HTML

Troll hitvallás

Addig még nem kell a papot hívni, amíg vannak olyan blogok, mint ez.

Friss topikok

2012.01.17. 18:29 troll ellenpólus

El a kezekkel Schmitt Páltól!!!

Címkék: erkölcs újjászületés szent istván schmitt pál rágalom

Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam, Magyarország köztiszteletben álló elnöke, az egyik legnépszerűbb magyar politikus a napi politika és a kisszerű rágalmak fölött áll, de a napokban a mocskolódás átlépett egy olyan határt, hogy már muszáj szót ejteni róla. Látnunk kell: minden téren elképesztő mélységbe szállt alá a ballib gyűlöletkampány színvonala a választófülkékben lezajlott forradalom óta, de ebben a most már napi rutinná vált hazugságcunamiban sincs sok ember, akire a kezdetektől olyan hisztérikus össztűz zúdult volna, mint a nemzeti oldal egyik legrokonszenvesebb, legemberközelibb tagjára, a legsikeresebb magyar politikusra: Schmitt Pálra.

Az Elnököt, mivel a napi politikában nem vesz részt, főleg személyében támadják. Nincs értelme minden ostoba vádra megfelelni. Amikor a gyűlölet vámszedőinek vádaskodását halljuk, gondoljunk csak arra: Pali bácsi intelligenciáját, tehetségét, kiváló felkészültségét azok kérdőjelezik meg, akik az elmúlt 60 év vitathatatlanul legtehetségesebb, legnagyobb formátumú magyar politikusától, Európa talán egyetlen igazi államférfiától, a Nemzeti Együttműködés Rendszerét megteremtő Orbán Viktortól is elvitatnak minden tehetséget.

Az untig ismert vádakról tehát nem is lenne értelme szót érteni, de a napokban a gyűlöletkampány újabb fázisába érkezett. A groteszk liberálbolsevista gondolkodás végső degenerációjaként a médiatúlsúlyukat gátlástalanul kihasználó balliberális véleményvezérek most egy olyan ember sporthoz, olimpiához való hozzáértését próbálják meg kétségbe vonni, aki kétszeres olimpiai bajnokként 20 évig volt a MOB vezetője, és aki közel 30 éve a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja, amelynek éveken keresztül az alelnöke is volt. Ezekre az elképesztően bornírt vádaskodásokra egyszerűen reagálni sem érdemes. Mit hoz a hazugságok következő hulláma, azt mondják majd, hogy Szörényi Levente nem ért a zenéhez, Orbán Viktor a joghoz, a kerecsensólyom a repüléshez?

A hazugságok arcátlansága, légbőlkapottsága nyilvánvaló. A legérdekesebb kérdés ebben a helyzetben: miért hajlandó a józan ész minden határát átlépni a posztkommunista hazugsággépezet? Mi lehet vajon az oka annak, hogy a baller ötödik hadoszlop mára már a legelképesztőbb, legarcpirítóbb hazugságoktól sem riad vissza Schmitt Pállal szemben? Mit üzen számunkra ez a szűnni nem akaró ballib rikácsolás?

A válasz egyértelmű: azt, hogy mindennél jobban rettegnek attól a nemes egyszerűségtől, közvetlenségtől és mély humánumtól, amelyet az emberek embereként fellépő, végtelenül tisztességes Pali bácsi képvisel. Azt, hogy a ballibbant szemekben a becsület, a szálfaegyenes gerinc és a tántoríthatatlan hazafiság még a közvetlen kormányzati felelősséget nem hordozó posztokon sem engedhető meg országunkban.

Az Elnök személyében olyan emberről beszélünk, akit még a baloldali – bármit jelentsen is ez – érzésű emberek is bátran állíthatnának példaképül a fiatalabb nemzedék elé. Pali bácsi önerőből, kizárólag szorgalma, vasakarata, tehetsége révén futott be évtizedeken átívelő, színes és irigylésre méltó karriert. Támadói viszont pont emiatt gyűlölik: nem tudják elfogadni vallásos hitét, hazafiságát, mély emberségét; irritálja őket az ország érdekében kifejtett, évtizedes munkája. Elnöki tevékenységében még ellenségei, a talajvesztett balliberális kurzus szekértolói sem találnak semmilyen konkrét kifogásolnivalót – ezért van, hogy őt folyton személyében gyalázzák. Tudják, hogy a köztársasági elnök nem tettei révén játszik fontos szerepet a politikában, hanem elsősorban objektivitása, erkölcsi tekintélye, személyiségének ereje révén hat. Ezt kell hát lerombolniuk.

Schmitt Pál ugyanis elnöksége egész ideje alatt ember, mindenekelőtt magyar ember maradt. Kezdettől nem a sólyomi csűrés-csavarásból, a nemzeti kormány elleni áskálódásból, jogászi mellébeszélésből kívánt megélni, és természetesen a globalokommunista köröknek oly kedves Göncz Árpád-i, tőrőlmetszett liberálbolsevik értéknihilizmus is távol áll tőle. Pali bácsi olyan elnöke Magyarországnak, akinek elnöksége alatt az elnöki hivatal weboldalának kiemelt helyén a Himnusz, a Szózat és Szent István királyunk Intelmei olvashatók. Értjük már, miért törnek a vesztére a kozmopolita érdekkörök, miért kell bármi áron elvesznie?

Nos, egyszerűen azért, mert Schmitt Pál a tiszta magyar erkölcs és a józan ész képviselője. Megválasztása szög volt a csűrés-csavarásból, trükkösködésből, mellébeszélésből szőtt, posztkommunista jogászállam koporsójába, fontos lépés egy olyan rendszer megteremtése felé, amelyet a jogászok életidegen elméletei és a kifacsart filozófiák segítségével zsarnokoskodó ballib megmondóemberek helyett a ráció, a hazafiság és a józan igazságérzet irányítanak. Ne legyen kétségünk: Sólyom László bármikor talált volna érvet a törvények erdejében a multik megadóztatása vagy a számtalan ember igazságérzetét sértő, milliós végkielégítések visszavétele ellen. Elégszer láttuk, hogy a korrupt ballib politikusok által fabrikált jogszabályok szövevénye még a legfelháborítóbb gaztettek megtorlását is lehetetlenné teheti. A nemzeti ügyek kormánya és a kétharmados többséget élvező Fidesz-frakció karddal vágta szét ezeknek az érdekeknek a pókhálóját, és a legtisztább nemzeti érdekeket képviselő Schmitt Pál ennek a programnak egészen megválasztása óta nem az akadályaként, hanem a motorjaként tevékenykedik.

