HTML

Troll hitvallás

Addig még nem kell a papot hívni, amíg vannak olyan blogok, mint ez.

Friss topikok

2011.04.06. 01:43 troll ellenpólus

Pár szó Meggyes Tamásról

Kevés igazán érdekes dolog történt ma ebben a szomorú magyar valóságban. Az, hogy a kommunisták minden eddiginél sötétebben és gátlástalanabbul ármánykodnak, igazán nem újság. Az, hogy aki többet akar, mint ami van - aki megpróbál a magyar ugar talajából pár szál dudvát kirángatni, netán felszántani az ugart, talán vetni is belé valamit, az a zavarosban halászó, provinciális, bornírt sötétség mindennél ádázabb támadását kénytelen elszenvedni, nem újság. Az, hogy egy hőst száz útonálló támad meg, nem újság. Nem újság, hogy a legjobb szándékot, a legragyogóbb tehetséget próbálják a legocsmányabb, legaljasabb szavakkal bemocskolni. Nem újság az, ami Meggyes Tamással történik.

Mi az, ami bűn ma Magyarországon? Bűn a kemény munka, a becsületesség, a szorgalom, a kikezdhetetlenség. Legalábbis sokan szeretnék, ha bűn lenne. Tétényi Éva egy ezek közül; a parlamentben az ellenzék szerepében tündöklő, sanda pillantású MSZP-s, LMP-s káderek mindegyike is egy ezek közül. Ha van ma az országban olyan, talán Lázár János mellett, akit a fáradságot nem ismerő szorgalom, a becsület és a szerénység példaképéül állíthatnánk a fiatalok, és természetesen a baloldalnak nevezett intervenciósok bűnbarlangokban tivornyázó, lezüllött, évtizedek óta morális fekete lyuk kellős közepén tanyázó képviselői elé, akkor Meggyes Tamás lehetne az. Ha valaki mindent megtett a városáért, ha valaki egyszer sem botlott el, ha valaki a legkisebb kompromisszumokat sem volt hajlandó megkötni, ha valaki tiszta elveiből egy jottányit sem engedett, akkor Meggyes Tamás volt az. Sikeres polgármestere volt egy sikeres, fényesen fejlődő, gyönyörű magyar városnak. El kellett buknia, és bukása óta is nap mint nap szenvednie kell a pellengéren, mert azok az emberalatti, sötét erők, amelyek a magyar politikában a mai parlamenti ellenzék pártjain keresztül képviseltetik magukat, nem tűrhették, hogy az ország láthassa: így is lehet. Becsülettel, szorgalommal, szakértelemmel? Nem, így nem lehet boldogulni abban a kifordult, torz világban, amit a hatalomba máig is ezer csáppal kapaszkodó liberálbolsevik mentalitás megálmodott, és amit jobbra érdemes országunk örök sorsának szánnak. A magyar társadalom legsötétebb, militáns alakulatai az alvilág minden gyűlöletét zúdítják Meggyes Tamásra, hogy csírájában fojtsák el ezt a szellemiséget, amit a város élén képviselt. A tiszta szándék mindig szálka ezeknek a szemében, barátaim. És sajnos ezen a helyzeten a választófülkékben lezajlott forradalom sem tudott gyökeresen változtatni. A nemzeti együttműködés rendszerét a kétharmados többség ellenére még mindig polipként fojtogatja a vörös szemű, fekete szívű kommunista rém, amely 60 éve szívja már nadályként a magyar társadalom életerejét, és még most sem, juszt sem ereszti.

Hogy ebben a helyzetben mit kell tennie a nemzeti kormánynak, annak kifejtése most meghaladná e poszt kereteit. Röviden: ha nem akarjuk, hogy a ma és a holnap Meggyes Tamásai a balliberális ármánykodás áldozatául essenek, a kormánynak meg kell ötszöröznie erőfeszítéseit a nemzetietlen, vörös színű, kádárista szellemiség kipurgálására, az oktatás, a kultúra, a sajtó az őszödista élcsapat kezéből való kiragadására, a magyar társadalom értékítéletét megrontó szellemek elűzésére.

Addig is, amíg a kormány ezt a nagy, hosszú éveket igénylő feladatot nem teljesíti, amíg az ádáz utóvédharcokat folytató partizán- és munkásőrutódok soros mocskolódásait hallgatjuk, ne feledjük: azok, akik „szeretgom” név alatt az Esztergom iránti szeretetről prédikálnak, valójában gyűlölik Esztergomot. De legalábbis nem törődnek vele úgy, mint a város barátja, Meggyes Tamás.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://trollhitvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr142783889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy KDNP-s 2011.04.06. 08:01:36

hát ezt a marhaságot még maga a megrendelő sem hiszi el. Meddig akartok még kommunistázni? miközben meggyes módszerei jellemzik legjobban a pártállami időket. Ki az, aki titkosszolgálati módszerekkel feketelistát készített, aki ablakból fotóztat, szólásszabadságot korlátoz? Meggyes bizony. A gazdasági ügyeiről meg majd a bíróság dönt. Helyesen, ha nem kommunizmus van. Nem kell a szar duma, csak nézz körbe Esztergomban! Ez neked fejlődés?

