HTML

Troll hitvallás

Addig még nem kell a papot hívni, amíg vannak olyan blogok, mint ez.

Friss topikok

2011.04.18. 16:03 troll ellenpólus

Az Alaptörvény ünnepe és a harmadik honalapítás

Címkék: orbán alkotmány szent istván alaptörvény iv. béla

Kedves barátaim, az országgyűlés ma elfogadta Magyarország új Alaptörvényét. Erről a történelmi jelentőségű napról a blogban is meg kell emlékeznünk.

Először az előzményekről. A választásokat követően az új, nemzeti többségű parlament úgy döntött, tiszteletben tartja a választók akaratát, és az ideiglenes, sztálinista alkotmány helyett, amely már régóta nem képes az ország működőképességét biztosítani, új Alaptörvényt alkot. A példátlan nemzeti konzultáció révén egymillió honfitársunk mondhatta el részletes véleményét az Alaptörvény legfontosabb, a több éves előkészítő viták során legnagyobb figyelmet kapott kérdéseiről. A kérdőíveket visszaküldők véleményét az Alkotmányozó Nemzetgyűlés messzemenőkig figyelembe vette, még a kormány egyik legfontosabb tervét, a gyerekek után járó szavazati jogot is ejtették a tervezetből, mert az emberek ezt az elképzelést nem támogatták. Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy a nép és a politikai elit közti ilyen szoros együttműködésre talán nincs is más példa a világon. És az alkotmányt tető alá hozó kormány természetesen a konzultáción kívül is példátlan társadalmi támogatást tudhat maga mögött - ezért mondhatjuk el, hogy több mint 60 év után végre újra legitim alkotmánya született Magyarországnak, a mai napon.

A nagy nap két szempontból érdekes számunkra: milyen korszakot zár le? és milyennek veti meg az alapját? Ami az előbbi kérdést illeti: mindenki tudja, milyen korszak áll mögöttünk. A liberálbolsevik, moszkovita, brüsszelita szabadcsapatok nyolc éven át tartó dúlásának hatását, gazdasági és szellemi értelemben egyaránt, kizárólag a tatárjárás pusztító következményeihez hasonlíthatjuk. Az a munka, ami tavaly ilyenkor Orbán Viktor kormánya előtt állt, semmivel sem volt könnyebb, mint amivel IV. Béla nézett szembe az idegen martalócok távozása után. Nekünk is új életet kell kezdenünk a romokon, újra kell építeni mindent, amit ezek a földdel tettek egyenlővé - de nemcsak a régit kell helyreállítanunk: új utakat, új irányokat is kell keresnünk. Szent István és IV. Béla után napjainkban harmadik honalapításra volt tehát szükség. Örömmel jelenthetem, hogy bár a munka egy része még előttünk áll, az Orbán Viktor vezette Fidesz-kormány teljesítette legfontosabb feladatát, és lerakta Magyarország feltámadásának szilárd alapzatát. Az utókor hálával tekint majd reájuk, és ránk, mai magyarokra, akiknek példátlan összefogása a nemzet felmagasztosulásának e csodáját lehetővé tette. Húsz éve várunk erre a percre: a mai napon a végszavazással és az Alapító Atyák aláírásával megszületett az ország új Alaptörvénye. Van tehát ok az ünneplésre.

És nem csak a sztálinista alkotmányt, a liberálbolsevik garázdálkodás 8 évét és az átmenet két zavaros évtizedét hagyjuk ma magunk mögött. Ezer év történelmét zárja le a mai nap, hiszen az ezredforduló nem hozott igazi katarzist az országnak, a nagy átmenetre a fülkékben lezajlott forradalomig és a nemzeti együttműködés rendszerének megalapításáig várnunk kellett. A mai nappal zárult le végleg a magyar államiság első ezer éve, és hogy a következő ezer milyen lesz, az az új Alaptörvényen és természetesen Orbán Viktoron és csapatán múlik.

Hogy milyen korszak alapját veti meg a mai nap? Jósolni, a medve bőrére előre inni természetesen felesleges, az új Alaptörvény értékéről a következő évtizedek, évszázadok mondanak majd ítéletet. De ha a fiúk olyan jó munkát végeztek, mint ahogy a jelek szerint végeztek, akkor talán nem túlzás azt állítani, hogy utódaink egykor úgy gondolnak majd vissza a ma befejezett nagy műre, mint Werbőczy Tripartitumára vagy akár Szent István törvényeire, intelmeire gondoltak vissza az utánuk következők.

A jogi részleteket e blog keretein belül nincs lehetőség boncolgatni, de nem is lenne érdemes. A lényeg: új Alaptörvényünk - nemcsak magasztos bevezetője - valójában hitvallás, amely évszázadok tudását egyesítve arról beszél, hogyan akarnak és hogyan nem akarnak élni a magyarok a harmadik évezredben, és hogy mit gondolnak a megelőzőről. A végleges szöveg ismeretében elmondhatjuk: a nép közvetlen közreműködésével elkészült Alaptörvény kijelöli helyünket a világban és Európában, reményt és fogódzót nyújt a liberálbolsevik kurzus által a morális relativizmus mocsarába taszított honfitársainknak, szilárd erkölcsi, jogi és gazdasági alapot biztosít a további építkezéshez – rendkívüli tömörsége ellenére számtalan téren megveti az előttünk álló korszak alapját. Mert bizony (hiába tagadják egyesek) a nemzetnek joga van, hogy meghatározza saját életének kereteit, és vannak megkérdőjelezhetetlen, minden magyar által vállalható értékek akkor is, ha a magyar politikában ma sokak – az alkotmányozásban fontos szerepet vállaló Schmitt Pál köztársasági elnök szavaival – „tagadnak mindent, ami egységbe szólít, ami távlatos, ami fennkölt”. Szerencsére a magyarok a tavalyi, történelmi választások során újra összeszedték életerejüket, és végleges ítéletet mondtak ezek felett a nemzetellenes erők felett. Az értéktagadás, rombolás kórusát magunk mögött hagyva ma végre olyan Alaptörvényünk született, ami régi hiányok sorát pótolja: végképp és radikálisan szakít a kommunista múlttal, és büszkén vállalja dicső történelmünk nagy tetteit, a kereszténység, a család nemzetmegtartó erejét, a nemzeti együttműködés fontosságát. Az új Alaptörvény egyesíti a múltat a jövővel: visszahelyezi jogaiba Szent Koronánkat, de közben bátran kimondja azt a mostanáig botránykőszámba menő igazságot is, miszerint mindenki számít. Szinte gyógyíthatatlannak tűnő sebeket orvosol, amikor egy testben egyesíti a két lélek- és nemzetromboló bolsevik ármány, az 1920-as trianoni szerződés és a 2004-es, pusztító népszavazás által részekre szakított nemzetet. Az elveken, amelyekre az Alaptörvény felépült, nem fog az idő - és mi, a nemzeti oldal képviselői hisszük, hogy az Alaptörvény is megáll majd, mint kőszikla, amelyre az új Magyarország felépül.