És pont ez az, amit a nemzetre a börtön árnyékában is rárontó liberálbolsevik munkásőrutódok nem tudnak megbocsátani neki.

302 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://trollhitvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr752807517

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A parancsolatok 2012.01.18. 14:49:14

Jó másfél éve alig-alig hallgatom a közszolgálati rádiót. Ma reggel viszont készültem meghallgatni az országot, a nemzetet reprezentáló első emberünket. Élt bennem a halovány remény, hogy elhangzik egy tisztázó beismerés, és ezzel pontot is tesz a talá...

Trackback: Szórakoztató Valláskritika megosztotta 2012.01.18. 06:44:37

azt a blogbejegyzést, ahol ez a felirat a trackback-ként megjelenik. Tehát a közösségi oldal jelenlegi 30 ezer havi aktív olvasójához is eljut. Aki többet is tudni akar tudni az olvassa el ezt a rövid összefoglalót, vagy kattintson rá az oldalra: faceb...

Trackback: Világnézeti Érdekvédelem Magyarország 2012.01.18. 06:37:53

Valódi jogállamot! Elutasítjuk az egyházi államot és a többpárti diktatúrát. Csatlakozz mozgalmunkhoz ezen a közösségi oldalon.Világnézete van helyesen minden magyar állampolgárnak, és nem vallása. Így illene felmérni is. Hazánkban jelenleg elnyomot...

Trackback: Mennyire vagy fanatikus? 2012.01.17. 20:45:11

Ott leszel a kormánypárti tüntetésen? Bezúznál kirakatokat? Gyújtogatnál? Ölni tudnál Viktorért? Meghalnál a Fideszért? Mennyire vagy fanatizálható? Felvonultál május elsején az átkosban? Ne legyenek illúzióink. Kormány mellett tüntetni diktatúrákban...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dbeata 2012.01.18. 06:21:53

@lujo22: Jesszusom, belenéztem!
Amúgy a Gaia elméletet tényleg érdemes tanulmányozni, nem lila gőzös mélymagyar írta.

A középkorban úgy tudom, az arany volt az áldás a gazdaságunkra, nem feltétlen az élelmiszerkincs. Mindenesetre ezeket is pusztítjuk rendesen (hal áldás már nincs, mert leszabályoztattuk folyóinkat és ehhez még csak idegent se kellett hívni, már amennyiben gróf Széchenyi István nem idegen)

Aha. Szóval olajkitermelés vs. kemény munka. Hát nem tudom. A kínai vagy vietnami, esetleg indonéz gyerekek mesélhetnének nekünk valamit a kemény munkáról.

Amúgy nem tudom, mi lenne, ha minden nemzet így gondolkodna, ahogy ő sugallja, szeretné. Valószínűnek tartom, hogy már kipusztult volna az emberiség a háborúkban.

Trianon. Igen, ez nagy érvágás. De arról senki sem beszél, hogy Ausztria sokkal több területet vesztett a Saint-Germaine-i békeszerződés során. Ők miért nem állnak neki pampogni? Miért tudtak továbblépni, és mi miért nem?

Ah,igen, a bűnbak,az felel mindenért. A hitelért, a pénzhiányért.

Adófizetés = trauma? :D Hát igen, mikor már mindenből sarcot akarnak húzni (de sajna nem a kűfőddi karvalytőke, hanem az itthoni funkcionáriusok). Élnénk mi, de egyre kevésbé hagynak minket.

A parlagfű dologban félig igaza van. A parlagfű virágján megül a por, és ez a kettő (mármint a pollen+por) ez idézi elő állítólag a szénanáthát. A parlagfüvet immunerősítőnek is isszák.

A további bekezdésekről annyi a véleményem, hogy HITGYÜLI.

Marketingkommunikációban tanultuk, hogy a magasabb végzettségűeket jobban meg lehet fogni érzelmi alapon a reklámokkal, mint racionális érvekkel. Nekem ez az írás ezt bizonyítja.

dbeata 2012.01.18. 06:23:40

@Dr. simonmondja.: Ugye nem haragszol, hogy elpalgizáltam a titulusodat? :-)

spawn666 2012.01.18. 06:23:45

Ez nagyon szép írás a Pali bá megvédésére. Az írója volt már orvosnál ? Ennyire marha nem lehet valaki, vagy qva sok pénzt kapott érte?

kalandfereg 2012.01.18. 06:25:09

Olyankor is végtelenül tisztességes és egyenes magyar ember a Skicc Plagi, amikor röptében a legyet is, de főleg inkább unokája korabeli leányzókat? :D

Ha ez a poszt irónia, vagy provokáció, akkor bocsi, nem értettem a tréfát. :)

dbeata 2012.01.18. 06:25:28

@rovidesz: Te még sokra viheted, ezt jelenti. :-) Most akkor a lóvét is visszaadta?

kamerasmobil 2012.01.18. 06:39:01

@Schwere Gustav: Akkor szerinted en a magyar nyelvu munkahelyi levelezesben es a belso dokumentumok irasakor se hasznalok sok ekezetet meg irasjalet? :)

Persze olyankor sose szoktam a (kameras) mobilomrol irni...

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2012.01.18. 06:39:46

@TrueY:
Egy olyan ember, aki a Magyarországot képviseli és egy idegen haramia egyházi állam vezetőjének a kezét csókolgatja, milyen férfi és milyen gerince van? Egy kép többet mond ezer szónál. Nézzétek meg. Már ez elég lett volna eddig is a lemondatásához. A többi bűne már csak ráadás.

vilagnezet.blog.hu/2011/12/26/vilagnezeti_erdekvedelem_magyarorszag

raydo (törölt) 2012.01.18. 06:40:36

Nahát, ilyet?! Én meg azt hittem 180 oldal lopásáról van szó. :)

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2012.01.18. 06:48:41

@raydo: Egyébként már ez a kisebb részlet is eléggé egyértelmű, hogy a csalás és plagizálás gyanúja megáll és megalapozott. hvg.hu/document/SchmittPal.pdf

Cormorant 2012.01.18. 06:59:18

@pom pom: Pont ez a gond, hogy NEM ő, nem palika szerezte egyedül. Meg kell próbálni a bolgár kutató lányától engedélyt kérni, arra biztosan kiadják a disszertációt:)

röhögő 2012.01.18. 06:59:34

@spawn666: Az irónia szó jelentését keresd ki!

Tell Vilmos 2012.01.18. 07:13:32

Scmitt Pál(gium)nak mindenképpen vége van. ezentúl bármerre megy legyen az belföld vagy külföld, nevetség tárgya lesz.
A tét már nem az ő személye, hanem maga a köztársasági poszt tekintélyének megőrzése.