Egy KDNP-s 2011.04.06. 11:42:49

Szerintem a "Zarándoklat Esztergomért Tétényi Évával" csoportosulás
visszafelé menetben szórjon hamut saját fejére, szaggassa meg
láthatósági mellényeket és alakuljon át "Meggyes for President" vagy
"Menet Meggyes boldoggá avatásáért" formációvá, miközben a családon
belüli erőszakot elszenvedők adják írásba, hogy valójában csak
legurultak a lépcsőn, az eltüntetett milliárdok pedig deklarálják,
hogy csak eltévedtek, és ezért szerepelnek a mérleg és
eredménykimutatás rossz helyein...
Egyébként meg gyűjtsünk aláírást, hogy steindlbazsi negyven "Ő"
permutációjának körítésében ügyrendinek álcázott előterjesztés
keretein belül dadoghassa sűrű szemkontaktusok nyomán, hogy
sürgősségivel adjon a város Tamásunknak Pro Urbe és díszpolgári címet
is (two in one), amit még fejeljenek meg a GENERALISSZIMUSZ titulussal
is, miközben törvényileg tüntessék el örökre a meggyes szülők (és
valamennyi frakciótag szüleinek) egykori MSZMP-párttagságát, és helyi
rendeletben szabályoztassék, hogy mindenki aki nem Tamásunkat
szolgálja ( Tamásunk szolgája), az zsidó, cigány, kommunista, ávós,
munkásőr ( vagy azok leszármazottja, szomszédja és/vagy rokona,
ismerőse) és mint ilyen halmazatilag tiltassék le a szeretgom
olvasásától.
- Idézett szöveg megjelenítése -

amazon1146 2011.04.06. 12:14:35

Tisztelt "troll ellenpólus" blogger!

Nagy örömöre szolgálna, ha 2011.június 02. (csütörtök)13:15 perckor a Pápapai Városi Biróságon előadná élőben is a megalapozatlan bűnpártoló írományát, mivel az tartalmában már túlmegy a szabad vélemény nyilvánitás szabadságán. Amennyiben nem tenné meg önként, úgy természetesen a bíróságon kifogom járni a tanukénti meghalgattatását.

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.04.06. 14:31:26

@Egy KDNP-s: Túlzásokba azért nem kellene esni, kedves KDNP-s. Én csak amellett török lándzsát, hogy a magyar nép ismerje el végre a hőseit. Nálunk azokat, akik a legtöbbet tették, mindig meghurcolták Rákóczitól Kossuthig, Schmittől Meggyesig, és a középszer, az ugar lehúzta, lehúzza a legjobbakat a sárba. Ennek véget kell vetni.

@amazon1146: Kedveske, ennek a minősíthetetlen helyesírású és mind jogilag, mind nyelvileg, mind a józan észt tekintve értelmezhetetlen tartalmú hozzászólásnak a kedvéért igazán érdemes volt regisztrálni a blog.hu-n. Fogalmam sincs, miről van szó, és mi a rossz nyavalyát akar tőlem, de javaslom, a bírósághoz intézett beadványában azért a "meghallgat" szót szíveskedjen két l-lel, a "bíróság" szót pedig hosszú í-vel írni. Köszönöm.

Baldrick68 2011.04.07. 11:57:31

Ha ez az írás irónia akart lenni akkor nagyot csap :-)
Ha meg komolyan gondoltad akkor meg azt tudom mondani hogy te vagy az élő példa arra hogy a drogok mennyire veszélyesek :-)

lókakukk 2011.04.19. 18:24:51

@troll ellenpólus:

Te brüsszelita kozmopoliták által felbérelt

kétkulacsos fülkeelenforradalmár!

Most azt hiszed áliróniába csomagolt

uszításod elkerüli a tisztességes, becsületes

állampolgárok éber figyelmét? Teee!

Mit gondolsz meddig mocskolhatod büntetlenüla

köztiszteletben álló politikusokat akik érted

harcolnak, a te java(i)dat is akarják?

Figyellek! Vigyázz,mert a nép ökle a szeretet

és összefogás nevében ki fogja taposni a

beled,te hazaáruló!!!

Legközelebb nem leszünk ilyen kedvesek,azt

kapod amit megérdemelsz!

És még azt hiszed amit írkálsz itt az vicces?

Hát az!!!

amazon1 2011.05.21. 07:55:35

@troll ellenpólus: Tisztelt "troll"
A koromnál és a heteroszexuális irányultságomnál fogva visszautasítom a bizalmaskodó "Kedveske" megszólitását és egyben felhívom az igen tisztelt figyelmét arra, hogy a "bíróságon" mint helyhatározó szót, ahogyan most is hosszú "ú"-val írtam. Igaz viszont a tanúkénti szót rövid "u"-val. Ezért aztán átmenetileg, van egy jó hírem az Ön számára: elmarad a június 02-i tárgyalás.
Egyébiránt meg a személyét érintő minősítő jelzőktől én most is eltekintek, hiszen az a pszichologia tudomány dolga! De csakhogy lássa milyen jellemű emberrel kötözködik: beismerem, hogy Önnek abban igaza volt, hogy a "meghalgattatását" kettő "l"-l kellett volna írni.

amazon1 2011.05.21. 11:45:42

Természetesen hosszú "í"-t akartam írni, miközben már az "ú" járt az eszemben.Szíves elnézést a "technikai" hibáért. :D

2011.06.01. 13:42:46

@Baldrick68: Bazd+, ez a szintje az iróniának azért veszélyes, mert fölismerhetetlen benne, hogy ez e a valódi szándék, vagy a benyaló lojalitás. Úgyhogy szerintem az ilyen csávó; ha ez irónia, kibaszottul fél, vagy talán csak ez is egy ironikus túlzás, amivel azt próbálja hangsúlyozni, hogy itt valójában már nincs is szólásszabadság, diktatúra van.
De én inkább arra szavazok, hogy ez egy csicska nyalógép:P
A hejesirássi hibágat mekkérje számon a Palibátyán!

Doberdo 2011.11.28. 14:06:36

Sok meggyes és cseresznyés sikert kívánok Önnek nagyívű munkájában!
süti beállítások módosítása