De mielőtt újra nekivágunk a mindennapoknak és a további országépítés nehéz munkájának, a mai nap legyen csak az ünneplésé. Mától végre újra olyan országban élhetünk, ahol nem kell szégyellnünk magunkat, büszkén vállalhatjuk, hogy magyarok vagyunk. Végre felemelt fejjel élhetünk hazánkban. A mai végszavazás pillanatában a magyarság visszanyerte önbecsülését, történelmi tudatát, állami függetlenségét. Vigyázzunk, hogy többé senki ne vehesse el tőlünk.

133 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://trollhitvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr872814367

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem tisztelem az új alkotmányt 2011.04.20. 00:35:13

Az új Orbán-rendszer csak egy ruha, valójában a nemzet a test, azon az Orbán-rendszer a ruha. Mielőtt Szalai Anomália rám küldené a gondolatrendőrség rohamosztagát, hogy így belerondítok az alkotmányozás fennkölt ünnepébe, emlékeztetném arra, hogy ezek...

Trackback: Spiegel: Európa szégyene, de Európa hallgat 2011.04.19. 19:32:34

A neves német hetilap online változatán sem kímélik az alaptörvényt....

Trackback: Milyen nap volt tegnap? 2011.04.19. 17:01:13

„Mint tudjuk, az alkotmány egésze, így a preambuluma is jogértelmezés céljára felhasználható. Ezt fontos tudni. Ezért a preambulumban benne foglalt ideológiai kategóriák, ha nem is olyan mértékben, de szintén veszélyesek a későbbi joggyakorlat sz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem__tudom 2011.04.19. 16:08:13

Ez most komoly, vagy ironikus akart lenni?

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.04.19. 16:18:57

@nem__tudom: Egy valamit magyarázz meg nekem, elvtárs. Én értem, hogy fizetett provokátorokkal próbáljátok az Alaptörvényt és a Nemzeti Együttműködés Rendszerét lejáratni, nem meglepő, kb. 100 éve alkalmazzátok ezeket a módszereket. De mi értelme van állandóan új és új nickeket regisztrálni? Hát nem lenne a rágalom is hihetőbb, ha nem egy 1 hozzászólásos nickről érkezne?

Asszem 2011.04.19. 16:21:28

Pompás poszt, gratulálok! Bárcsak így lenne, milyen jó lenne mindezt komolyan gondolni és őszintén átélni. Bízom benne, hogy még az én életemben sor fog kerülni erre valamikor, ha Magyarországnak megadatik egy igazi államférfi (vagy nő).

marciasuroma 2011.04.19. 16:21:44

ebből ítélve azt hiszem ironikus: ,,A példátlan nemzeti konzultáció révén egymillió honfitársunk mondhatta el részletes véleményét az Alaptörvény legfontosabb, a több éves előkészítő viták során legnagyobb figyelmet kapott kérdéseiről. A kérdőíveket visszaküldők véleményét az Alkotmányozó Nemzetgyűlés messzemenőkig figyelembe vette.''

aztán lehet, h ezt szerencsétlen komolyan gondolja..

rockjano 2011.04.19. 16:22:35

Miért is nem tudok én már ezen nevetni :-) ?????

Ajkunkra fagyott már a mosoly...

Amikor a rohadék bérrettegőknek teljesen igaza lesz... na azt nem kellett volna megvárni.

neonbagi · http://neonbagi.blog.hu/ 2011.04.19. 16:23:14

Hát ez valami gyönyörű!
Nem is tudok írni többet, mert sírok.

rockjano 2011.04.19. 16:23:51

@marciasuroma: Mi gondolhatna Ő a Troll_ellenpólus, egyébként nekem tetszik olyan Colbertes.... kell ez nekünk nagyon-nagyon...

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.04.19. 16:24:14

@nem__tudom:
Hát ez az!
Tőled függ. Vagy sírva-röhögve olvasod, vagy fennhangon és menetelve... :)

Asszem 2011.04.19. 16:26:07

@Frady Endre: kár, hogy a magyar internetttet még nem érte el a kommentek lájkolhatósága, mert akkor lájkolnám ezt a hsz-ed.

mizrolist 2011.04.19. 16:27:53

@marciasuroma: ahogy elnézem egyéb kommentjeit... komolyan gondolja.

Ideje költözni.

mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2011.04.19. 16:29:06

@troll ellenpólus: még nem piros betűs ünnep az alkotmány elfogadásának napja.

nagy, és joggal kínzó kérdés, hogy mindig a mindenkori húsvétkor lesz-e, vagy fix dátuma lesz és évenként csúszkál majd?

furcsának tartom, hogy az ünneplés egy ilyen fontos aspektusa nincs szabályozva magában az alaptörvényben. na, talán majd a sarkalatos mókák között.

Asszem 2011.04.19. 16:32:48

@mizrolist: szerintem nagyon jól csinálja, de túl higgadtak a kommentjei, nincs meg az az érzelmi töltés benne, ami mutatná, hogy komolyan veszi amit írt, de vigyáz arra, hogy ne legyen nagyon feltűnő az irónia.
ügyes, roppant ügyes.

csárli hárper 2011.04.19. 16:33:06

@mcs: "nagy, és joggal kínzó kérdés, hogy mindig a mindenkori húsvétkor lesz-e, vagy fix dátuma lesz és évenként csúszkál majd?"

a fijjukat ismerve átveszi majd húsvét helyét...
méghogy sonka, tojás, zabálás, berúgás, nőnemű egyének locsolással való zaklatása, mindenki otthon ül és zsolozsmázza a tákolmányt!
rend lesz itt a kurvaistenit!

mobo 2011.04.19. 16:34:15

Schmitt Pált idézni csak pontosan, valahogy így lehetett az: „tagaddnak mindent, ami eggységbe szólít, ami távlatos, ami fenköllt”
: )

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.04.19. 16:38:01

@Asszem:
Néz engem egy sasszem,
Legalábbis asszem...
:)
Hogy ez igaz legyen, nézz be ide:
fradyendre.blogspot.com/
:)

klacus 2011.04.19. 16:40:31

Az új alkotmánnyal az a baj, hogy nem rögzíti az ingyen sört. Ha végre ezen az alapon támadnátok, talán lenne tömegbázis.

