az illetékes francia hatóság menekültként ismerte el a roma (cigány) kisebbséghez tartozó magyar állampolgárok egy csoportját, a Zámoly községből Franciaországba menekült roma közösség tagjait.

Úgy véljük, ebben a döntésben a francia menedékjogi hatóság tárgyilagos tényfeltáró munkája, megfontolt mérlegelése mellett jelentős szerepet játszott a francia társadalom szolidaritása, amely különböző szervezeteknek és közéleti személyiségeknek a kérelmezőket támogató akcióiban és nyilatkozataiban nyilvánult meg.

A francia nemzet tiszteletreméltó hagyományai közé tartozik, hogy menedéket nyújt azoknak, akiket hazájukban politikai, faji vagy társadalmi okból üldöznek. Franciaország védelmében az évszázadok során - s legutóbb az 1956-os forradalom leverését követő időszakban - számos magyar részesült. E védelemért a magyar nemzet hálával tartozik Franciaországnak.

Elkeserítőnek tartjuk, hogy ma, több mint tíz évvel a magyar demokratikus jogállam újjászületése után, még mindig vannak Magyarországon emberek, akiknek megalapozottan kell tartaniuk attól, hogy származásuk miatt hátrányos helyzetbe kerülnek, üldöztetés áldozatai lehetnek. Hisszük, hogy a francia társadalom szolidaritása a menedékkérőkkel és a francia hatóság döntése tanulság lesz a magyar társadalom számára. Az európai integráció folyamata nem zárulhat le addig, amíg az ország félmilliós roma népessége nem teljes értékű polgára a magyar társadalomnak. Amíg a mindenkori kormány nem tesz meg mindent a jogi és társadalmi egyenjogúság megteremtéséért. Amíg a rasszista kijelentéseket és a rasszista cselekedeteket - származzanak akár a közhatalom képviselőitől, akár magánszemélyektől - nem követi a társadalmi felháborodás kifejezése, s indokolt esetben büntetés. Amíg a romákat következmények nélkül érhetik olyan jogsérelmek, amelyeket a többségi társadalom polgárai nem tűrnének el.

Alulírottak levelükkel köszönetüket szeretnék kifejezni a zámolyi romák ügyét támogató személyeknek és szervezeteknek, s egyúttal az egész francia nemzetnek, amely ismét felkarolta azoknak
az ügyét, akik menekülni kényszerültek.

Budapest 2001. március 9.

Tisztelettel:

Ascher Tamás, főrendező
Bársony János, kisebbségkutató
Bíró András, alternatív Nobel-díjas
Daróczi Ágnes, újságíró
Eörsi István, író
Esterházy Péter, író
Faludy György, író
Ferge Zsuzsa, szociológus, egyetemi tanár, az MTA és az Európai
Akadémia tagja
Fischer Ádám, a Manheini Opera művészeti igazgatója
Fridli Judit, a Társaság a Szabadságjogokért ügyvivője
Furmann Imre, ügyvéd, a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő
Iroda igazgatója
Gombár Csaba, társadalomkutató
Grünwalsky Ferenc, filmrendező, operatőr
Halmai Gábor, alkotmányjogász, egyetemi tanár
Havas Gábor, szociológus
Hegedűs B. András, közgazdász, szociológus
Hell István, újságíró
Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke
Jancsó Miklós, filmrendező
Kemény István, szociológus
Kende János, operatőr
Kende Péter, politológus, a C.N.R.S. volt kutatási igazgatója,
az MTA tagja
Kenedi János, kritikus
Kertesi Gábor, közgazdász, egyetemi tanár
Kis János, filozófus, egyetemi tanár, Közép-európai Egyetem
Kóczé Angéla, az emberi jogi oktatási program igazgatója,
European Roma Rights Center, Budapest
Konrád György, író
Kőszeg Ferenc, a Magyar Helsinki Bizottság elnöke
Lengyel László, közgazdász, politológus
Ludassy Mária, eszmetörténész, egyetemi tanár
Nádas Péter, író
Nagy Boldizsár, nemzetközi jogász, egyetemi oktató (ELTE,
Közép-európai Egyetem)
Orsós Éva, a Mediátor Alapítvány igazgatója, a Nemzeti és
Etnikai Kisebbségi Hivatal volt elnöke
Szikinger István, ügyvéd
Tamás Gáspár Miklós, filozófus
Ungváry Rudolf, író
Vásárhelyi Miklós, sajtótörténész

Tisztelettel:

Kőszeg Ferenc
a Magyar Helsinki Bizottság elnöke

fakopács 2011.04.29. 07:03:18

@tcom: Na jó, most már tudom hogy rajtad is át kell nézni mint az üvegen ha valahol látlak. Nem jöttél rá hogy az egész karikatúra?

Beck Tamás 2011.04.29. 07:07:50

Az a legbénább, mikor a viccet meg kell magyarázni... :D "Hééé, ez csak egy vicc, és az a poén, hogy... ééérteeed..."

lókakukk 2011.04.29. 07:08:26

@fakopács:

Jelentem,nem értem. Ez egy rendes feljelentő levél,géppel írva

kyncza 2011.04.29. 07:08:54

@okosallah: te szerencsétlen lmp-s idióta, te nem okosallah vagy, hanem hülyeallah.

Legközelebb, ha jöttök ajándékozni, meg megsimogatni a feketetalpúak buksiját, h nyugodtan verjenek tovább időseket, talán maradhatnál is pár hetet közöttük.

Szalahadin 2011.04.29. 07:13:26

Alapvetően ironikus cikk, ezért paradox módon épp az a baj vele, hogy bizonyos részei túl jól sikerültek, így azok nem kezelendők poénként. Itt van például a liberálnáci gennyes fekélyek jellemzése, ami egészen találó:
"Természetesen az elmúlt 20 év közbeszédét monopolizáló, a cigányság lecsúszásáért és a szélsőjobb felemelkedéséért egyaránt felelős liberálbolsevik véleményformáló körök, PC-lovagok és hivatásos antifasiszta bérrettegők"
Persze az is igaz, hogy a mondat második felében már megjelenik az irónia, de idáig telitalálat.