Tell Vilmos 2012.01.18. 07:14:41

jav: köztársaság elnöki poszt.

Cormorant 2012.01.18. 07:17:52

@salamander: Igazad van, be kell bizonyítani, addig az ártatlanság vélelme megilleti. DE!
Pont a palika tudná elejét venni a szóbeszédnek azzal, hogy konkrétumokkal megtűzdelt nyilatkozatot tesz. Sőt, hozzájárulását adhatná ahhoz, hogy a médiák hozzáférhessenek a disszertációjához.
Ehelyett az elnőki hivatalt dolgoztatva próbálja fals dumával megvédeni magát.
Naná, hogy elsőre azt mondta, hogy minden rendben van. Mindenki, aki hasonló módon bukik le, először tagad! Ez emberi -akarom mondani csigai- tulajdonság.
Elfelejted, hogy az eddigi bizonyítékokat MINDENKI elolvasta, akit érdekel, MINDENKI látja a nyilvánvalót és ezeket a tényeket palika meg sem próbálja cáfolni. Már közel egy hete megy a szerinted rágalomhadjárat és palika még mindig lapít.
A hivatal tekintélyét nem mi, EMBEREK romboljuk, hanem azok a CSIGÁK, akik még mindig kiállnak a főcsigáért és próbálják menteni a menthetetlent.
A franciák és németek -ahogy említetted- pedig naná, hogy ekéznek minket, mert lehet, sőt sajnos muszáj. Náluk az ilyen csiga nem marad pozícióban sokáig (a példákat mindenki ismeri) és remélem, hogy addig ekéznek minket -számomra ez külső segítség-, amíg az itteni csigák végre észbekapnak. Azt azért megnézem, hogy palika ettől kezdve mely külföldi országokba és mikor fog látogatni, valamint a visszhang is érdekel majd.
... és sajnos mi ezt megérdemeljük, amíg csigapalika az ország első embere.

Szabad Gábor 2012.01.18. 07:42:04

Egy fő méltóság nélkül

Debrecen egyetemének centenáriumára várják Schmitt Pált. Ki fog jönni?

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1433_egy_fo_meltosag_nelkul

fapuma 2012.01.18. 07:42:13

Attól tartok,hogy ez nem vicc. Ráadásul én már hallottam ezeket a dolgokat élőben is olyan ember szájából,akiről egészen odáig azt hittem,hogy teljesen normális.Tévedtem!

dbeata 2012.01.18. 07:44:19

@lujo22: Jut eszembe, az nem zavarta a szívsebészt, hogy pl. a parlagfű invazív növény (É-Amerikában őshonos), ennek okán azért egy kicsit utálhatná...:-)

Kutyuu 2012.01.18. 07:51:07

Vicces gyerek vagy te, vicces posztokkal :)))) Visszakerestem a posztjaidat, aki Meggyest védi, csak viccből teheti.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2012.01.18. 08:00:54

Ezeket te komolyan gondolod, amiket így most leírtál, kedves postíró?

"Az Elnök személyében olyan emberről beszélünk, akit még a baloldali – bármit jelentsen is ez – érzésű emberek is bátran állíthatnának példaképül a fiatalabb nemzedék elé."
Azaz így kéne lennie.
Gyakorlatilag akkor a mostani példaképünk már csak attól sem hiteles, hogy egyszerűen OV kiszolgálója. Ez máris elég lenne ahhoz, hogy megvetendő legyen.
A KE ugyanis elvileg függetlennek kéne, hogy legyen a mindenkori hatalomtól.

A másik.
A KE lehetőleg legyen művelt ember.
Nem azzal van bajom, hogy SP SPortoló, hanem hogy dr. létére nem tud hiba nélkül leírni egy mondatot.

Illetve egyáltalán plágiumvád. Igen, fura, hogy csak most bukkant elő a dolog, de ha már igaz - és bárki megláthatja, hogy mi van a dolgozatban - akkor illene lemondani.
Az meg, amit ma mondott a rádióban, hogy forrásként használta a bolgár anyagát, még gázabb, mert tudja mindenki, hogy másnak nem engednének meg több tíz oldalnyi "forrás" felhasználását.

Szóval ne már. Addig nekem semmi bajom nem volt ezzel az emberrel, amíg a MOB elnöke volt, amíg pozitív tevékenységet folytatott. De ez a politikai kurválkodás nem volt jó döntés.

A ballib sajtót amúgy én is elítélem, meg amúgy az egész magyar politika kb. egy óvoda szintjén van, de most ez a dolog betalált. Több ezer embert, akik saját maguk írták a diplomamunkájukat, doktorijukat, sért meg SP azzal, hogy nem gyakorol önvizsgálatot.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2012.01.18. 08:08:33

@ColT: Jah, hozzáfűzve, az, hogy kamu doktorival lehetett sokáig a MOB vezetője, nem jelent semmit. Ferike meg miniszterelnök volt, meg a Horn Gyula is. Aztán azok meg még nagyobb férgek.
Ha SP a MOB elnöke marad, senkit nem zavart volna.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.01.18. 08:17:35

Aki nincs velünk, az ellenünk / az egész világ/!!

Követeljük:
- legyen 600,- ft a benzin
- nekünk 400,- ft-os euró kell!
- 5 nagydoktorit Schmitt copy Pálnak!
- Kétmilliós fizetést és karcmentes autókat a képviselőknek!
- a Felcsút kerüljön az első osztályba!

- Európa szeret minket, mi is szeressük üket!

- Csak 30 évente választásokat és felcsúti kötődésű, sose dolgozott, többször bukott, 150 cm mély, focista agyú, O. V. monogrammú jelölt lehet m.elnök!
- Hazudj még nagyobbakat Szargyártó Péter!
- Legyen mindenki seggszájú a fideszben!

- 20 év alatt közrendőrből milliárdos, kedvezményes nyugdíjjal, Pintér Sándor féle életpályamodellt mindenkinek!

- minden kisdoktorinak Schmitt Pálgium legyen a törzsanyaga

- Bájer Zsót a te anyád!
- Pataki Attila dáridóénekesnek Kazinczy díjat és sikeres érettségit!
- Orbán-Matolcsynál magasabb GDP növekedést!
- Tereljük a fideszes politikusokat a munka világába!

Quendel Gáspár 2012.01.18. 08:19:08

Kedves posztíró a poszt címe helyesen: "El a nyelveddel Schmitt Páltól!!!"