A baj az, hogy az előző, meg az azt megelőző sem adta meg ezen jogokat, bár ez titeket másban sem zavar....

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.04.19. 16:47:33

@ezittenkéremmagyarország:
Amikor a kereszténység államvallás lett és ezáltal megszűnt (biblikus) kereszténység lenni, a húsvétot is úgy kalibrálták be, hogy kiszorítsa a pogány termékenységi/tavasz ünnepet. A népszokásokra pedig megpróbáltak "keresztény" eredetet kreálni. Pl.: a locsolás arra emlékeztet, hogy a sírt őrző katonák vödör vizeket locsolva akarták elzavarni az érkező asszonyokat. Ha továbbgondolom: a nők meg nyilván hímes tojásokat és csokinyulakat hajigáltak vissza! :)
A mostani eset meg majd úgy lesz interpretálva, hogy a liberálbolsevikok által megölt Krisztust egy feltámadási alkotmányi hitvallással 2/3-os többséggel felemelték a Mennybe, egyenesen Schmit Páll lyoblyára.
Egykoron aug.20-at is alkotmányozási ünneppel helyettesítették... Nincs új a nap alatt. ;)

baloo112 2011.04.19. 16:52:09

Ez a blog ugye most vicc?

1 miljoan beleszoltak. Az elittel kommunikalnak a zemberek.

Melyik afrikai vagy delamerikai fejlett köztarsasagrol van szo?

Jorgos Vadefakisz 2011.04.19. 16:58:07

...jaj. Asszem rosszul lettem ettől az írástól.

Kb. úgy hatott rám, mint ez a kép:
piroslapok.blog.hu/2011/03/28/ujabb_orban_festmeny_szuletett

ez borzasztó.

ayatollah 2011.04.19. 17:01:08

Én is kommunikáltam az 'elittel'. De a regisztráló t. elvtársnak az én véleményemben nem sok köszönet volt :-)

És basszus de kár hogy akkor még nem jött ki az álamfő-botrány .-((

Kíváncsi volnék még hány alattvaló küldött vissza az enyémhez hasonló jókívánságokat. És minket is beszámítanak a 900.000-es konzultációs bázisukba :-))

csoko20 2011.04.19. 17:03:55

Végre a sokszázezer munkanélküli, devizahiteles megkönnyebülten hajthatja álomra fejét...

klacus 2011.04.19. 17:05:57

@csoko20: Tudod egyébként egy kicsit olyan ez az egész mint a magyar foci. A válogatott minden világesemény selejtezője után automatikusan a következőre készül. Itt is így van. A szimbolikus politika velejárója...

Sieg 2011.04.19. 17:07:34

Az ember, aki 100%-ban benyalta a Fidesz agitpropot. De lehet, hogy olyan mély irónia, hogy nem jött át.

tomwar 2011.04.19. 17:11:01

Troll, basszus, nem esett le, hogy blogot irsz.
Azt kell mondjam, le a kalappal ezert az iromanyert, szep, osszeszedett munka. Kar, hogy dugig van hulyeseggel...de elismeresre melto igyekezet.

Kb. mint a Mein Kampf.

Ozicsaj · http://www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2011.04.19. 17:11:53

Te ne menj külföldre. Rád itthon van szükség.

homér 2011.04.19. 17:13:51

hát ez eléggé ideiglenes alkotmány lesz, lásd győri időközi választás fidesz égését... viktor már most 1/3-os csak. lesz itt még nagy összeborulás 2014-ben, hogy ezt az alkotmánynak beállított szennyet eltüntessék a föld színéről. orbánnak köszönhetően jön majd létre az igazi összefogás, csak nem úgy, ahogy ő elképzelte. :)

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.04.19. 17:14:27

Aki rá mer kérdezni, hogy ez most komoly vagy irónia, kérem, olvassa el a blog címét.

Lutetia 2011.04.19. 17:14:36

Nagyon jó kis horthysta-rákosista paródia. Gratulálok a szerzőnek. Minden benne van.
Ez az ország pontosan ezt érdemli.
Sajnos.

kubatov_kommunista 2011.04.19. 17:15:17

Waaahhhh!!!
Ez gyönyörű! :)
Hogyé fizetnek egy ilyet?
Ezt bookmarkozom az animalpornok közé... nagyon átjön :)

Dr. No 2011.04.19. 17:20:14

A posztírónak van-köze "Lázár Jánoshoz, a Fidesz segglyukához"?

Jokerpofa 2011.04.19. 17:22:07

jo poszt, az meg ugye megszokott, hogy a kommentelok min. 70%-a funkcionalis analfabeta, nem erti a humort, az ironiat es amugy is szimplan hulye:D

tomwar 2011.04.19. 17:25:15

@Dr. No:
Igen. Beszippantotta.
A Nemzeti Csillagaszati Obszervatorium szerint a CERN szugsegtelen beruhazas volt, gyakorlatilag Lazar Janos (kulfoldiul Laser " JanusFace" Johnny) segglyuka egy a Foldon megjelent valodi fekete lyuk, mely nagy tempoban szippant be minden lelkes fidesznyiket.

tomwar 2011.04.19. 17:27:54

@Theodoro:
Ez nem lehet....nem lehet...:-(((

OLYAN SZEP, kar lenne, ha kiderulne, hogy valojaban csak IRONIA....
:-)))

Dr Kangörény 2011.04.19. 17:31:38

Baszki, hallottam, ahogyan a lázár nevű kurafi beszélt az új alkotmányról, szinte ugyanezt mondta, csak tömörebben.
Csak ő komolyan gondolta.