Szalahadin 2011.04.29. 07:15:24

@MACISAJT: A múltidéző ötlet jó, de azt se felejtsük el hozzátenni, hogy az orkok gyilkoltak is, nem csak hőzöngtek, ezért is vált forróvá a talaj a lábuk alatt.

Alterix 2011.04.29. 07:31:54

Ha a 2/3-dal lehet új alkotányt, médiatörvényt, elbaszott adórendszert, 3000 milliárdos lenyúlást csinálni, akkor miért nem lehet a készenlétisekkel végigveretni a cigánysort hetente; rend lenne az kurvahétszentség...

A fidesz az "elmúltnyócévben" is azon az állásponton volt, hogy minél rosszabb, annál jobb, fel kellene már ébredni, hogy náluk van minden eszköz, nem a jobbiknál, nem az lmp-nél, hanem náluk...

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2011.04.29. 07:33:45

Numeró 1., a cikkírónak halvány fogalma sincs mi az a szélsőjobb, meg fasiszta, így joggal szenved fogalomzavarban!

Fasizmus az, amikor az imperialista nagytőkés burzsoá (kereskedő kóka, bankár bokros vagy horn, vagy a gyáros fletó, vagy ezek még elfajultabb keveréke a libás bajnai...) egy nemzeti szocialista párt élére állnak (magyar=nemzet szocialista párt, röviden MSZP, hosszabban NSDAP) pont ilyen eseményeket szítanak, vagyis a túlfűtött nemzeti hovatartozás felhasználva rasszista alapon egy terror rendszert alakítanak ki!

Tehát az amitől fél, az MSZP és a bribékjei, akik korraboláhnak a fasisztákkal az LMP!

Már a Vöröskereszt is faji alapon viszi üdültetni a rászorulókat.. a felsőbbrendűeket viszi, az alacsonyabb rendűeket meg nem!

Mr. Rustical 2011.04.29. 07:40:27

Hát ebben nem volt semmi trollos, ez a színtiszta rögvalóság. Nem vicces.

Mr. Rustical 2011.04.29. 07:46:42

@Almmma: Neked ebben mind igazad van, de ne tévedj el, ez egy troll-blog, a szerző nem gondolta komolyan, amit írt. A szerző azt hitte, vicces, amit ír, közbe nem. Csak ő ezt nem tudja, mert mindeddig elmulasztotta elhagyni a Dohány utca környékét, ahonnan okoskodik.

Nekem az a véleményem, hogy kár ezekre szót vesztegetni, nem értenek belőle. Egyébként is, napközben megkövülve bambulnak az éjszakai drogtúlfogyasztás következtében. Trollok, hát ez van.

na__most__akkor 2011.04.29. 07:47:15

"A tények. Húsz éve egy kormány sem tett annyit a cigányság integrációja érdekében, mint az elmúlt egy évben a Fidesz."
Egyet mondj. Egyetlenegyet. Valamit. Akármit.
Bizonyúristenesküszöm el fogom hinni. Azonnal.
.
"a parlamentben még mindig aránytalan képviselettel rendelkező partizáncsapatok"
Ez a kétharmad? Csak vicceltem. Természetesen az ellenzék aránya 0% lesz a következő parlamentben. Az már nem aránytalan.
.
"hogyan sikerült a lelkiismeretlen bal- és jobboldali ellenzéknek egyesült erővel egy jelentéktelen konfliktust elmérgesítenie"
Mert az ellenzék ugye lelkiismeretlen. Most. Az előzőnyolcévbengyurcsányalattakiahibás ők voltak a nemzet lelkiismerete. Pardon, ők voltak maguk a nemzet.
.
"a Nemzeti Együttműködés Rendszerének vesztére törő erők"
Jaj. Jaj!! JAJJJAJAJ!!! MOST MEGVILÁGOSODTAM.
.
Ez az egész egy vicc. Ráadásul egy jó vicc, mert - lámcsak, olvasva a kommenteket - (majdnem) mindenki komolyan vette.
Valahol már elmondtam egy második világháború idején jól ismert viccet:
- Hallotta a legújabb rémhírt? Minden igaz...
.
"Az erő nyelvén fogunk beszélni" - mondja a Vezér.
Aznap este a királyi tévében:
"Az erő nyelvén fogunk beszélni" - mondja hatszor (elnézést, ha rosszul számoltam, lehet, hogy hétszer) Szájjártató Péter, az Első A Csicskások Között.
.
És ez nem rémhír.

speti10 · http://www.zseni.info 2011.04.29. 07:52:00

Elég érdekes gondolkodása van az LPMnek

Viccek, vicces dolgok, világrekordok, érdekességek, sportfogadás online pénzkeresés, rulett stratégiák fent a linken érhető el!

Zozi79 2011.04.29. 07:56:30

Ez az utóbbi idők legjobb posztja, amit olvastam. Alátámasztja ezt a libbant TROLLok kiakadásának mértéke :-)

fedkvas 2011.04.29. 07:57:24

@tcom: a faszt nem. zsidók, komcsik pusztuljanak, lövöldözzünk gettóban, heilhitler, ide a lóvét zsidaja, elveim vannak, nem gengszter vagyok, ez volt őörménysége, Szalosjan "politikája". szépen nyeld be az azt az okos örmény faszt. szerencsétlen majom még a tárgyalásán sem hitte el, hogy ő bármi rosszat tett volna, csak kiáltozta, hogy ő a Nemzetvezető, a koszlott örmény. max. Jerevánban.

fedkvas 2011.04.29. 07:59:45

@Szalahadin: a biztonsági őrök? kurva anyjukat!

Kerek négyszög 2011.04.29. 08:01:23

Hát minél inkább kicsúszik a Fhürerstadt alól a talaj, annál inkább születnek majd az ilyen gyűlöletszövegek.