And37 2012.01.18. 08:25:31

"most egy olyan ember sporthoz, olimpiához való hozzáértését próbálják meg kétségbe vonni"

Zseniális, tényleg így csinálják a nagyok, amivel probléma van, arról gyorsan átterelni valami sokkal súlyosabb, támadhatatlan dologra. :)

Tavaly ilyenkor amikor az EU-s balpékek kritizálták a médiatörvényt, "Európa talán egyetlen igazi államférfia" azonnal kikérte magának a Magyarország elleni támadást.

Köszi a cikket, akár irónia, akár nem. :)

tede 2012.01.18. 08:31:40

A balliberális körök retardált embernek akarják beállítani a köztársasági elnököt. Az igazi baj ezzel, hogy a demokratikus funkciókat és intézményeket támadnak igazi indok nélkül egyébként, mert például a Schmitt pontosan, hogy konfliktuskerülő, inkább amolyan kellemes társasági embernek tűnik. Szerintem pont, hogy teljesen jó köztársasági elnök.

A vicc egyébként az, hogy azok akik a doktoriját most vizslatják és ezzel támadják szinte kizárólag olyan emberek, akiknek szemernyi esélyük nem lenne egy doktori dolgozat megírására. Megírni nem tudnának egy doktorit, de kritizálás az nagyon megy.

notib 2012.01.18. 08:38:10

Teollellenpolus:

szenzációs írás, csak egy baj van vele, hogy szegény Schmitt Pali, szó szerint fogja venni, és elhiszi, mert el akarja hinni....

a trollok meg abszolút elhiszik, mától, hivatkozási alap lesz náluk..

Laarson 2012.01.18. 08:40:28

Én ezt nem értem egy egyetemen megengednek ilyet hogy át lehet venni 150 oldalnyi értekezést azzal a megjelöléssel hogy az törzsanyag? És az mit jelent hogy a bolgár lányát rosszul kérdezték? Nem volt elég bő a kérdés tárgya amire a bolgár lánya már nem képes negálni? Sp valóban egy magyar politikus ez az egy dolog kijelenthető.

Diox 2012.01.18. 08:53:03

@tede: Szerintem SP személye támadás a Köztársasági elnök intézménye ellen. Kellemes elnök? A kormánynak mindenképp, de a zembereknek?

notib 2012.01.18. 08:55:12

@tede:

az igazi vicc az, az hogy valódi doktori
dolgozatot nagyon kevesen tudtak és tudnak írni, még a doktorok közül is, a benyújtott doktori dolgozatok 98 %-a innen-onnan összeollózott szemét, jobb esetben a forrásanyag korrekt megjelölésével....

ráadásul Schmitt Pali, ha nem lett volna olimpiai bajnok, az életben nem végezte volna el az egyetemet, már a helyesírási képessége alapján sem, mely nem éri el egy átlagos 5. általános iskolás szintjét....

csak, hogy szemléltessem a helyzetet, a fiatalabbak kedvéért elmondom, hogy a budapesti Universiade után, a magyar győztesek diplomát kaptak, anélkül, hogy a tanulmányaikat elvégezték volna, az Universiadén is úgy indultak, hogy az indulás érdekében beiratkoztak !!!!, nem felvételiztek a tanintézménybe !!!

bizony voltak ilyenek, és ráadásul, egy párt által kiemelten támogatott kádert nem lehetett megbuktatni, az a tanár, aki ezt megtette, az állásával játszott...

tudom, hogy a maiaknak ez hihetetlen, de így működött a rendszer, megbízható, saját klientúra kialakítása mindenáron....

szegény Pali erről nem tehet, csak mint mások, Ő is kihasználta a lehetőségeket, ennek az "eredményét" még most is szívjuk....

bizony, bizony nem mese ez gyermek, ez az igazai való világ....

popocatepetl 2012.01.18. 08:57:43

@dekol84: Más "rossz nyelvek" szerint pedig Anyádat ugyanaz a családi nagybácsi kúrogatta, aki késöbb a Hugodat és nemrég a Lányodat is megpipáztatta. Népszerű öregúr lehet - a "rossz nyelvek" szerint. A feleséged nem pippantotta le néha? A "rossz nyelvek" szerint elég szarul szopik az asszonyod, hiába gyakorolt férfifélék tucatjain - de szigorúan csak a "rossz nyelvek" szerint.

Netuddki. 2012.01.18. 09:01:12

Moderátor! Mit keres ez a nyíltan provokálásra született trágya a címlapon?

opati666 2012.01.18. 09:05:10

Ki hallotta a ma reggeli rádióinterjút? SP minden kétséget eloszlatott nyilatkozatával, mi szerint MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN VAN, SZÓ SINCS PLÁGIUMRÓL. Persze ezt nem így mondta, de a mondandója lényege ez volt. Megnyugodtam... vagy nem?

Long R3 IGF-1 2012.01.18. 09:14:15

"Őőőő, hát, őőő, nézzük meg! Először is ugye, itt a plágium szót használják, amit én nem szívesen használok, különösen a saját dolgozatommal kapcsolatban, de azért amennyiben egy szó nincs definiálva, akkor meg kell nézni a magyar értelmező kéziszótárt, már pedig az úgy, úgy, a aaa plágium szó jelentése: szellemi termék eltulajdonítása. Abban az esetben, tehát ugye, ha egy tanulmány a bibliográfiájában, amit én is csináltam, a hivatkozások között szerepeltet egy művet felhasznált irodalomként, akkor ez a, úgy nevezett szellemi eltulajdonítás fogalma ez kizárt és továbbá nincs értelme."

Nincs Pali bátyám, nincs értelme. Vagyis, ha bemásolom a disszertációmba Einstein általános relativitáselméletét, de hivatkozok a szerzőre, akkor én is kaphatok fizika tudományok doktora címet. Szerinted, Pali bátyám.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.01.18. 09:17:15

áááááááááááááááááááá...mijez????????
MArgit..nooooooooormáááááááálisssssssss???????????

Diox 2012.01.18. 09:19:29

@batgirl: egy droll-blog, semmi más ...

Deviáns szinglibolsilibsibibsi 2012.01.18. 09:19:33

@popocatepetl: Felesleges durvaság vót e! Mindenki tudja, hogy azok, akik ismernek valakit, aki hallott valakiről, aki úgy tudja; a rossz nyelvek; a brit tudósok, és a komoly, géppel írott névtelen levelek sosem hazudnak. E.