Squid 2011.04.19. 17:34:26

Szét vagytok trollolva... Nem kell megenni! :)

Ha mégsem akkor ez Szijjártó Peti blogja.

dark future · http://www.andocsek.hu 2011.04.19. 17:35:48

@mcs:

"nagy, és joggal kínzó kérdés, hogy mindig a mindenkori húsvétkor lesz-e, vagy fix dátuma lesz és évenként csúszkál majd?"

hülye vagy baszki? hát nem tudod, hogy ápr.25-e a dicsőséges fülkeforradalom (a.k.a. második államalapítás) évfordulója? természetesen az lesz a pirosbetűs (meg piros népszabicímlapos) ünnep.

a húsvét meg sunyin vándorol, de hát az kit érdekel, véletlen egybeesés volt csak idén (eredetileg akkor lett volna a végszavazás, de Orbán nem bízott meg a csapatában, nem tudta biztosan, hogy a reggeli locsolkodás után babaszva eltalálnak-e a majd parlamentig a jóemberek).

plusz hozadék: augusztus 20., a régi kommancs sátoros ünnep így ki is lőhető: az alkotmány az ugye ugrott, az új kenyeret már júliusban esszük, Istvánnal meg a franc tudja pontosan, hogy mi történt ezer éve.

charlie sheen 2011.04.19. 17:37:42

Hát kedves gyerekeim...
Tökmindegy, hogy mi van benne, mert nem ez a lényeg. Szimbolista-orbánista álkotmányról qrvára nem volt szó a kampányban és közben qrvára más dolguk lenne a skacoknak. 1 millió új munkahely, pölö, nem pedig ez a szánalmas politikai maszturbáció.
A baj az, hogy a kotmány úgy lett áterőltetve, mint Mayer Mihány lüktető, forró és körülmetéletlen testrésze a tizenkettedik ministránsfiú ánuszán. Ez itt a bökkenő, kedves uraim!
Ezek után ne csodálkozzon senki, ha a kotmány megdöntése éppen ilyen szimbolikus céllá növi ki magát.

Dr. No 2011.04.19. 17:39:13

@tomwar: Ez komoly kérdés. Kb. fél éve volt egy "Lázár János, a fidesz segglyuka" nickkel működő áltroll, aki nagyon szórakoztatóan és fapofával parodizálta a fidesztrollok stílusát. Aztán átment "nagyonmagyar" v. valami hasonló nickre. Neki voltak ilyen jellegű hozzászólásai. Mindig jókat röhögtem rajta.

bőrmók 2011.04.19. 17:49:27

Egyetértek a posztolóval, szükség volt már egy új alkotmányra. Ez az, ami munkát ad az embereknek, betevőt a szegényeknek. Akik meg azzal ármánykodnak, hogy de munkanélküliség így meg úgy, azok a bolsilibsi szereket tolják! Most végre a munkanélküli is megbecsülheti magát!

Sok hasznos info egy helyen! · http://www.zseni.info 2011.04.19. 17:51:50

én személy szerint nagyon örülök hogy végre elfogadták az alaptörvényt jöhetnek a többiek utána!

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2011.04.19. 17:52:11

@troll ellenpólus:

Tudod elvannak szegényedve a szocnácik...

A FIDESZ-t és JOBBIK-ot a szegény emberek támogatják... a fasiszta nagytőkések nemzeti szoci pártját meg a gazdagok nem... Ők addig támogatták , amíg pénzt láttak belőle...

Ezért fizetnek meg csak egy embert...

bőrmók 2011.04.19. 17:53:01

úgy kellett már ez, mint egy falat víz!!

a-kis-herceg 2011.04.19. 17:55:42

akkor elégedetten hátradőlhetünk... egy rövid pihenőre...

de ne lankadjunk. sok még az ellenség. (államadóság, brüsszeliták stb)

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2011.04.19. 17:56:47

@Takony_fősámán:

Ehe... Szóval miért van annyi munkanélküli és miért vagyunk ennyire szegények?!

Az ok egyszerű, mert Paksi atomerőmű külföldi nyersanyagból fedezi a működését, évente 160 tonna uránium dioxiddal, ami drágább az aranynál...

Vagy a 22 billiós gázimportból mennek a villamosenergia termelő gázturbinák...

Vagy a kocsik a kőolaj importból!

Mindért forgótőkét kell adnunk...

Majd azt hiszitek, hogy a németek annyira félnek az sugárzó hulladéktól, és azért ülnek a sínekre? Vagy azért tüntetnek, hogy zárják be az atomerőműveket mert félnek egy csernobiltól?!

Nem.. hanem mert tudják, import alapanyagból termel.. és ez nekik rossz...

lókakukk 2011.04.19. 17:59:09

@troll ellenpólus:

Idefigyejjé te troll!

Nemigazán szeretjük a te fajtádat errefelé!

tomwar 2011.04.19. 18:01:21

@Dr. No: Koszi!!!
Rosszul ereznem magam, mint funkcionalis analfabeta...a mai vilagban foleg! Bar, ha leszazalekolnanak korkedvezmenyes kiemelt nyugdijjal, mint olimpiai bajnokot...ha ennyiert egye fene!:-))

s 2011.04.19. 18:01:25

Ez kibaszott jó. (A humort érteni intelligencia kérdése, látszik is, hogy errefelé nincs ebből sok.)

tomwar 2011.04.19. 18:05:22

@Con Storm: Amikor a pecsi uranbanyakat bezartak, draga volt a kitermeles. Most mar nem lenne az, de nincs technologiank feldolgozni...
Es az utobbi idokben rekultivaltak a banyat, sok-sok millardert.

lókakukk 2011.04.19. 18:05:24

@dark future:

Mért 25.-e? megint naptárreform jön, vagy csak a fijjugnak nosztalgiájuk támadt a nagy októberi november 7. után?

tomwar 2011.04.19. 18:06:14

@a-kis-herceg: Alamadosag, es bruszellitak. Ujbeszel, ha kerhetnem, elvtars!

tomwar 2011.04.19. 18:07:15

Itt kozeleg a FASZ elso evforduloja...
Bar a fulkekrol es errol a "remek" papirhalomrol mas jut eszembe azonnal.

FPéter 2011.04.19. 18:08:44

@nem__tudom: Neked komoly. Nekem irónikus.

lókakukk 2011.04.19. 18:12:36

@s:

Nem humor. A nemzeti hitvallás utójátéka.