Mondjuk szerintem addig nincs nagyobb baj, amíg a magántulajdon tolvaj komcsi fidesz csak burkoltan antiszemita és rasszista. (Igaz a bandavezérek vigyáznak a szájukra, de a híveiknek ehez nincs már eszük: mocskoscigányoznak, mocskoszsidóznak habzó szájjal). Az igazi gond ott kezdődik, ha orbányáék nyíltan kezdenek zsidózni. Ahogy döntik be az ország gazdaságát, szükségük lesz a gyűlölet fokozására.

Igazából egy olyan blognak mint ez is, ami egyenesen szembe megy a világ demokratikus felének a felfogásával, értékrendjével, már csak a megosztás elmélyítése lehet a célja.

A vak is látja, hogy amit a fütyi-kdnp kontárok eddig műveltek, az példa nélküli.

Illetve nem. A két vesztes világháború, és Trianon tragédiája ott van bejegyezve a nemzeti nacionalisták eredménylistáján.

Köszönjük! Ez mind a nemzet fejlődését szolgálja-szolgálta!

fedkvas 2011.04.29. 08:06:22

@Con Storm: háhá, te is komolyan küldöd még mindig. a fasiszta (eddig egy ilyen kormány volt, de most feltehetően jön Amerikában a következő) bődült nacionalizmusból, meg a hazai (!) burzsoá nagytőke kiszolgálásából áll. szocializmus nem kell hozzá. ez a definíció inkább a fityiszre áll, hiszen nekem Demján, Csányi, CBA, Közgép-Simicska inkább tűnik hazai burzsoá nagytőkének, mint Horn. persze az MSZP se kutya, Leisztinger meg Várszegi sem nemburzsoá kistőkések, de a bődült nacionalizmus, a korporativista gazdaságpolitika, az OTP furmányos, a CBA direkt helyzetbehozása, a Közgép megrendelései mind arra engednek következtetni, hogy ha valaki itt fasiszta, az bizony a fidesz.

hááááát 2011.04.29. 08:06:34

Egy ilyen írás mit keress a címlapon?
A FIDESZ-nek már rég szét kellet volna vernie a saját maga alkotta szörnyét, és akkor nem lenne ez a probléma.
Erről miért nem írsz te TROLL?

Kivlov 2011.04.29. 08:07:12

gittegylet elempé...

2011.04.29. 08:21:02

Ez most paródia vagy komoly? Nem tudom elhinni, hogy valaki ezt komolyan gondolja.

Ez a viccre hasonlít, amikor az emeletről ráöntik az alant sétáló polgárra a szutykot, aki felkiált:
- Hé, maga rohadt szemét, mit csinál!?
- Maga beszél? Csupa szar a pofája!

Tehát nyilván az a hibás, aki tiltakozik félkatonai hordák grasszálása, a cigánylakosság megfélemlítése ellen, nem az, aki ezt hagyja megtörténni.

midnight coder 2011.04.29. 08:23:53

Ahogy anno Hofi mondta: tudjátok elvtársak, hogy ebben a viccben mi a vicc ? Az hogy nem vicc. Ez van.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.04.29. 08:25:22

Lehetne még a nemzetközi zsiráfsajtó tengelyének gazdasági érdekcsoportjáról valamit ...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.29. 08:29:28

hmm

asszem, beszerzek fegyvert, mert kicsit sok lett a naci az en erzekeny izlesemnek..:-)

marpedig ha dontenesre kenyszeritenek, akkor en barkivel vagyok - a nacik ellen:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.29. 08:30:12

@simonmondja.: speciel ez a blog ironia, csak annyira jol csinalja a serac, hogy alig venni eszre..:-)

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.04.29. 08:32:39

A kiképzőtábor hibás döntés volt. Kiképzőtábort a hátországba telepítünk, nem a frontvonalra. Oda a kiképzett csapatokat küldjük.

csárli hárper 2011.04.29. 08:42:01

kimaradt a "klerikális reakció", aki ugyan hallgat az ügyben de pártunk és kormányunk tudja hogy ez a hallgatás csak aljas indokból elkövetett megtévesztés:)

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.04.29. 08:51:22

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Most azt hiszed, hogy irónia.
De egyszer még jól jön majd ez a poszt a bloggernek.
Beleteheti az önéletrajzába, vagy a védőbeszédébe.

MACISAJT 2011.04.29. 08:51:55

@iii: ("Ez most paródia vagy komoly? Nem tudom elhinni, hogy valaki ezt komolyan gondolja.
Ez a viccre hasonlít,"

Tényleg???
Ez itt egy vicc volna?

"Saját politikai pecsenyéjük sütögetése érdekében sem a Jobbik, sem az SZDSZ-LMP nem riad vissza attól, hogy polgárháborús állapotokat szítson."

Halálra röhögtem magam, tényleg..
Mandiner

nahát-nahát 2011.04.29. 08:54:18

Elvtársak, szét vagytok esve!

Hol vannak a dicső Horizontos idők (igaz, az a román elvtársak trükkje volt), meg amikor elhitettétek a néppel, hogy egy idősödő bölcsész novemberben fürödni vágyott, és belefulladt a fél méteres Balatonba?

Ennyire gyenge provokációért nem fizet a Gyurcsány elvtárs!

P.S.: A Jobbikos elvtársakat is tessék máskor értesíteni, láthatóan össze vannak zavarodva! Éberség! Ébersééég!!

s.e.c 2011.04.29. 08:54:41

A cikken is majd beszartam a röhögéstől, zseniális. De a kommentek büntetnek igazán. :D

Igazi paraszt-filter a blog, és jól látszik az is hogy ki az aki csak olvasgatja az írásokat és ahol olyan szót lát ami neki nem tetszik gondolkodás nélkül kezd fröcsögni.

nahát-nahát 2011.04.29. 08:57:00

@MACISAJT: Minden jó hazugság, provokáció legalább 40%-a igaz. Ezt ne tudnák az elvtársak?

Azbej Tristan · http://kerdem.blog.hu/ 2011.04.29. 08:58:49

fáj a véleménynáci lmp-s nethuszároknak az igazság. pont.

csoko20 2011.04.29. 08:59:20

A fidesz csak irigykedik, mert nekik nincsenek ilyen egyencuccos legényei! :)))

Be is tiltották egyből az ilyesmit...