Long R3 IGF-1 2012.01.18. 09:21:00

Ez Dr Schmitt-Georgijev Pákó nyilatkozata a magyar rádióban.
Itt lehet meghallgatni (7.30-kor kezdődött):
http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2012-01-18

safranek 2012.01.18. 09:22:19

Nos, idézni lehet egy doktori dolgozatban, lehet használni mások kutatási eredményeit. Az ARÁNY viszont nem mindegy. Egy doktorinak alapvetően (>70%) a doktorandusz saját kutatásaira, véleményére kell alapulnia.
Ha igaz az, hogy 180/215 az arány, akkor ez baj! Akkor is, ha át van dolgozva némileg.
A bírálók nem tudják (fizikai képtelenség) ellenőrizni, hogy mennyi az eredeti. Nem ismerhették a másik dolgozatot. Szóval ebből a szempontból nem jelent semmit a véleményük.

safranek 2012.01.18. 09:24:21

A másik amit nem értek, hogy miért a Köztársasági Elnöki Hivatal reagált? SP-t nem közt. elnöki mivoltában érte vád, hanem mint magán embert. Ergo nem használhatja a hivatal erőforrásait. Talán...

Long R3 IGF-1 2012.01.18. 09:32:55

"Egyébként 21 különböző dolgozatból merítettem, hogy, őőő, a bizonyos törzsanyagot gal tisztában legyek"

Tehát 180 oldal 1 könyvből, a maradék 30 pedig még 20-ból.
Bravó! Ez tényleg elmehetne Kenyába!
Ő lenne ott a Fehér Pákó :D

citrix 2012.01.18. 09:38:59

"a nemzeti oldal egyik legrokonszenvesebb, legemberközelibb tagjára, a legsikeresebb magyar politikusra: Schmitt Pálra." Ha ez igaz,milyen a többi (mármint a nemzeti oldal)???A szerző nyelvéhez képest a hangyászsün nyelvecskéje egy icipici kis csökevény.Bizonyosan jól érvényesül az uram-bátyám nemzeti körben.

Long R3 IGF-1 2012.01.18. 09:47:48

"...abba a zidőbe kilencvenkettőbe egyre nagyobb szerepet kapott a televízió és nagy hatása volt a, a, aaa, sportokra, hogy melyek maradjanak, ssz, melyek távozzanak a programmból, őőő, megjelent nagyon erősen a sporttudomány, a dopping az elüzletei... az elüzletesedés"

Lacdelo 2012.01.18. 09:53:19

Schmitt "Google Plagium" Pal MONDJON LE!
Magyarorszagot nem tudja ezentul hitelesen kepviselni mint "alamfo".

Ismerje be, hogy hibazott es mondjon le. Habar ahhoz gerinc kellene, ami a fideszes politikusoknak koztudottan nincs.

fidesz = házmesterek pártja 2012.01.18. 09:54:10

@Kozi73: gondolod? Szerintem a többségünk inkább sír, hogy hová züllesztették a fideszes fijjúk a köztársasági elnöki posztot már az elődökkel is, ezzel az ostoba, vén buzival meg... No comment.

gabesz: 2012.01.18. 10:05:38

Nagyon nagy. :D :D :D

avionics 2012.01.18. 10:07:22

Ezt a humort utoljára az Echo-TV-s Szigorúan Ellenőrzött Mondatok-ban láttam. Nagyon jó! Nem lennék meglepődve ha ők írták volna. Kíváncsi lennék erre. Szóljatok ha tudtok valamit erről. Teljesen igaza van mindenkinek aki fel van háborodva Pali bá ügyein. Nyomába sem jön elődeinek. Azért el lehetne beszélgetni arról hogy jobb volt-e a kedves, aranyos, Árpi bá akinek mosolygós asszisztálása mellett eltűnt szinte a teljes magyar állami vagyon. Ha őszinték akarunk lenni a mai szívás alapjait ott raktuk le.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.01.18. 10:07:32

@salamander: "De ez nem von le emberünk értékéből."

te megis mit szeretnel levonni meg egy darab szikkadt szar ertekebol?:-)

"Nem, úgy képzeld el, hogy sok száz milliárd bili van! "

jaja
de tudod miert borogatjak a bilit? mert az ebedloasztal kozepere szartunk egy orbant, egy schmittet, egy matolcsyt. es azert huzzak a fejunkre a bilit, hogy legkozelebb az ilyen ganekat ide tessek pottyantani.

tessek mar felfogni, hogy addig fogjakl beleverni a szarunkba az orrunkat, amig nem ugy viselkedunk, ahogy a nemzetkozi etikett megkivanja. egy ilyen akarnok kis gumcsizmas minicsducse a begombazott varazslojaval es a seggnyalo plagizatorral - akinek az olimpiai bajnoki erme is igen erdekes tortenet, van egy kis atfedese a doktori cimmel... - kiveri a biztositekot. egyszeruen az ilyeneket kivetik magukbol jobb helyeken, kozep-azsia, afrika, kinao, oroszorszag az, ahol ez a style megel meg ideig-oraig, de ott altalaban az ilyen jellegu emberek vege az, hogy latja a beleit maga ala omlani, vag ya sajat veret ide-oda frocskolni.

ez europa. itt az ilyen balfaszokat nem szettepetik loval, vagy siman fejbelovik, meglincselik, hanem kikozositik. vele egyutt az orszagot is, ami megvalasztotta, ami hatalmat adott egy ekkora debil kezebe. mert egy percig ne legyen ketseges, hogy europa tudja: orbanert az itt elok a felelosek. mi termeltuk ki es mi valasztottuk meg/nem szavaztunk ellene, nem tiltakoztunk ellene elegge.

a mi szarunk, nekunk kell eltakaritani, ok legfeljebb kisebb segitsegeket tudnak adni, mint pl a fotok berlusconi bungabunga partyjarol. elobb-utobb itt is elokerul majd nemi informacio a szenteletu orbanrol:-)
grazi zarojelentes, ilyenek...

nem szabad alabecsulni az europai allamok titkosszolgalatait:-)

Szabad Gábor 2012.01.18. 10:14:32

Doktorsmitt, a pali

"Köztársasági elnöknek lenni jó? Talán igen. Orbán Viktor köztársasági elnökének lenni jó? Biztosan nem."

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1475_doktorsmitt_a_pali

dr Smittpálelnökúr 2012.01.18. 10:15:28

Azért jó ez a blog, mert mindenki megtalálja benne, amit keres.

A Plagibá rajongók úgy érzik, végre ők is megszólalhattak.

Aki meg a másik oldalról veszi komolyan, az meg felháborodhat. :-)

Plagibá egy seggfej, természetesen.

subidubi rókaprém 2012.01.18. 10:23:22

hát ez nagyon jó! életem talán leghoszabb viccét olvastam most. köszönöm!!!

mim 2012.01.18. 10:33:21

"Sajnos belehalt a férje a betegségbe rossz vér megcsapolása közben. Isten útjai kifürkészhetetlenek. 120 Pengő lesz. Köszönöm."
Amíg a politikusok a sötét középkori orvosok szintjén működnek, addig én nem várok semmi javulást. Az ugyanis véletlen vagy tőlük függetlenül történik.