Majd lesni fogsz, ha kötelező lesz kitenni

minden középületben valamint beléptetőkapura.

charlie sheen 2011.04.19. 18:13:53

Aztán lesz tüzijáték meg minden, mint gusztus huszán..? :)

lüke 2011.04.19. 18:18:39

a t(r)ollam kezd félni
mi, Ov olyan kopasz is lesz?
@s:
attól függ milyen a humor:
egyszerü, durva, vagy intellektuális
az utóbbi kiveszöben

dark future · http://www.andocsek.hu 2011.04.19. 18:19:33

@lókakukk:

Meg felmondani az oskolában memoriterként...

bőrmók 2011.04.19. 18:20:07

@Con Storm: Azért vagyunk szegények, mert lelkileg szegények vagyunk!! Nem kell mindig a zabálásra gondolni!

dark future · http://www.andocsek.hu 2011.04.19. 18:20:54

@charlie sheen:

nem "mint" augusztus 20-án, hanem ahelyett. lesz majd előtte zenés fülkefelvonulás is a dunán.

bőrmók 2011.04.19. 18:21:28

@dark future: én beöltözöm fülkének, ha kell!!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.04.19. 18:23:20

hová jut a világ :((
ma már olyan poszt-tal is index címlapra lehet kerülni, ami nem fikázza a fideszt???

mi lesz a következő becsüljük vallásos embertársainkat is???

hát mi ez, fasizmus???

tomwar 2011.04.19. 18:24:38

@wmiki: Nem, nem fasizmus. De igeny az lenne ra.

dark future · http://www.andocsek.hu 2011.04.19. 18:25:14

@lókakukk:

ápr.25-e a Dicsőséges Fülkeforradalom napja. smitpál aranyporba mártott pennával fogja majd azon a szép áprilisi napon alákanyarítani a nevét (ha el nem cseszi azt is).

egyébként mekkora ötlet már: nem csak aug.20-át tudják kinyírni ápr.25-tel, de a május elsejét is, mondván: egymás után annyi ünnep kicsit túlzás lenne.

dark future · http://www.andocsek.hu 2011.04.19. 18:26:47

@Takony_fősámán:

neked nem kell; te kapsz majd államilag sajátot, rácsozottat :-)

bőrmók 2011.04.19. 18:27:05

Le a keresztekkel, fülkét a templomok tetejére!

lókakukk 2011.04.19. 18:28:36

@troll ellenpólus:

Nem mondom többet!!

Te brüsszelita kozmopoliták által felbérelt

kétkulacsos fülkeelenforradalmár!

Most azt hiszed áliróniába csomagolt

uszításod elkerüli a tisztességes, becsületes

állampolgárok éber figyelmét? Teee!

Mit gondolsz meddig mocskolhatod büntetlenüla

köztiszteletben álló politikusokat akik érted

harcolnak, a te java(i)dat is akarják?

Figyellek! Vigyázz,mert a nép ökle a szeretet

és összefogás nevében ki fogja taposni a

beled,te hazaáruló!!!

Legközelebb nem leszünk ilyen kedvesek,azt

kapod amit megérdemelsz!

És még azt hiszed amit írkálsz itt az vicces?

Hát az!!!

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.04.19. 18:28:37

@Dr. No: Azt hiszem, te oszlopos tagja lehetsz annak a judeobolsevik társulatnak, amelyik a szemkilövető Gyurcsány Fletót is adta az országnak. Tudod, miből lehet ezt első pillantásra is levenni? Megmondom: abból, hogy akkor is hazudsz, amikor kérdezel. Természetesen semmilyen balos szabotőr nickhez nincs közöm. Ha a barátodat keresed, a fizetési jegyzéket böngészd inkább, amin te meg a hozzászólók jelentős része - talán wmikit, Con Stormot leszámítva - mind rajta vagytok.

bőrmók 2011.04.19. 18:29:22

@dark future: ne ironizálj légyszíves, én igenis szeretnék emlékezni erre a szavazásra, remélem megszervezik valahogy! És a fülkés felvonulás igenis jó ötlet!

mizrolist 2011.04.19. 18:30:55

@dark future: ne adj ötleteket, szerintem ez még nem jutott eszükbe :P

bőrmók 2011.04.19. 18:32:10

@mizrolist: a fülkeparaszt megcsinálja simán..

lókakukk 2011.04.19. 18:35:21

@wmiki:

"nem fikázza a fideszt"

javaslok beruházni első osztályos olvasókönyvre

tomwar 2011.04.19. 18:35:58

Kapitalista szervezkedes nyomaira bukkantam a plazaban: probafulkekben forradalmat szerveztek. Nyuszis-tojasos ruhakkal probaljak tamadni a a FASZ-t! Ne hagyjuk.

(bar ha meg tojassal dobaljuk oket,...hat...ki kell ezt meg dolgozni, parttarsak - az elvtarsat lejarattak a komcsik, meg amugy is elvtelen a csapat, ezt hasznaljuk. Uff, Jani megmondta.)

baloo112 2011.04.19. 18:40:33

@troll ellenpólus:
Még mindig bizonytalan vagyok hogy viccelsz e vagy komoly amit írsz, meg írtál. Normális ember ennyire nem hisz politikában meg politikusokban....

Ha komoly amit írtál hadd segítsek egy kis kiegészítéssel:

A SZÉLL PHILIP tervvel Magyarország megindult a gazdasági felemelkedés útján, az 1 miljó új mhely fele.....

lókakukk 2011.04.19. 18:40:45

@mizrolist:

Esetleg a Fülkeforradalmi Ifjúsági Napok:

április 25. Az államújraalapítás napja

május 1. A munka világába visszavezetés napja

augusztus 20. A haveri pirotechnikai cég-és

hajótulajdonosok napja

Dr. No 2011.04.19. 18:41:11

@troll ellenpólus: Mélyen megtisztelő, hogy személyesen hozzám volt szíves szólni. Most néhány napig nem törlöm le a monitoromat.

macamuca [IHUN] 2011.04.19. 18:41:16

@Takony_fősámán: én is beöltözöm.
Valaki majd csak belém áll és forrongani kezd....