Kivlov 2011.04.29. 09:05:39

@Trisztán:
Jaja. Pezsgőt bontottam mikor a szadesz beadta a kulcsot, erre visszaszivárogtak álnéven a tetvek…

medvegy 2011.04.29. 09:08:42

Szóval van egy falu, a Mátra déli szélén, Gyöngyöspata. Lakói évszázadok óta szőlőből-borból, törkölyből éltek. Később részben bejártak a környéken felépített gyárakba dolgozni.
A rendszerváltás után szisztematikusan kinyírták a mezőgazdaságot, bezárták a gyárakat. A falu lakossága egyre rosszabb gazdasági viszonyok közé került.
Egyre jobban elmérgesedett a cigányhelyzet, de sajnos ebben nincs semmi rendkívüli. A többi faluban sem más a helyzet.
Aztán meggyilkoltak egy idős helyi lakost. A rendőrök hozták a szokott formájukat, semmi hasznuk nem volt.

A Jobbik protezsálta erőszakos majmoknak kapóra jött a gyilkosság, és demonstrációt szerveztek. Odaette őket a fene, ahol nélkülük is elég baj volt már, mert ezeket vonzza az ilyen helyzet, mint a döglegyeket a tehéngané.

Aztán kiderült, hogy a gárda, meg a véderő hangzatos neveik ellenére semmit sem érnek. Magukat sem tudják megvédeni, nemhogy másokat. Négy hülyét véresre vertek, mert igazi Darwin díjra érdemesen viselkedtek.
A végén a rendőröknek kellett megvédeni az idiótákat.
Most a rendőrök a falu határán dekkolnak több autóval, de be nem mennek.

Ordán viszont ki fogja csinálni az ellene lázadókat, mert most már nem 2008-at írunk. Akkor bármit támogatott, ami az akkori hatalom ellen volt, de most már pofán fogja vágni a volt szövetségeseit.

seagull 2011.04.29. 09:25:15

"a cigányok helyzetének folyamatos javulását megtorpedózni"- eddig olvastam...Te nem ellenpólus vagy, hanem beteg, vedd be gyorsan a gyógyszered, aztán próbálj kilépni a kis kényelmes budapesti lakásod ajtaján és elutazni valami kis borsodi vagy akár békési faluba körülnézni, hogyan élnekl ott az emberek(cigányok és nem cigányok), miféle munkalehetőségeik, perspektívájuk van a fene nagy javulás közepette...

-- Hoze -- 2011.04.29. 09:34:22

Azt nem értem én, mi az hogy 'félelemkeltő ruha'?
Ki a faszba kelt félelmet ilyen kommandós szar gyakorló, meg gagyi bakancs, meg az a csíkos pöcszászló...? Ennyire beszari a nép egyes szegmense?

Én a cigányok helyébe jól kiröhögném ezeket ha lemasíroznak, illetőleg viccből inzultálnám őket, hogy mit játszák a katonásdit, nem volt gyerekszobájuk?

"Félelemkeltő"... Én Marilyn Manson ruháitól se szarok be, most akkor ez igy mi? Hogy lehet pár beöltözött hülyétől megijedni, azt nem értem én. Manapság már alig akad olyan aki megérte a II.Vh-t, és bármineműként emlékezne is rá. 65 éve végetért, de mindegy.

Trappolnak a jobbikosok lent, jólvan akkor. Én jól lehúznám a redőnyt, és beraknék valami zenét jó hangosan, szóval a cigányok is megérik a pénzüket.
Érdekes rabolni meg bűnözni van merszük, de pár egyenruhától már "félelem keltődik" bennük. Fura nép ez...

Kicsit is lenne humorérzékük ezeknek a cigányoknak, azt csinálnák, turkálóba bevásárolnának ők is gyakorlókat, meg ilyen hülye cuccokat, és ugyanúgy masírozni járnának országszerte, parodizálva a Jobbikot. A média tuti lehozná, a Jobbikból pedig röhejt csinálna. Ehelyett ilyen durvaságokig megy el a helyzet.

Komment Kálmán 2011.04.29. 09:37:43

@-- Hoze --: Mondjuk én a Marilyn Manson féle öltözködést röhögöm ki... :D

Robius77 2011.04.29. 09:38:22

@Almmma: Azt hiszem barátom ,hogy teljesen a szívemből beszéltél!

Komment Kálmán 2011.04.29. 09:39:01

Amikor a cigányok hordákba verődve kajabálnak és terrorizálják egy falu lakosságát, az legalább annyira félelemkeltő, mint az egyenruhások "masírozása".

látjátok feleim szümtükkel 2011.04.29. 09:39:45

@BKV reszelő: De finnyás vagy! Én emlékszem részegen hugyozó rendőrre is!Egyébként a videón a pissentő fiú nem is látszott annyira részegnek, meg azt sem lehet érteni miért nem a kocsiban akart pissenteni.

Posztíró- a politikai vakság tényleg nagy betegség!

Combi a ballibes Ferkófan 2011.04.29. 09:41:35

Ez nagyon ütős lett, gratula :D

ob.szerver 2011.04.29. 09:41:56

Jó a poszt.

Ha a MaNem-ben vagy a Pravdában jelent volna meg, szó szerint komolyan vennék és buzgón helyeselnének. Ha átvennék, kérjétek meg az árát.

Pontos 2011.04.29. 09:55:52

Mintha a posztíró nem Magyarországon élne.

depis cápa 2011.04.29. 09:59:59

"a parlamentben még mindig aránytalan képviselettel rendelkező partizáncsapatok gondoskodnak arról, hogy egyetlen pillanatig se folyhasson nyugodt, békés építőmunka ebben az országban."

Ez most komoly??? "Békés építőmunka" folyik???
Na ja, végül is a leépítést is nevezhetjük annak...

"Húsz éve egy kormány sem tett annyit a cigányság integrációja érdekében, mint az elmúlt egy évben a Fidesz."

Erre meg már nem is tudok mit mondani! Nonszensz.