És nem értek egyet a felelősség népre tolásával. Amíg a politikus eladhat teljesen mást a kampányban mint amit tenni akar, addig hogyan választana bárki is felelősségteljesen?

A felelősség igenis a csalóké. Angolul "conman". Tessék utána nézni milyen legendás esetek léteznek. Ami a politikában történik, csupán egy intézményesített módja. Bizonyos szinten legendák kibontakozását láthatjuk :-)

Roy 2012.01.18. 10:37:06

Palibá egy seggnyaló, plagizáló.
Melyik rendszerben nem töltött be funkciót?
Nos ilyen nincs is.

NA YA! 2012.01.18. 10:39:52

@poszt: "És pont ez az, amit a nemzetre a börtön árnyékában is rárontó liberálbolsevik munkásőrutódok nem tudnak megbocsátani neki."

Tök klassz volt, bár ennél a mondatnál összezavarodtam egy kicsit: hiszen ez a fideszre és kormányára illik bazeg!;)

mirigy187 2012.01.18. 10:40:53

Ez nem diploma hanem egy doktori disszertáció ami egy kicsit komolyabb téma persze ezzel nem a diploma értékét akarom lecsökkenteni de a kettő nem ugyanaz. Szóval kopikirály palika nem bizonyította be hogy az újság hazudott volna.

Kobo82 2012.01.18. 10:44:29

kedves Troll!
Kőszönöm a biztato szavakat és a kiálásotokat értem. minden szavatokal egyet értek, sőt, következő dóktori dezertációmnál a kontrol cé kontrol vé használatával írásotokat fel is fogom használni (természetesen láb jegyzetel). Elnőki tevékenységem támadhatatlan, a baliberális médiának nem teccik, hogy elköteleztem magam a magyarnyelv védelmében, ezért támad folyamatosan a nébbutító baliberális média!

Üdvözlettel
Doktór Chsmit pál

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.01.18. 10:44:41

Tüntessünk a bóvlista Orbán kormány mellett?
Aki nincs velünk, az ellenünk / az egész világ/!!

Követeljük:
- legyen 600,- ft a benzin
- nekünk 400,- ft-os euró kell!
- 5 nagydoktorit Schmitt copy Pálnak!
- Kétmilliós fizetést és karcmentes autókat a képviselőknek!
- a Felcsút kerüljön az első osztályba!

- Európa szeret minket, mi is szeressük üket!

- Csak 30 évente választásokat és felcsúti kötődésű, sose dolgozott, többször bukott, 150 cm mély, focista agyú, O. V. monogrammú jelölt lehet m.elnök!
- Hazudj még nagyobbakat Szargyártó Péter!
- Legyen mindenki seggszájú a fideszben!

- 20 év alatt közrendőrből milliárdos, kedvezményes nyugdíjjal, Pintér Sándor féle életpályamodellt mindenkinek!

- minden kisdoktorinak Schmitt Pálgium legyen a törzsanyaga

- Bájer Zsót a te anyád!

- Pataki Attila dáridóénekesnek Kazinczy díjat és sikeres érettségit!
- Orbán-Matolcsynál magasabb GDP növekedést!

- Tereljük a fideszes politikusokat a munka világába!

Mercel 2012.01.18. 10:44:43

Hello!

Először az iróniát kerestem a sorok között.
Aztán az értelmet.
Egyiket sem találtam.

Helyette találtam értelmetlen zagyva fröcsögést amiben mindenki mindennek el van hordva, aki nem vastag SZTK keretes kormánypárti / jobbikos szemüveg mögül nézi a valóságot.

Két, vagyis három kérdésem lenne a poszttal kapcsolatban.

1; Tessék mondani ha már "szeretett" elnökünknél tartunk - Amennyiben egy doktori disszertáció helyenként és túlnyomó részében szóról szóra megegyezik egy másik ember munkájával akkor az most mitől is NEM plágium?

2; A poszt bizonyos részei szó szerint lettek Rákosi beszédekből átemelve, vagy azért a poszt írója hellyel közel átdolgozta?:)
(Már csak az esetleges plágium miatt - mégiscsak ciki lenne nemde?:D)
Merthogy bőszen komcsizik, de utoljára ilyen kirohanásokat rákosi produkált aki aztán tényleg vérkomcsi volt:)
Szerepzavar?:D

3; Ez a poszt már része annak a 120 milliós keretből finanszírozott kormányzati megbízásnak amelynek lényege, hogy blogokon keresztül is népszerűsítsék a kormány "munkáját" és álláspontját vagy önerőből jött létre?

Így hirtelen ennyi.

"Frigyes"

Ui.

Azt mindenesetre nem értem, hogy a szerző miért nem a kurucinfón publikál.
Ott biztos lelkes olvasói lennének, de itt ha nem nyírja ki a kommentek nagy részét, hát sok jóra nem számíthat.

szoelloe7 2012.01.18. 10:44:59

Ki az a retardált ősember, aki ezt megírta?

Laarson 2012.01.18. 10:47:21

Ezentúl plagibá tíszteletéből írjunk mindannyian helyesen!

Mercel 2012.01.18. 10:57:43

Egyébként ennyit arról, hogy az indexen csak az lehet címlapos aki csontig benyal, úgy és azt írja, ahogy az ott elvárt.

Tessék a cáfolat, még egy ilyen "izé" is kikerülhetett.

"Frigyes"

Bár nincs kétségem, hogy az indexesek rommá röhögték magukat:D

Csaknézek... · www.Nem Gábrielnek való vidék, térítő-hanta STOP! 2012.01.18. 11:03:27

@Mercel:

Evvel az írással két dolgot lehet tenni: ha komolyan veszed, akkor először hüledezel, aztán röhögsz rajta. Ha pedig ironikus szösszenetnek fogod fel, akkor nagyon találó - ebben az esetben is kacagás vége. :)

Deviáns szinglibolsilibsibibsi 2012.01.18. 11:09:05

@Mercel: Lehet, hogy tévedek(*), de ez szatíra.

*A _jó_ szatíra nem megkülönböztethető a "komoly" írásoktól. Lásd Machiavelli "A Herceg" c. művét. Mielőtt le lennék hülyézve, tessék elolvasni M. bármelyik másik írását is....

Diox 2012.01.18. 11:09:55

@Dr. csaknézek...: Aztán saját olvasói levélként elküldve valamelyik kormánylapnak erotikusan túlfűtött perceket okozol azok olvasóinak ...