Tiszta haszon, nemde?

dark future · http://www.andocsek.hu 2011.04.19. 18:47:17

"A végleges szöveg ismeretében elmondhatjuk: a nép közvetlen közreműködésével elkészült Alaptörvény kijelöli helyünket a világban és Európában"

A közvetlen közreműködés valahogy így történhetett:

-- Szervusz Elnök Úr, Makovecz vagyok.
-- Szervusz Imre, miben segíthetek?
-- Arra gondoltam, hogy bele kéne venni az akadémiámat az új alkotmányba...
-- ... melyiket, a futballt?
-- Nem a tiédet, az enyémet. A művészetit.
-- Ja... és mivel indokoljuk?
-- Hát... együtt csináltuk az első polgári kört. Elég indok?
-- Végül is...
-- Küldjek egy e-mailt, hogy el ne felejtsed?
-- Nekem ne, mert én nem tudom megnyitni. Inkább egyből a Szájernek. Vagy egyszerűen csak csörögj rá, mondd, hogy én mondtam.
-- Köszönöm, Elnök Úr.

Májking 2011.04.19. 18:48:36

Ez az egész blogbejegyzés valami vicc, ugye?

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.04.19. 18:52:10

@baloo112: Ha hiszed, ha nem, attól, hogy valaki konzervatív érzelmű, még nem feltétlenül agyatlan, elmaradott, 16. századi csökevény. Én is tudom, hogy az ország szellemi, lelki megújhodása, ami tegnap, az Alaptörvény elfogadásával érte el csúcspontját, még nem lesz elég. A bolsevik múlt maradványait a gazdaságban is le kell győznie a nemzeti kormánynak. A Matolcsy-féle forradalmi gazdaságpolitika és a Széll Kálmán-terv eredményeiről itt írtam korábban:

trollhitvallas.blog.hu/2011/04/15/a_matolcsy_fele_forradalmi_gazdasagpolitikarol

kvadrillio 2011.04.19. 18:59:50

Asszem Viktor már a Bibó-kollégiumban tanult alkotmányozni. Aztán mostanában kapott MINTÁ-t is, amit lemásolt.....itt-ott behelyettesítette..., emitt-amott hozzáírt még egy-két általa ötletelt húzósat is, mert "merjünk NAGYOK LENNI !"...., occt lerakta a jognak a sztalára !!!

....mert....ha majd a szellem napvilága ragyog be minden ház ablakán, akkor mondhatjuk, hogy megálljunk: MERT ITT VAN MÁR A KÁÁÁN AÁN ! :)

kaqkkfioka 2011.04.19. 19:02:00

Kérném Húsvét Hétfőre a Nemzeti Hitvallás-t megtanulni. Csillagos (ötágú) ötösért az egészet.

JohnHenry 2011.04.19. 19:05:45

Rohadtul aktuális:

youtu.be/-5Sh5omf7CU

(részlet a Tanúból)

Pszt! 2011.04.19. 19:05:49

Egyáltalán nem vicces írás. A dolgok egyre komolyabbra fordulnak, már tényleg a bőrünkért megy a játszma. Ezek a mocskos állatok tönkreteszik ezt a szép országot.
VIKTOR TAKARODJ!!!

kirsten 2011.04.19. 19:08:41

@lecsekkoltam: Menjenek azok külföldre, de minél hamarabb akik most hatalmon vannak. Az orbán család talán elférne a lányának vásárolt franciaországi kastélyban.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.04.19. 19:11:34

@baloo112: ^^

hanem a mesepártban hisz, ami hibátlan emberekből áll... **

mint az mszp vagy az szdsz

baloo112 2011.04.19. 19:26:20

@troll ellenpólus:
Valóban.
Magam is konzervatív vagyok, csak azt sajnálom, hogy Magyarországon igazából nincsen konzervatív párt, és egy kommunista párt van hatalmon....

tlvajferi 2011.04.19. 19:41:17

nem teljesen értem a fideszt

sz*rt sem ér az új alkotmány, amíg olyan bűnözők mint gyurcsányi és hazaáruló rablóbandája szabadon sétálnak a anagyvilágban és hazánkat, igen hazánkat gyalázzák!!!

a komcsi alkotzmányról , amelyet leváltott pedig annyit:
hogyha belefért az 56-os népirtás és a 2006-os népirtási probálkozás, melyet ugyebár a zorbán és gyurcsány karöltve szerveztek hazánk lejáratására, akkkor szegény hülye magyarország...kisbetűvel, mert még azt sem érdemel!!!!!!!

kvadrillio 2011.04.19. 19:48:11

Mert bizony - hiába tagadják egyesek - a nemzetnek joga van, hogy meghatározza saját életének kereteit, és vannak megkérdőjelezhetetlen, minden magyar által vállalható értékek akkor is, ha a magyar politikában ma sokak - az alkotmányozásban fontos szerepet vállaló Schmitt Pál köztársasági elnök szavaival - „tagadnak mindent, ami egységbe szólít, ami távlatos, ami fennkölt”. """..A NEMZETNEK JOGA VAN, HOGY MEGHATÁROZZA A SAJÁT ÉLETÉNEK KERETEIT........hmmm....csak ezt az Alkotmányt nem a nemzet alkotta, hanem a Szájer Józsika, aki hosszú évek óta luxuskörülmények között él családjával együtt..., mint EU-biztos.

Azt se tudja, hogyan él, senyved itthon többmillió magyar emberke...főként minimálbérből és szürke-fekete munkából...B+

Cpt. Flint 2011.04.19. 19:50:53

nem vagyok róla meggyőzve, hogy viccel... ez pedig azt jelenti, hogy ha mégis, akkor elég szarul csinálja.

Fufo 2011.04.19. 19:52:11

Tisztelt szerző! Szépen kérlek, mondd, hogy viccnek szántad!

Dubito 2011.04.19. 19:54:53

Ez olyan szép írás, hogy be kellene emelni a preambulumba.

Ozicsaj · http://www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2011.04.19. 20:15:07

@kirsten: Tartsunk róla népszavazást. Tuti kapna kétharmadot.:D

lókakukk 2011.04.19. 20:16:55

@tlvajferi:

Persze belefért, Pozsgay "hasadtkörmű senki
ellenforradalmárok" Imre gyömöszölte bele a 2006-os kivégzéssorozatot 89-ben.Aztán a mocskos komcsi negyvenkilencperhuszast újjáalaptörvényezte a fidesz díszkomcsiszekciója :Pozsgay Imre 90-ben átkúrt álamfővárományos, 2011-ben

Mr. Waszabi 2011.04.19. 20:23:19

@Takony_fősámán: jajj, vazze, de jó hogy írtad. Eddig nem tudtam miért éhezek, de most, hogy megadtad rá a ehlyes ideológiai választ rá, nos, menten elmúlt:) Hiába, a megvilágosodás korát éljük, igaza volt V.Iktornak.