Alvarez 2011.04.29. 10:03:31

Aki kételkedik abban, hogy ez irónia vagy sem, az olvassa el a Meggyes Tamásról írt posztot. Részlet belőle:

"Ha van ma az országban olyan, talán Lázár János mellett, akit a fáradságot nem ismerő szorgalom, a becsület és a szerénység példaképéül állíthatnánk a fiatalok ... elé, akkor Meggyes Tamás lehetne az."

Sajnálom hogy a Fidesz győzött a választáson, de legalább újra lehet röhögni. A szocik alatt teljesen elsatnyult a magyar humor, azt ugyanis ellenzékből sokkal könnyebb művelni. A jobboldal milyen humort teremtett kishazánkban?

A blog pedig nagyon jó:)))

Joebacsi70 2011.04.29. 10:07:38

Szeretem akinek van humora, mert anélkül az ember mindenre képes.
Az irónia is simán belefér az "értékrendembe", néha a cinizmus is.

Jó a bejegyzés, nr.1 !

midnight coder 2011.04.29. 10:10:57

Ebben a postban egy a jó - ahogy a hülyébb komcsilibsiknek nem jött le, hogy az írója viccnek szánta.

Amúgy, ép ésszel mindenki beláthatja hogy ez Jobbik vs SZDSZ meccs. A cigók viselkedése, és az általuk okozott problémák pont ugyanazok mint 5 éve, vagy 10 éve. Ha a nácik annyira vonulgatni akartak volna, nyugodtan megtehették volna ezt az elmúlt 10 évben vagy több száz faluban, a cigányok nem az első nyugdíjast gyilkolták meg Gyöngyöspatán, és nem is az tizediket. Arra is volt már példa az elmúlt 10 évben többször is, hogy a neonácik nyíltan vonulgattak, tüntetgettek. Az hogy most itt épp ez előjött azért volt, mert a Jobbiknak kellett valami amivel megmutathatja magát - az elmúlt egy évben nem nagyon lehetett hallani róluk. És persze a másik oldalon a kéknáciknak, akik mostanság már zöldeknek álcázzák magukat kellett egy kis hírverés.

futura 2011.04.29. 10:18:29

Mai Magyar Nemzet hír szerint a titkosszolgálatok vizsgálódnak Gyöngyöspatán, hogy ki áll a háttérben, ki pénzeli a félkatonai alakulatokat?
Most már csak abban bízom, hogy a MaNem egy propaganda-elterelő cikkéről van szó, mert ha ha a hír igaz a titkos szót nyugodtan elfelejthetjük, a szolgálat maradhat, kérdés: kit is szolgálnak.
Amúgy a blog élvezetes, bár néha úgy jár mint a Belga, akinek a hazafias hipp-hopp számát orrba-szájba játszotta anno a Pannon Rádió, tökéletesen félreértve és ezzel is bizonyítva saját a gondolkozási módjának egyfedelűségét.

DillingerEscapePlan 2011.04.29. 10:20:10

kedves posztíró! örülök hogy végre egy értelmes blogot/posztot olvashattam a sok mocskos undormány ballib bérblogok helyett itt az indexen. talán van remény, csak így tovább, sok sikert kívánok! az ide kommentelő férgekkel pedig nemkell foglalkozni, nagyrészük pénzt kap érte, másik részének érdeke fűződik hozzá hogy visszajöjjön ami volt, a maradék meg egyszerűen idióta barom.

Dr.Bio74 2011.04.29. 10:21:56

@-- Hoze --:

Számomra a félelem keltő egyenruhák:
- fehér köpeny egy enyhén bajszos nővérkén kinek nyársméretű injekciós tű van a kezében.
- itt-ott kivágott latex ruha egy kigyúrt két mázsás négeren aki síkosítóval a kezében közeledik egy bezárt ajtajú 5 négyzetméteres szobában.
- az ellenőr feliratú karszalag amikor rájövök, hogy nincs nálam a bérletem.
- póló, farmer stb. azokon a dolgos cigányokon akik még hajnal kettőkor is az ablak alatt élik mindennemű életüket, szarva a dolgozó emberek pihenés iránti igényére.
- a rendőr ruha, amikor kihívom a kertembe, hogy minden fémtárgy paranormáltalanul eltűnt, a kerités pedig tér-idő kontinuum szakadás hatásától szintén végig repedt, de csak lebaszarintva leszek, hogy ilyen minimális értékvesztésért minek baszogatom a kmb urat, vagy amikor leállítanak közúti ellenőrzésre, mert gyanús a bitang erős királykék 1,4 -es Tháliám, de a városban mellettünk 80-90 el elhúzó mercire fel sem néznek.

Kedves troll kitűnő az írás, de irodalmi fejletlenségem miatt kérném a műfaj meghatározását, hogy eldönthessem sírjak vagy röhögjek ( addig is röhögök).

charlie sheen 2011.04.29. 10:34:14

@Almmma:
Ez így van.
Le kell meccselni a dolgot - az erőböl még a hülyegyerek is ért.

És ezt teljesen komolyan is értem.

Jorgos Vadefakisz 2011.04.29. 10:35:47

Ez durva. Mintha az 50-es évek híradóit látnám recsegni fekete-fehérben.

Ritka egy barom vagy te troll.

uruk.hai 2011.04.29. 10:39:49

Ez a poszt most komoly? Mert viccnek durva... :-D

depis cápa 2011.04.29. 10:52:14

@Dillinger: én meg azt nevezném egyszerűen idióta baromnak, aki, miközben két lábbal tapossa bele a fejét a szarba a jelenlegi forradalmi kormány, még mindig nem nyílik ki az összegyógyult szeme, és továbbra is töretlen bizalommal, elvakultan éljenzi a modern kori Napóleont és elvetemült csürhéjét, akik semmivel sem jobbak a rendszerváltás eddigi kormányainál! Sőt! Na de hagyjuk, mindenkinek jogában áll fanatikusnak és hülyének lenni.

ap · http://premiumlivesets.hu 2011.04.29. 11:08:11

@fakopács: ha karikatúra akkor ok, de amennyi szenny megjelenik mindkét oldaltól a blog.hu-s blogokon ezért ami ennyire merész azt egy idő után nem olvasom tovább... mint írtam is addig a sorig jutottam, mert onnantól már ép ésszel nem lehetett olvasni.. ha meg csak karikatúra akkor a valóság önmagában az, így nemigen érzem szükségét annak h ennek tudatában is elolvassam ;))

MZ/x 2011.04.29. 11:16:17

Elterelés, a hatalom a nehezen lenyelendő dolgokról egy felfújt, s már nagyon nagy lufira akarja a figyelmet írányítani.
Majd egy-két héten belül lassan előjőnnek a valós megszorításokkal, amik az emberek 90%-nak fognak fájni. De, addig jó ez a cécó a figyelem elterelésre!
A tisztelt blogger is elterel, ki súgott???????!