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2012.01.18. 11:11:27

@röhögő:
Röhögj csak, neked ez a szakmád!

Gondolom, a tévés kabarékban a „röhögő közönség” hangaláfestést is te nyújtod. :-))

skipy 2012.01.18. 11:14:03

Paródiának nem rossz az írás.

Deviáns szinglibolsilibsibibsi 2012.01.18. 11:23:19

@al kotmány aláiro álamfö - alias másolo gépp: Valóban arról a műről van szó. Csak az eredeti cím "Il Principe" volt a fejemben.

gyilkos fűegér 2012.01.18. 11:30:02

Ritkán írok ilyet, de ez egyszerűen tökéletes lett.

Long R3 IGF-1 2012.01.18. 11:36:41

Az efféle mondatoknál rándul ökölbe a talpam a röhögéstől:
"Pali bácsi önerőből, kizárólag szorgalma, vasakarata, tehetsége révén futott be évtizedeken átívelő, színes és irigylésre méltó karriert."
Itt már erősen kilóg a lócomb :D

sajtkedvelő 2012.01.18. 11:38:59

Hát ez gyönyörű!!! Halálra röhögtem magam.
A Poulista Demagógia ékes példabeszéde, és az a kerecsensólymos hasonlat.....valódi vérmagyar.
Nem jelentkeztél még a kormány beszédíró pályázatára? Egy-két dakotás közmondással - ismétlem: dakotás közmondással -akár a legmagasabb szintekig eljuthatsz. És ŐK úgysem vágják le...

sajtkedvelő 2012.01.18. 11:49:20

Ja, amúgy egy kis burkolt zsidózást azért hiányoltam a posztból....

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.01.18. 12:42:17

@vilagnezet.blog.hu: "Egy olyan ember, aki a Magyarországot képviseli és egy idegen haramia egyházi állam vezetőjének a kezét csókolgatja, milyen férfi és milyen gerince van?"

Ezzel nem értek egyet. Nekem ez nem okoz problémát. Ez is egy olyan szokás, mint a kézfogás. A japánok (joggal) viszolyognak tőle! A gerinctelen megalkuvása, csalásai sokkal inkább zavarnak. nem oda való! :(

Mercel 2012.01.18. 12:52:34

@Dr. csaknézek...:

Szia!

Pontosan ebben a sorrendben tettem.
Először hüledeztem aztán röhögtem.
Aztán megint hüledeztem, megint röhögtem:o)

"Frigyes"

Mercel 2012.01.18. 12:57:36

@Deviáns szinglibolsilibsibibsi:

Nem hülyézlek le, rutinom lett a sorok közötti olvasásban - de ebben nem találtam az iróniát.
Pedig egyrészt komolyan kerestem, egyszerűen hihetetlen volt számomra, másrészt meg az egyetlen dolog ami menthetné az pont az irónia lenne.

A többi szennyhez ma nincs kedvem, viszont megnéztem a nyilvános adatlapján az eddigi kommentjeit amiket más blogokon követett el.
Ugyanaz a kétely fogott el engem is, de ez a fickó vagy átesett a ló túlsó oldalára, vagy tényleg nem normális.
Ha kétségeid vannak nézz bele, nem semmi:)

Amúgy teljesen reális, hogy az embernek először kételyei vannak - mert normális ember agya nem képes irracionális dolgokat befogadni, rögtön kiutat keres:)

De én nem találtam.

"Frigyes"

Mercel 2012.01.18. 13:41:16

Amúgy hiányérzetem van!

Egy egészséges zsidózás, és cigányozás még belefért volna a mai posztba!
Nem is értem, hogy pont ezek, hogyan maradhattak ki.

(EZ irónia volt.)

Mégegyszer átolvasva, Külön értékeltem a "liberálbolsevik" szófordulatot!
Besírtam rajta.:D

Liberális: hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus
Bolsevik: hu.wikipedia.org/wiki/Bolsevik

Kb. tűz és víz.
Ezt a két dolgot egybemosni végtelen ostobaság ami csak a szerző kép/telenségét bizonyítja.

Lehet vitatkozni, azokkal akiknek nem tetszik a rendszer, de fel kéne már fogni, hogy azoknak akiknek ez a mostani "rendszer" nem tetszik azoknak nem tetszett már az előző sem.

Nem azért mert semmi sem jó.
Hanem azért mert eddig az összes választott vezetőnk (és/vagy korrupt, ostoba, gyáva és tehetetlen volt. Azok akikkel körülvetették magukat többnyire szintén.
(Azzal együtt, hogy minden mai pártban vannak normális politikusok is, de ők minden párton belül a kisebbséget képviselik, tehát nem meghatározóak egy párt látható munkáját tekintve)

A reformok meg sem történtek, ellopták, vagy elfuserálták az összeset, illetve látszat intézkedésekkel próbálták nyugtatni a társadalmat.
Valójában azonban még mindig csak egy szocialista utódállam vagyunk.

Egy biztos, össznépi gyűlölködéssel semmire sem juthatunk, ahogy már 500 éve nem jutunk előre mert nálunk tökéletesen működik az Oszd meg és uralkodj elv.
A Habsburgok már régen kihaltak mint uralkodó dinasztia de ez a vívmányuk Magyarországon még mindig kísért.

Mindenki mindenki ellen játékban senki nem nyer, mert minden csoport csak időlegesen nyerhet, de hosszútávon mindenki veszít.
A mindenki az a jelenlegi Magyarország teljes lakossága.

"Frigyes"

(Az említett "oszd meg és uralkodj"-hoz bármikor szabadon hozzáilleszthető a "kenyeret és cirkuszt a népnek" + "dögöljön meg a szomszéd tehene is" kombó.)

Hát ennyi.

dannylohmann 2012.01.18. 14:25:10

@Kandabula: ez már nem is magyar ügy, mert itt arról van szó, hogy európában létezhet egy - a saját nyelvével gondban lévő - csaló(?) államfő. a lovakat lelövik, ugye?

fidesz = házmesterek pártja 2012.01.18. 16:19:03

Apropo: a poszt címéről még eszembe jutott valami! Egyetértek, el a kezekkel népünk palikájától! Csak előbb azok a kezek lógassák ki valami jó magas toronyból és akkor... :DDD

dekol84 2012.01.18. 22:26:00

@popocatepetl: Te szerencsétlen lelki nyomorult hugyagyú barom! Te zorbánista szörnyszülött idióta! Nyaljad narancssárgára a doktorsmitt plagizálástól kinyílt seggét, te ökörállat!

dekol84 2012.01.18. 22:28:56

@Bóvlitüntetés a bóvlikormány mellet, a jelmondatok:
"- Legyen mindenki seggszájú a fideszben!"