Kabbe (törölt) 2011.04.19. 20:36:46

ez pedig a még szebb jövő(akinek nem tetszik, az nem is igaz magyar:)

A Széll Kálmán-tervben lefektetett kiigazítás sem elég a kormány által kijelölt hiány- és adósságpálya tartásához – lényegében ez derül ki a pénteken aktualizált konvergenciaprogram hétfőn nyilvánosságra hozott magyar nyelvű változatából.

200-230 ezer forintos jövedelem alatt mindenki rosszul fog járni, még a gyerekesek is, és lehet olyan kör is, ahol a reálkeresetek 8 százalékkal visszaesnek, ha a kormány a konvergencia programban szereplő terveit valóra váltja, írja a portfolio.hu.

Az új intézkedések masszívan érinteni fogják a közszféra bő hétszázezer dolgozóját. A kormány ebben a körben nominális szinten befagyasztaná a bérköltségeket egészen 2015-ig, magyarul, a fizetések még az inflációval sem emelkednének a következő négy évben. Ez persze nem életszerű, sokkal valószínűbb, hogy a kabinet a létszámleépítésben gondolkodik.

Úgy tudjuk, a Nemzetgazdasági Minisztériumban azzal számolnak: 15 ezer közszolga elbocsátásával durván 60 milliárd forint spórolható meg évente a béreken.

etc,etc,etc

na mehettek ünnepelni:)

T-101 2011.04.19. 20:46:21

Szerintem komolyan gondolta... Mert harmadszor végigolvasva sem látok benne olyat, ami arra utalni, hogy nem. És akkor szomorú vagyok.

T-101 2011.04.19. 20:48:17

@T-101: utalni = utalna Bocs.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.04.19. 20:48:49

Magyarországon van két liberális botránypárt. Az egyik - az SZDSZ - a szoci bölényre akaszkodó ordító egérként 8 év alatt szétvert mindent.
A másik - a műkeresztény mázzal álcázott Fidesz - most tapossa szét a demokrácia másik által még el nem pusztított maradékát.
Igazi baloldal, hol vagy?!
Segítsééééééég!!!!!!!!!!!!!!
;-)

psr6 2011.04.19. 20:50:57

Hö? Mivan? Ez komoly?

killercsiga 2011.04.19. 21:06:45

ez egy tökéletes poszt

Qtya11 2011.04.19. 21:13:13

Nem versz át!
A Meggyes és Matolcsy posztban elárultad magad!!! :):)
Gratula!!

nem nemsiker_s 2011.04.19. 21:31:23

Napóleon mondta egyszer, a humor olyan, mint a fonál, ha túl vékonyra sodorják, elszakad.
Ez az írás komolynak komolytalan, humornak gyenge.

Kármentő 2011.04.19. 22:01:58

Nálunk az egész család az új alkotmányról beszél. Téboly. Meg a szomszéd házmester is.
Istenem, mi lesz most velünk?!?
Történt valami. Jó lenne nagy ugatás nélkül kivárni a végét. Ahogy Gyurcsány is
kivárta :-))
Már bocsi: de ki a f@sznak mi a f@sz változik?
Nagy pofázás nagy mellénnyel kinek/minek?
Csináljunk baromi nagy forradalmat. Otthon.
Vagy kitört az impotensek orgiája?!?

dr kíváncsivagyok 2011.04.19. 22:05:55

Kétszer kellet elolvasnom, hogy most megint ne tudjam eldönteni : ez most komoly, vagy vicc ?!
Olyan multifunkciós....

88888888 2011.04.19. 22:34:31

@tomwar: "OLYAN SZEP, kar lenne, ha kiderulne, hogy valojaban csak IRONIA....
:-)))"

egyetértek, sokkal viccesebb ha komolyan gondolta:)

AvgDvl 2011.04.19. 23:09:13

Mindenki hozzon magával még egy fülkét.

sisifux 2011.04.19. 23:16:52

Egy másik blogból:

"A jelenlegi OGY-ben pedig a kormány stabil 2/3-os többséggel rendelkezik és JOGA, OKA VAN ARRA, HOGY ALKOTMÁNYOZZON."

Most így Húsvét tájékán különösen aktuális, különösen a kereszténydemokratáknak kellene erre gondolniuk.
Jézust is a keresztre követelte a tömeg, hogy ne mondjunk csőcseléket. Ennek ellenére az erkölcsi győztesnek nem a tömeg tekinthető. Önmagában a 3 harmad sem garancia a helyes döntésre, a 2 harmad még kevésbé, 3 százezred(260 képviselő) pedig annál is kevésbé.

prucci 2011.04.19. 23:34:31

Mélységesen egyetértek a blog irójával!
Óriási ünnep ez számomra is, hiszen a legtitkosabb álmaimat testesiti meg ez a ták..,
akarom írni alkotmány.Egy hiányérzetem van csupán. Nem írták elő, hogy az "állam" szót
holnaptól úgy kell írni, hogy "álam".

,

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.04.19. 23:46:59

Ez nem ironikus ,még csak nem is vicces.
Hanem komoly.
És durva.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.04.20. 00:01:33

Először azt hittem, ironizál ez a jóember, de elolvasva rájöttem, hogy komolyan gondolja ez a szerencsétlen...
Ezért csak Máté evangéliumából tudok neked gyermekem idézni: (Máté 5,1-10)
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa."

Nyugodjál békében és szállj le a földre, mert te úgy látom nem ezen a bolygón élsz! Szerintem a majmok bolygóján!