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.04.29. 12:14:32

@MZ/x: Röhejes, hogy ti, komcsik, úgy várjátok mindig a megszorításokat, mint a messiást. Ez valami rendkívül mélyen rögzült fixáció nálatok, hogy megszorítani kell, és sanyargatni a népet, ami belefér. Bár a jelenlegi helyzetben van végül is ráció is emögött, ha belegondolok... mindig várjátok, hogy jöjjenek végre a megszorítások, mert ha nem jönnek, és kiderült, hogy a Fidesznek éveken keresztül igaza volt, és tényleg lehetséges volt szakítani a megszakítások politikájával, ahogyan ez a nemzeti ügyek kormányának sikerült is - akkor nektek végleg befellegzett.

Dr.Bio74 2011.04.29. 13:03:02

@troll ellenpólus:
He-he várjuk, várjuk.
Mindegy, ha lesznek akkor pontosan mi lesz a magyarázat? Hogy, hát volt ráció mögötte, vagy hogy ezek nem is megszorítások, sőt ... Esetleg ezeket mi kértük a kormányunk tiltakozása ellenére, erőszakoskodva, felvonulva? Na cső irány a meló, most még a Mtk. -nél is nagyobb műszakpótlékért.:)

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.04.29. 14:50:16

@Garison: így van! Én magam is hálás vagyok a kormányodnak: imádok közmunkában dolgozni a havi 28.500 Ft szociális segély helyett/fejében!- 37 ezerért. Imádok! Olyan jól megélek belőle, mint még soha... Mondhatnám dőzsölök most már. Nem is egy hónapot írattak velem alá (amennyi kell ahhoz, hogy jövőre is munka nélkül lehessek és kaphassak segílykét)
Könnyedén kimászom most már a szarból - öngondoskodom öreg napjaimról, támogatom belőle házasulandó gyermekemet, fizetek a nyugdíjas szülőknek nyaralást, támogatni is tudom a szegényeket és feltétlenül adok az adósságot visszafizető alapnak IS néhány fillért... mert ez, IGEN, EZ A JÖVŐ ÚTJA! Már érzem is, ahogyan el fogok rugaszkodni... mindjárt, csak még kell egy kis idő...

véelbé 2011.04.29. 14:53:33

@Mr. Rustical:
Lehet, hogy az, de kirakták az indexre. Elolvassa az átlag magyar. Az indexnek és társainak igen nagy szerepe van a nép elhülyítésében...

@BKV reszelő:
Részegen nem járőröztek az SZJPE-sek. Az utcán sem polgárőr hugyozott. Zagyvának meg tényleg nem a politika való.

depis cápa 2011.04.29. 14:54:55

@troll ellenpólus: De még az milyen röhejes, ahogy Ti, OV elvakult követői a homokba dugjátok a fejeteket. Milyen megszorításokat nem veszel észre/vársz még? Már rég elkezdődött. Hadd ne soroljam fel, mert írhatnám egy darabig. Megdöbbentő, hogy van még olyan ember ebben az országban, aki elhiszi, hogy jó irányba mennek a dolgok. Mi a baj? Nehéz beismerni, hogy tévedtetek, vagy tényleg ennyire fanatikus hülyék vagytok??? Ha ez az elbaszott Napóleon utánzat beleszarik a szátokba, akkor is minden rendben??? Jézusom, tényleg nagyon hülye nép vagyunk mi magyarok, akik meg is érdemelnek egy ilyen elmeroggyant kormányt (az összes eddigivel együtt, természetesen)!

depis cápa 2011.04.29. 15:00:42

@Almmma: az átlag magyart abszolút nem kell már elhülyíteni. Ahogy Hofi mondta:
"...ennél lejjebb már..., csak ha a vakondok is érdeklődik..."

Engem tényleg az döbbent meg mélységesen, hogy még mindig egy csomó ember van, aki szerint itt minden fasza, és nemsokára eljő a Kánaán, köszönhetően a Vikinek. Könyörgöm, valaki magyarázza már el, hogy ezt mire alapozzák az emberek!

depis cápa 2011.04.29. 15:05:09

@térfél: Azért ne légy igazságtalan, nagyon komolyan támogatják a gyerekvállalást. Például a veszélyeztetett terhes nők csökkentett táppénzével! (Úgyis olyan kurva sokan vagyunk.) Ja és ismét 3 évig lehet otthon az anyuka! Hurrá! Igaz, hogy a harmadik évben már csak 28.500 Ft.-ot kap havonta, de hát abból igazán fel lehet nevelni egy gyereket, nem?

depis cápa 2011.04.29. 15:09:30

@Bio74: Az lesz a magyarázat, hogy az eddigi liberálbolsevik kormányok szétlopták az országot, így egyszerűen nem hagytak más lehetőséget szegény Vikinek. Ez egy örök érvényű (vélt) igazság, amit bármikor elő lehet rángatni, ha valami szarul sül el.

Balt 2011.04.29. 15:53:53

Basszus, ennyi funkcionális analfabétát! Tényleg nem jön át a szar(kazmus)? Mert kétségtelenül jó írás, csak ez talán komolyabb probléma (volt/van/lesz) annál, hogy egyszerű mosolyfakasztó legyen.

okosallah 2011.04.29. 16:10:13

@kyncza:
Te észnél vagy? Tudsz olvasni?
Azt írtam, hogy az LMP-t az amerikai CIA-Soros-és a Mózeshitüek finanszírozzák. Bizonyíték a M.o.-on tartózkodó "ingatlanos" fedőfoglalkozású amerikai MR.Reid nevű CIA ügynök tevékenysége.