Ezt felesleges követelni, mert már mind az!

röhögő 2012.01.19. 00:10:22

@Kara kán: Mi van te fasz? Téged még fizetnek?

Lacdelo 2012.01.19. 00:31:35

@röhögő:

Fizetett seggnyalo a @Kara kán:
Mar nincs normalis ember az orszagban, aki a Fidesznek hisz.

röhögő 2012.01.19. 06:48:02

@Lacdelo: Karakán plusz még elmebeteg is.

popocatepetl 2012.01.19. 11:16:10

@dekol84: Óh, tévedsz, prolikám, nekem cseppet sem szimpatikus SP, rossz döntésnek tartom, hogy államfőt csináltak belőle, de ettől függetlenül röhejesnek tartom a magadfajta buta állatokat akik mindenféle szóbeszéd (valószínűleg a saját maguk buta proli környezetének szóbeszéde) alapján nagyszerű híreket osztanak meg a közzel. Bár ha jóanyád mesélte ezeket a kurvázásokat SP-ről, akkor az autentikus forrás és akkor elnézésedet kérem.

dannylohmann 2012.01.19. 11:22:52

@popocatepetl: én is voltam mexikóban. itt csak akkor lesz újra normális világ - párttól függetlenül -, ha kizárják a közéletből az Orbánékat. talán lesz megint kultúrált kommunikáció. bocs, de a Te hangnemed se semmi

fidesz = házmesterek pártja 2012.01.19. 11:28:40

@popocatepetl: na, megszólalt a csőcselék hangja! Érdekes, mikor épp egy ócska, vén ribanc kölke kurvázza le mások anyját! :DDD
Ez a prolizás meg kifejezetten jól áll neked. (gondolom, a jó anyukád egy útszélén felszedett kubikustól kapott téged, meg a tripperét)

fidesz = házmesterek pártja 2012.01.19. 11:31:13

@dekol84: Dajcs Tomi, ifjúsági miniszter elvtárs után mégis mire számítottál? Sokan elfelejtik, hogy diploma nélküli ifjúsági miniszterként, nős ember létére félrekefélt. Arról meg sokan nem tudnak, hogy hivatali autóval ment a csepeli kórházba, meglátogatni a barátnőjét és a zabigyereket. :D

dannylohmann 2012.01.19. 18:01:22

ha a -finoman fogalmazva - legegyszerűbb német napilap foglalkozik Orbánnal, akkor el kéne gondolkozni. erre jó még? egy cikk erejéig fussa még neki? ez az a lap, amit a német pályaudvarok mellékhelységeiben olvasnak. általában színésznők melleiről szólnak az írások, néha egy újszülött medvebocsról. a spiegel persze komolyabb. de azért érdekes, hogy a bóvli mit jelenthet néha. jó néhány évig éltem németországban, tudom, mennyire érdekli nyugatot Magyarország. mint minket Kazahsztán. "anál" rosszabb

dekol84 2012.01.19. 21:55:16

@popocatepetl:
Te prolizol, te nagyon köcsög fideszes barom! Hát ki a jó büdös tetves nyóckerületi kurvaanyád vagy te? Te annyira hülye vagy, hogy, hogy a zorbán hozzád képest egy két lábon járó agy!

dekol84 2012.01.19. 21:57:14

@dannylohmann: "...ez az a lap, amit a német pályaudvarok mellékhelységeiben olvasnak."

Én meg azzal a példánnyal töröltem segget amelyikben a zorbán képe van! Jól esett látni azt mocskos szaros pofáját a klotyóban, ahova való a gané láda faszkalap!

dekol84 2012.01.19. 21:58:27

@al kotmány aláiro álamfö - alias másolo gépp:

Ez a fityiszes morál, hogy nyomná telibe az anyját az összes fityiszes gecihuszár! Meg azok is akik ezeknek kétharmadot basztak oda!

pom pom 2012.01.19. 22:37:21

dr. snitt pálesz a zemberek zembere,
a díszek dísze... a zország karácsonyfára húzva csúcsDÍSZ

az a DÍSZnóság esett meg, hogy miután DISZkont áron szerezte, leporolta a bolgártárs írásáról a DÍSZkoszt, a DÍSZlexiás DÍSZpintyünk DÍSZken átküldte az egyetem DÍSZdoktorainak, a DÍSZítés(z)eknek a DÍSZszertációt, akik azt gyorsan átnézték (hisz az elfért egy söralátéten), így senki nem DÍSZid(e)ál... mehet nyugodtan DÍSZkóba mindenki...

dannylohmann 2012.01.20. 12:15:08

@dekol84: asszem, egy gyáva féregről beszélünk. tulképp nem is éri meg, mert a magyar nyelv értékesebb. pl., krasznahorkai, vagy bárki is. vagy bátor emberek, mint Fehér Sándor, ezek szerint. a halál, hát nem cinikus hülyéknek való téma. nem deutschnak. a majom, azt hitte, h elmegy prágába, és azzal neki jó lesz. sajnos így működik a fidesz agya, ha ilyen van egyáltalán

dannylohmann 2012.01.20. 12:33:42

én csak azt mondanám, h kultúráltsn, buktssuk meg a hülyéket, de az egész nem annyira fontos. ez van:

„Die Kunst muss immer gutmachen, was die Politiker versauen.“ [...] „Wenn Politiker die Gräben aufreißen, müssen wir die Brücken bauen.“ [...] Politikern sei zu wenig bewusst, wie viel Kunst für die Völkerverständigung tun könne. „Politiker sagen: Was wollt ihr schon mit Musik oder Filmen ausrichten? Das ist doch nur ein Tropfen auf den heißen Stein.“

– Armin Mueller-Stahl, 2009[23]

Mr.Wagner 2012.01.21. 10:14:37

Jó napot! Megjöttem.
Már mentem is. Viszlát!

mgdé 2012.01.26. 14:13:29

A tiszta szellemiség világító fáklyája példakép kell legyen mindenki számára, még ha mestersége szerint gyertyakoppintó is. Miért pont a Nagytiszteletű Köztársasági Elnök Úr - vagy bárki, aki más - lenne ebben kivétel? Kivételnek éppen elég a vakbél, úgyhogy kövessük!

S fényes, honfivért ízlelt lobogóinkat sudár magasra emelve emlékezzünk az 1136. évi dicső aradi országgyűlésre!

popocatepetI 2012.02.21. 08:04:05

@popocatepetl: Anyám mondta róla, mert amikor a mutter strichelt, anyád mint szociális munkás igyekezett lebeszélni erről a melóról. Szóval lehet hogy csak rosszindulatból.