Kandabula 2011.04.20. 00:03:16

Én már nagyon vártam ezt az új Alkotmányt, mert a réginél nem tudtam kiteljesíteni magamat. Gátolt az a tudat, hogy az egy régi, aminél bárhogy is próbálkoztam, mégsem tudtam kiteljesíteni magamat. Teljesen. Most meg előttem a jövő. Hónap. Akkor meg fizetni kéne, mindenféle sárga papírokra írt számokat. Mondtam is a postásnak, hogy hagyjon békén, én a csekket már csak dicső múltunk miatt sem fizetem ki, nem látja a bazi kokárdát a hajtókámon?! Én, a Nép fia, most teljesedek ki. Szóval, kellett ez már. Most jó.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.04.20. 00:10:09

index.hu/gazdasag/magyar/2011/04/19/ujabb_csomagot_kaptunk_a_kormanytol/

Egyébként tudjuk, a 2/3-ad, meg a cocik, meg megígérték. Meg hát!!!

Egyébként valami kezelésre jár a poszt írója, vagy elárulhatná, mit szívott, mert ütős kis cucc lehet... Libsi vagy te is, vagy csak voltál, mint Viki? Netán komcsi, vagy szélsőjobbsi? Mert realista nem, az biztos. Kicsit naív, kicsit ecceri és nagyon demagóg... De hát a név kötelez! Elvtárs!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.04.20. 00:14:52

index.hu/belfold/2011/04/18/erositette_a_nemetek_aggodalmat_az_uj_alkotmany/

Azok a rohadék németek is, mi!?? A cocik lefizették őket! Ja, meg hamis fordítást is küldhettek nekik! Bár, azt mások szokták, azok legalább ebben nem voltak hülyék és nem égették az országot...

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.04.20. 00:44:47

@Frady Endre: +1.

"Igazi baloldal, hol vagy?!"

Ezek pusztába kiáltott szavak. Csakúgy, mint ezek:
Igazi jobboldal, hol vagy?

Nálunk sajnos mindkettő hiánycikk.

Rigor_mortis 2011.04.20. 00:48:33

Trollhitvallás! Zseniálisan írsz, gyanítom, hogy az írásnak köze van a megélhetésedhez...

Képzelem, mekkorákat röhögsz, amikor a primitív kommentelők hörögve szidnak mint fideszbérencet. Igazad van, addig még nem kell a papot hívni, amíg vannak olyan blogok, mint ez.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.04.20. 09:38:35

@Zébácsi:
Nagy meglepetés lenne, amikor a pusztából elkezdenének előjönni mindenféle oldalak... :)

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.04.20. 10:25:12

@Frady Endre: :-).

Nekünk egyelőre csak délibábok jutnak.

Publius Decius Mus 2011.04.20. 10:29:01

Kéne egy szellemi szellőztetést csinálni ezen a blogon. Ahogy elnézem a hozzászólásokkal együtt, kicsit megállt itt a szag.

Publius Decius Mus 2011.04.20. 10:32:29

@Boli: Szeretnéd, ha Berlinből lediktálnák az alkotmányunkat és a médiatörvényünket? Volt már ilyen.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.04.20. 11:00:39

@Publius Decius Mus: Nem! Mint azt sem szeretném, hogy egy ilyen fércművet nevezzenek az ország alkotmányának. Arról az álpátoszról és falmelléki kommunista dumáról pedig nem is beszélve, amit ezek az elvtársak elkövetnek nap mint nap. Ezek magyarok? Ne tessék velem viccelni! Ezek max. nemzetieskedő képmutatók, akik nemzeti színbe csomagolják a nagybarnát is, amit egyesek örömmel fogyasztanak így el! Egészségetekre! Megemlítem, teljesen igaz az egyik hozzászóló mondata: "Te ne menj külföldre. Rád itthon van szükség." Hajrá elvtársak! Ti igaz bolsevikok tartsatok ki a fényességes vezető mellett és próbáljátok meg magatokat eladni magyarnak - ha már annak sem látszotok, ezzel a másik tolvaj bandával együtt, legalább a duma legyen meg! Sok primitív megeszi! De tényleg!

Publius Decius Mus 2011.04.20. 11:13:21

@Boli: Arra azért figyelj, hogy a világ, az ország és a saját problémáidat ne a kormánynak, az alkománynak és a médiatörvénynek tulajdonítsad. De legalább ne mindet.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.04.20. 11:40:24

@Publius Decius Mus: :) Köszönöm aggódó soraidat. Speciel jól megvagyok, a bőrömben is, pénzügyileg is, értem nem kell aggódnod. Befizetem az adót, a járulékokat, elszámolok a költségeimmel (szigorúan), ráadásul még olyan költségtérítés sem jár nekem, mint a képviselőknek. De ezért sem panaszkodom. Igaz nem is verem a mellem, hogy meggazdagodom az állami pénzeken, meg az új autó is még várat magára egy darabig - ellentétben a bolsevik barátaiddal. Csak ez a szag, tudod, bűzlik a halatok...

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.04.20. 11:51:43

@Publius Decius Mus:

Nyugtasd magad azzal, hogy amennyiben a politikai paletta tartalmi és gondolati friss-levegőt kap, a blogtér elektronfelhőiből is eltűnik az áporodott szegfű és narancsillat.

De amíg ezek a dunsztolt és maró illóanyagok nem illanak, addig szaguk itt ragad és kelletlenül ivódik be szaglóhámunk méy redőibe.

Igen, valóban szellőztetni kellene...

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.04.20. 12:18:35

@Zébácsi:
Ez az Zébá'!
Csináljunk délibábszínházat, turnézzunk világkörülileg és a bevételből rendezzünk be egy Kánaánt és egy fedővel akadályozzuk meg, hogy a kezünk belelóghasson a bilibe! :)
Osztán legálisan bepálinkázva alkoholmányozzunk is kicsinyég! :)

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.04.20. 12:32:38

@Frady Endre:

Frappáns, mondhatom!

De ez a roadshow már tart - leginkább itthon. A bili is megvan. Csak azt nem tudom, hol vannak a Kánaán díszletek, és hová tűnik a bevétel?

alekosz a görög 2011.04.20. 14:37:58

...és a sőtétség urrá lett rajtad posztíró!

Újlaki 2012.01.18. 00:54:49

@Theodoro: Nem hülyék az emberek, de ez a blog annyira jól van megcsinálva, hogy először tényleg azt hiszed, hogy a szerző komolyan gondolja. Aztán kezdesz csak gyanút fogni, hogy ennyire hülye nem lehet senki.

Igazad van, tévedek: lehet ilyen hülye.
süti beállítások módosítása