Nem véletlen, hogy a görög származású amerikai követ asszony is az LMP-hez zarándokolt.
Az LMP az egy Judeo-Bolshevik szervezet.

Te meg olyan ostoba lehetsz mint egy cipőtalp.

depis cápa 2011.04.29. 16:13:21

@Balt: tehát úgy gondolod, hogy a T. blogger merő gúnyból ajnározza a cikkben a jelenlegi kormánypártot? A legutóbbi hozzászólása nem ezt tükrözi, de Te tudod, lehet, hogy tényleg funkcionális analfabéta vagyok és nem értem ezt a kifinomult humort.

Rendesember 2011.04.29. 16:27:44

@canissa: No! Patainak teccik lenni?

Öreg Sam 2011.04.29. 16:39:55

@troll ellenpólus:
Jó az irás,de mint fennebb irtam,kitehettél volna egy szmájlit a végére,hogy egyértelmü legyen :)
Vannak itten egybitesek,akik komolyan veszik...

fakopács 2011.04.29. 16:41:36

@depis cápa: Olvasd el a többit cikkét is! majd rájössz! Valóban jól csinálja.

fakopács 2011.04.29. 16:43:06

@Dillinger: Te ezt benyelted? :-)) Csak röhög rajtatok fideszesek!

Rendesember 2011.04.29. 16:45:04

Száz szónak is egy a vége. Minden szentnek maga felé hajlik a keze. Ezért nem veszi észre saját szemében a gerendát. Mindenki a saját háza táján sepregessen, és a bagoly ne mondja a verébnek, hogy nagyfejű! Vigyázzunk, mert aki a korpa közé keveredik, megeszik a disznók, márpedig éhes disznó makkal álmodik. Össze hordtatok hetet-havat, ez pedig annyit ér, mint a falra hányt borsó, mivel mindenki a saját ebét köti a karóhoz.
Egyetértésre ebben az országban annyi az esély, minthogy a dauervíz lágy hullámot tesz a sün sérójába.

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.04.29. 16:56:07

@Öreg Sam: Tudom, hogy megrögzött liberálbolsevik körökben röhögni szokás a nemzeti érzéseken és úgy egyáltalán mindenen, ami magyar, a nemzeti ügyek kormányának tevékenysége, az ország megújításának kísérlete meg végképp hisztérikus és kétségbeesett nevetést vált ki bennetek, munkásőrök és párttitkárok vörös zászlót lengető, kései utódaiban, de ha nem haragszol, én nem csatlakoznék hozzátok. Énekeljétek csak az Internacionálét nélkülem. Nincs szmájli.

Öreg Sam 2011.04.29. 18:04:36

@troll ellenpólus:
"Szó bennszakad,hang fennakad,lehellet megszegik"-miért is reménykedtem én abban,hogy ennek az országnak az IQ-ja több 90-nél??
Bazmeg!Én szenvedője voltam annak a rendszernek,igazi munkásőrökkel,igazi hátrányos helyzettel (egyetemre csak egy év késéssel mehettem,mert az apám "egyéb" volt),20 évig bliccelnem kellet azért,hogy ne legyek párttag,pedig egy bizonyos vezetői szinten felül kötelező volt a megbizhatóság okán,órákat álltam a rendőrség folyosóján falnak forditva,csak azért,mert(60-as évek)szakállam,meg farmerem volt????
Te nekem nem beszélhetsz olyasmiről,amit nem éltél át!!!
Büszkén viselem,hogy soha egyetlen pártnak nem voltam tagja,és hiszek abban,hogy az élet nem fekete-fehér,hanem igazán sokszinü.Ebbe beleférnek a kommunisták,a jobbikosok, mohamedánok,a zsidók,a melegek,stb.
Konkluzió: szégyellem magam miattad/helyetted :)

okosallah 2011.04.29. 21:20:00

@Öreg Sam:
A kommunisták mellé miért nem vetted be a nyilasokat is hiszen a kommunisták korábbi népirtása már nem titok.
Voltál már a Terror Házában?
Olvasd már el a "Kommunizmus Fekete Könyvét" - megvan magyarul is; ne csak a "Tőkén" járjon az eszed mert az összes proli elment Kínába szenet bányászni.

Az iszlám terrorizmusa is belefér a te megvilágosodott elmédbe ... mindjárt megnézem hányat robbantottak fel ma reggel...

Hiába, fél évszázad bolsevik agymosása nem múlik el nyom nélkül.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.04.30. 08:04:55

Hofi szerint - anno - Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma 2. Szerintem mára, és hála szeretett hazánk igen eszes vezetőjének ez a szám (is) a duplájára emelkedett! Éljen rákosi viktor! Éljen és virágozzék a fidesz párt nemzetrontó politikája! Örök hála nekik: a tönkrement ország boldog népe (és buldogjai is)- köszöni szépen! - rohadt szarul van már! Hálánk a sírig kíséri őket és ott azonnal bele is löki a gödörbe - cserébe - csöbörből vödörbe eset kapcsán!
Tök mindegy tehát milyen a pártvezír... a gazember bármilyen szín alatt is gazember tud lenni csak!

Dr.Bio74 2011.04.30. 13:16:30

@okosallah:
Tényleg nem érted a világot. Ha kiemeled az iszlám terroristát, akkor már szembe helyezkedsz az iszlámmal hitben élő békés emberekkel is ? Vagy rájössz egyszer majd, hogy alja emberek sokszor nemes eszmék mögé bújva hajtanak végre aljas cselekedeteket, számtalan esetben a végbukásig szajkózva önnön egyetlen igazságukat. Ezeket az embereket találod meg minden korban, mindenhol párttól, nemtől, rassztól stb. függetlenül. Minden idióta kiemelhet valakit, egy adott csoportból ami miatt gyűlölet alá vonható az az egész csoport, lehülyézhető, likvidálható, mert ez az állati lényünkhöz legközelebb álló szemlélet.
És pontosan ezek miatt nekem ne bújjon valaki a hazaszeretete mögé lefitymálva másokat, mert a történelem ezerszer bizonyította már, hogy erős érzelmi töltések mellett lehet a legnagyobb gonoszságokat elkövetni, elkövettetni. Aki gondolkozni mer emberként, és esetleg ellent mond a nemzeti színekbe öltözött, azokat kisajátító hithű hazafiaknak, az nem feltétlenül hazaellenes, hazaáruló pribék, sőt lehet, hogy az éppen jelenlévő egyetlen, a haza és a honfitársai érdekeit szolgáló racionális ember.

okosallah 2011.04.30. 15:24:56

@Bio74:
Én most éppen Nyugaton tartózkodom és meglehetősen "értem" a világot. Nyugaton a neo-kommunisták - vagy ahogy ártatlanul magukat nevezik "liberálisok" - most állandóan igyekeznek fehérre mosni az Iszlámot és az atrocitásokat mert az része az u.n. "Kulturális Marxista" ideológiának.

(en.wikipedia.org/wiki/Cultural_Marxism)

Kereső cim, magyar gugli: Kulturális Marxizmus.

Az Iszlám nem csak egy vallás hanem egy szocio-politikai totalitariánus ideológia amit a "Multikulti" "Diversity" csoport - (franc se tudja magyarul ezeket az új fogalmakat) - talált ki, hogy lerombolja a Nyugati civilizációt és Kereszténységet.

A buzik futtatása is része ennek: az a tömeggyilkos 1919-es népbiztos, Lukács György filozófus célja volt a család felszámolása és ezzel is gyengiteni akarta a burzsoá társadalmat.

Qurva tudatlanságban éltek ott a medencében. Te nem érted a világot és látszik, hogy csak a Népszavából tájékozódsz.

Öreg Sam 2011.04.30. 20:16:43

@okosallah:
Ennyi aggyal max.londiner lehetsz,ott "Nyugaton"
Én merő kalandvágyból itt maradtam ebben a "medencében",és megpróbálok "fehérek közt európainak" maradni.
Ezt biztosan nem érted,guglizz József Attilára!

Májking 2011.04.30. 22:40:28

Nem bántásiból, de tényleg, mondja már meg valaki, mi ez az egész blog? A csollimáékról pl. tudom, hogy viccelnek. De ez?

csattanó maszlag 2011.05.01. 01:39:47

@TROLL ELLENPÓLUS: MAJD BEFOGOD A POFÁDAT TE NAGYKÉPŰ ZSIDÓ GECI AMIKOR

A) EGY BÜDÖS CIGÁNY BEVERI
B) EGY VASALT BAKANCSAL VÉGIG MEGY RAJTA A "BÉKÖZÉP"

LEHET MÉG ÚGY IS HOGY A SZÉLSŐJOBB LESSZ TÖBSÉGBE,A TÖRTÉNELEM MÁR MEGMUTATTA HOGY VANNAK FURCSASÁGOK,AZTÁN MAJD AKKOR AZ ÖSZES UJJACSKÁD AMIVEL IJEN CIKKET ÍRSZ SZÉPEN EL LESZ TÖRDELVE EGYMÁS UTÁN.

OSZT MEHETSZ AZ ALULJÁRÓBA TE IS KÓDULNI.VAGY MIKET IS BESZÉLEK? BÖLCS FITYESZES VÁROSATYÁD BE TILTOTTA EZT IS MINT A CSÖVEZÉST IS.MAJD MÉSZ A KÓTERBA AHOL AZ ÁLTALAD OJ KEDVELT BÜDÖS KIGYÚRT KANCIGÁNYOK MAJD SZÉPEN KÖRBEADNAK MINT A BÉKEPIPÁT.MAJD AKOR MEG MUTATHATOD MIJEN CIGÁNYBARÁT VAGY NAGYFIÚ.

AGYMOSOTT MAJOM.

2011.05.01. 13:50:04

Cenzúrázni, már megtanultál, kedves Troll. Most már csak a valóságot kéne megismerned , és a hitelességet kell megtanulnod.
Ám tudd, olyan vagy mint a "168 órás" Rózsa Misi.Aki nem tettszik azt kitörli, mint te. Csak igy tovább, és éberség, elvtárs, éberség!
Mert ha nem tudnád, a nemzetközi helyzet, fokozódik!

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.05.01. 14:20:45

@jános515: Nincs már 2006, ideje lenne leszokni a hazudozásról, elvtárs. Ennél a posztnál még egyetlen hozzászólást sem moderáltam ki. De most, hogy mondod, legfőbb ideje törölni párat.

speti10 · http://www.zseni.info 2011.05.02. 09:43:31

nagyon durva ez a gyöngyöspatai dolog, nehéz elhinni hogy ilyen is megtörténhet....

Megújult, weboldal, vicces dolgok, pl: 500 beszólás, 16 mondtam amitől egy férfi megőrül, 16 mondat amitől egy nő megőrül, érdekességek pl: tudtad e az állatokról, 90 tudtad e, és még sok más hasznos infó, és érdekes dolog, gyere és szórakozz, és oszd meg! fent a linken érhető el!

Sörgőz (törölt) 2011.05.07. 19:33:42

Kedves troll ellenpólus. Áruld el, hogy lehet egy alternatív univerzumból ide blogolni!

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.05.07. 21:34:39

@Sörgőz: Nem tudom, ki él alternatív univerzumban, kedves Sörgőz, én-e, vagy pedig az, aki juszt sem képes elfogadni, hogy a választásokat elvesztettétek, és most már nem a részetekről állandó szervezkedés, hazudozás és lejáratás formáját öltő választási kampány, hanem az építő munka ideje lenne itt. De biztosan én vagyok naiv. Meg még velem együtt úgy kilencmillióan, akik szakítani szeretnénk végre a régi kádári-ballibbant módszerekkel.
süti beállítások módosítása